Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

elsina.92 daha çok erken haziranda daha az alıcaksın raporun yüzde yetmiş se fazla alırsın senin rahatsızlığın nedir resim de iyi gördüm seni

Abi ben marta 1470 aldım haziranda 1532 almıcammı herkes marta 1532 aldı ben fark almadım cvp lutfen

OKTAYPASA
aralık 2015 dönem aylıgını peşin almıştın. dolayısıyla mart 2016'da aralık dönem aylıgındaki ocak ve şubat farklarını alman gerekiyordu. ama mart'ta sana bu 2 ayın farkı ödenmemiş. dolayısıyla o 2 ayın farkını haziran'da alacaksın.
2 ayın farkını haziran'da aldıktan sonra şikayetçi ol bu gecikmeden dolayı. ocak ve şubatın farkının ta hazirana bırakılması büyük bir haksızlık çünkü.

Bu 3. Dönem maaş lari kaç para olacak acaba bilen birisi yardimci olabilir mi

Herkese selam edirneden metin çekiç %40 raporluyum sydv ye
2022 maas icin 28 temmuzda basvurdum edevlette basvuru yaziyordu 05 agustos günü takip ettiğimde devam ediyor diye yazılmiş bu durumda kabul edilmismi oluyor.ilk maasimi ne zaman alirim ilginize simdiden tesekkur ederim.

Merhaba 1941 doğumluyum yüzde 86 özürlü raparum var engelli 900 tl maaşim var 1500 olması gerekiyor muş doğru mu doğruysa ne yapmam gerekir tşk.

E devlet girdim 49.00 TL gözüküyor yanlış mı dogum 1995 yarın para yatıracakmış bilmiyorum ?

Doğum tarihi son rakamı 1 maaş 30 tl görünüyor.
Birde özürlü oranım yüzde 83

@Metin çekiç 28 temmuz'da başvurmuşsunuz . 5 agustos'ta da e-devlette baktıgınızda "devam ediyor" yazdıgını söyluyorsunuz. bu durumda eylül dönemini almış olmalısınız . söylediğiniz gibi başvuru tarihiniz temmuzsa aylık başlangıç tarihiniz 1 agustos olur. bu durumda % 40 rapor oranınıza göre bu ay sizin elinize eylül dönem aylıgı (1028,76 TL) ile 1 aylık birikmişiniz (342,92 tl) toplam 1371,68 TL geçmiş olmalı. aralık ayında da 1028, 76 TL alacaksınız.

@inayet birinci 1941 doğumlu oldugunuzu yazmışsınız. bu durumda 65 yaş üstüsünüz. 900 tl engelli maaşı aldıgınızı yazmışsınız. 65 yaş üstü yaşlıların maaş tutarı bu kadar değildir. başka bir aylıktan mı bahsediyorsunuz? SGK'dan emekli aylıgı mı alıyorsunuz yoksa?
bahsettiğiniz aylık emekli aylıgı değil de 2022 aylıgı ise miktarı yanlış söylüyorsunuz o halde.
65 yaş üstü 2022 yaşlılık aylığı alanların raporu varsa ve rapor oranı yuzde yetmiş üstündeyse raporlarını vakfa verdiği takdirde elbette maaş 2022 bakıma muhtaç engelli aylıgı seviyesine yükseltilir. bunun için raporunuzu kaymakamlıkta bulunan vakfa (SYDV) vermeniz ve 2022 bakıma muhtaç engelli aylıgına başvurmanız gerekmektedir.

bir de son mesaınızda bir maaş 30 TL görünüyor demişsiniz. bu 32,66 TL olmasın sakın?ya da 21,74 TL Mi yazıyor? eger bu iki rakamdan biri e-devlet 2022 aylıgı sorgulamasında yazıyorsa alınan maaş durdurulmuş olmalı.
en iyisi şöyle yapalım. şu sorularımı cevaplayın lütfen:
1. en son aldığınız aylık tutarı tam olarak ne kadardı?
2. en son aylıgınızı hangi ayda aldınız ve nereden aldınız? (PTT'den mi, bankadan mı?)

bilenlerden rica ediyorum kardeşim zisofreni hastası 2022 maşı evde alırmı ve alan varmı daha önce ben alıyordum kardeşimin maşını pttde vasisiydım şimdi vasi kararın süresi bitti

Babam emekli maaşı aliyor kardesm %70 eve giren para 1690 olunca kesilirmii

423*4 kisi

Loris haziran maaş günlerini atardı geç kaldı daha nerdeyse Biray var .

Üst Alt