Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları
bi aksilik olmazsa maaşımız kesilmesse
kurban bayramına paralı gircez
mart eylül aylarında oluo 2 aylık zam farkı kardeş
yani mesela maaşa 15 lira zam geldi atıyorum
2 aylık fark 30 lira yapar
maaş net 200 se atıyorum
230 olarak alırız
arkadaşlar bankamatikten çekiyorum ben 90 lıyım cuma sanırım ayın 4ü ama yani sonuçta para hafta sonu da hesaba geçebilir sonuçta bu elden yatırılan bişey değil ki haksız mıyım mesela turkiye.gov.tr adresinde sosyal yardım sorgulama bölümünde çekilebilir şeklinde görülüyorsa bu para sanırsam ATM den çekilebilir haksız mıyım
Ya arkadaşlar ben bir şey sorucam ben annem ve babama bakım maaşı alıyomm 2yıl önce bi araba aldık indirimli olarak bu yıl 12.aydan itibaren 2022leri kestiler bakıcı ve 2022 hariçinde gelir yok bu nasıl oluyo anlamadımm napmam lazım ya
maaş Alanlar bu kadar Azaldımı ya eskiden mesajlara yetişemezdik
neyse şurda Az kaldı sürekli yazıyorum konu gündemde kalsın diye
Ayın üçünde e devlette yeni miktarlar yazar maaşlara son 7 gün
cuma günü başlıyor ben yedisinde Alacam şafak 10
bu arada benim başıma hiç gelmedi ben genelde yazan fiyatı hep aldım az verilmesinin bir nedeni vardır sosyal politikalara başvursaydınız size yardımcı olunurdu inşallah bi yanlışlığa yada eksik verilme durumuna denk gelmeyiz hepimiz açısından ben şahsen buna göre hesap yaptım sonuç itibari ile bu aylıkla ayakta durmaya çalışıyoruz her kese selamlar denizliden bu arada
Vatandaşa 3 aydan 3 aya engelli maaşı diye verdikleri maaş ortalama 1532TL tamam da bu vatandaş ayıptır sorması asgari ücret ile ayda 1300TL ile geçinemezken nasıl bununla geçinsin diye düşünen yok ülkede. Almanya'da maaşlar ortalama aylık 3000Tl Türkiye bir de Avrupa Birliği ister..