Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

Bazen bir iki gün erken olabiliyor..İllere göre de değişebiliyor..Normalde yarın alman gerekiyor ama e-devlette görünmemesi şüpheli duruyor..İnşallah bir sorun olmaz yarın alırsın.

from.istanbul sizin ki 00:00 dan sonra mı yatmıştı kartınıza ? 8 inde alması gerekenlerin ptt kartına yatan olursa yazsın lütfen atm ye gitmekten bi hal oldum . :)

sms bildirimi her zaman yapilmiyor malesef şansına denk gelirse

@kermeyenkele bana devamlı geliyor maasaların eksik yatması diye bi şey yok doğum tarihi 6 olanlar bu ay farkları alacaklar mart dönemi farkları almayanlar haziran dönemi alacaklar benim 1532 TL yatmış

atm den geliyorum halen yatmamış normelde hep 1 gün önceden çekerdim sinir oldum :)

kertmeyenkele boş ver ha bugün ha yarın farketmez biz aldıktan ne oldu parayı harcadık bile sağlık olsun senin memleket neresi nick biraz tuhaf geldi bana pardon antalyay mış

Maaş yattımı

Arkadaşlar maaşlar yattımı yatıp yatmadıgını nereden öğreneceğiz

Eyvallah kardeşim bugün gittim yarın yaticak dediler. Umarım.sıkıntı çıkmaz ailemin durumu kötü öğrenciyim bu para bana Çok iyi geliyordu

Maaşların yatıp yatmadığını SMS Olarak nasıl haber alıyoruz arkadaşlar.

bende Aldım Aldığım gibi borç harç derken Akşama bitti
bir kaç kuruş harçlıktan başka yok malesef bunada şükür
yalnız keşke memur olarak Atansakta üç Aylığı beklemesek
1987 liyim 1470 lira çektim 63 lira eksik Aldım bir maaşı
daha geride bıraktık bir dahaki maaşta buluşmak üzere
hayırlı Akşamlar.

2022 mart ayı maaşları

arkadaşlar sonu 9 olan almışmı acaba örenebilirmidik

9 olan 9u carsamba gunu alacak bugun 8i 8numara aldi

bugun3-8 gunu.yarın 4-9 gunu.ılk sayfada yazıyo zaten hemde gunler onceden ılan edılıyo burda.

Şafak doğan güneş arkadaşlar,
Allah bereket versin,
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz,
Herkese mutlu ve huzurlu geceler diliyorum...

Kalem abla 1532 demişsiniz 1465 aldım neden eksik verdiler haziranda alabilirmiyim farkı acaba

Ali abi ben 1470 aldım bize neden 1532 ödenmedi acaba 100/100 engelli

oktay doğum tarihine göre verildi farklar inşallah haziranda alırsım

doğum tarihim sonu 0 olmasına rağmen bugun pttmatikten baktım yatmamış neden olabilir arkadaşlar ? maaşı kesmiş olabilirler mi veya sorun mu var?

SeDaT3;

kardeşim bir edevlet şifren var ise ordan aile sosyal bakanlığından sosyal yardım sorgula ne yazıyor bak bi yada mesai saatleri içinde vakıfa sor

Arkadaşlar ben paramı aldım fakat hala sistemde ödeme yapilmadi dio acaba bug mi buldum gidip tekrar para almayı denesem mi :D

Parayı cektm bende de cekilmedi yazıyodu ama bi gün sonra cekildi yazmaya başladı

Bu nasıl oluyo ben ATM de parayı çeker çekmez hemen telefona mesaj geliyor ödeme yapıldı diye

Üst Alt