Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

akp ye kızınca
yalakaları cevap yazıo
niye 60 lira eksik yatıo
979 lira yatmış şimdi gördüm e devletten
bizde alıcağımız paraya göre hesabımızı kitabımızı yapmışız ayıp yani

pardon 42 lira ewksik yatmış

63 tl eksik.

@Kalem;

acaba siz mi yanlış hesapladınız?

hayır Kalem Abla her zaman doğru yazıyor geçen dönemlerdede
başka Arkadaşlarda eksik Almıştı hatırlıyorum bu sefer benide
eksik para buldu

arkadaşlar 3 sefer oldu soruyorum e devletten ödeme hazır - çekilmedi yazıyor. yarın ptt den çekebilirsiniz dmi hesaba yatmıştır?

bnm dogum yılı sonu sıfır 5 ine denk geliyor ama 5ı cumartesi oluyor yarın cekebilirmiyiz ki

ama e devlette paranız hazır diyor 7 sınde ödenecek olsa bugunden hazır demezler

@elsina.92
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.[/FONT]
Mesela benim son rakam 1975 olduğu için yarın alabiliyorum, seninde durumun uyuyorsa sende alabilirsin.
edit: seninde son rakamın sıfır olduğu için yarın alabilirsin.

bir önceki sayfada aylıkları eksik yatanlar için açıklama yapmıştım. ama sanırım okunmamış. aynen kopyalıyorum:

"2 aylık farklar bazılarına yatırılmış bazılarına yatırılmamış arkadaşlar. bu durum daha önce de yaşanmıştı. 2 aylık farkları yatırılmayanların 2 aylık farkları haziranda ödenecektir bu durumda. ama bu da haksızlık. o yüzden şurada açıkladığım gibi lütfen şikayetçi olun: http://www.engelliler.biz/forum/202...gunleri-ve-aylik-tutarlari-8.html#post1660582
şikayetçi olun ki yaptıkları bu haksızlığın farkında olduğumuzu bilsinler! "

Loris
hesaplarımda hata yok. eksik yatıran sosyal yardımlar genel müdürlüğü.

elsina.92
önceki mesajlarından doğum yılına baktım ablası. doğum yılının son rakamı iki. ayın 7'sine denk geliyor. 7 mart pazartesi ödemeni herhangi bir PTT şubesinden çekebilirsin. yarın gitsen bile ödemeni alamazsın. Pazartesi alabilirsin ödemeni.

atipik
yarın cekebilirsen buraya yazabilirsin ödeniyorsa ona göre bnde gıdıp cekerm

Ancak öğleden sonra çekip yazabilirim geç yatıp geç kalkıyorum da :)

NOT: ödeme gunu Cumartesiye denk gelenler ödemesini yarın, ödemesi pazar gunune denk gelenler ödemesini Pazartesi alabilirler. genel prosedür böyle. arada bu uygulamanın dışına çıkan yerleşim birimleri olsa da genel uygulama bu şekilde.

elsina.92 sen atipik ' e aldırma:) onun ödeme gunu 5 mart. cumartesiye denk geldiğinden ödemesini Cuma çekebilir. ama senin ödeme gunun 7 mart:) ancak pazartesi çekebilirsin ablam. atipik'e uyup boşuna yarın gitme:)

Doğum tarihinin son rakamının sıfır olduğunu yazdığı için dedim ama bir hata var galiba :) düzeltme için teşekkürler @Kalem

rica ederim:) atipik elsina.92 'nin doğum yılının son rakamı 0 değil 2:) o yeni oldugu için bu farkı fark edemedi. kendisi de yarın çekebilecek sandı.

evet arkadaşlar e-devlet te maaşlar gözükme başlamıştır. Bir maaşı daha geride bıraktık. Haziran 2016 da görüşmek dileğiyle hoşçakalın :)

gecen seferde eksık yatmıştı bu seferde eksık yatmış

kalem ablam ben geçen maaşımı pazara denk gelmişti ama cuma günü çekmiştim dogum yılının sonu 6 olanlarda bence cuma günü yani 4dünde 2022 maaşlarını çekebiliyorlar

kalem abla benim maaşımda 979 tl yatmış maalesef hazirandamı alacagız kesilen parayı acaba

yukarda yazdığınız gibi değil malesef hesaplara 2016 mart ayı 2022 %70 ve üstü olanlara 1.464.64 TL. olarak yatmış. 1.532 TL. değil. neden acaba?

Arkadaslar Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri maaşlarını Ptt ya da bankamatikten çekenler..Tutarları ve doğum tarihlerinin son rakamlarını paylaşabilir mi? Çünkü anladıgım kadarıyla herkes Ptt'nin açık oldugu günlerden söz ediyor ama maaşını bankamatikle çekenler de var..

Ben aldım 1532tl kartla tabii bu ödeme günlerini doğum tarihi yoksa TC kimlik nosuna göre yorum luyonuz

Ali 1234 kardeşim hayırlı olsun güle güle harca
bu Arada benim şafak 3 pazartesi Alacam senin
doğum yılının son rakamı kaçtır paylaşırmısın

Doğum yılı geçerli değil TC nosu geçerli benim bildiğim TC nosu son rakam sıfır benim

Ali 1234 hayır kardeşim doğum yılın son rakamına göre ödeniyor
mesela ben 1987 liyim son rakam 7 olduğu için Ayın yedisinde
Alacam yani pazartesi

hakan0650 güle güle harca doğum yılınızın son rakamınıda
paylaşın bilelim

Parasını alan arkadaşlar lütfen doğum tarihinizin son rakamını yazın..Ayrıca forumda 10 defadan fazla kez aynen söyle yazıldı..Bazı arkadaslar 1465 bazilari 1532 aliyor cünkü gecen maaşlarin farklari maaşlara yansiyor..Yansımamış olanlar da Haziran ayında 1532 alacak..

hiç olmadı ya ona göre harcama yapmıştım bu devlet nasıl bir iş yapıyor anlamadım

Üst Alt