Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları
Arkadaşlar bu üç aylık maaş tc sonu 6 nezan yatar bazıları c tesi sabah saat 07:00 baktım maaş yaşamış ti aca net bilgisi olan varsa bana acil yazsın hastam var acil lazım
Bankamatigin aktif durumdaysa yarin veya bu gece saat 3-4 gibi çekebilirsin..
Muhtemelen yatmış olması gerekir ama bi ihtimal yatmamış ise pazartesi gününü beklemekten baska çare yok..
Pazar gece 2 den sonra da hesapta olur zaten.
Arkadaşlar e devletten bakıyorum henüz yatmamış görünüyor umarım bir sıkıntı yoktur. Siz de de aynı şekilde devam ediyor diye yazıyor mu ödeme yazan yerde ? 7sinde alıyorum
Wildpeople
e-devletteki 2022 aylığı ile ilgili bilgilerini buraya kopyalar mısın lütfen?
azizkanmaz
senin ödeme günün bugün. lakin bugün pazar olduğundan ödemeni pazartesi alabilirsin.
Sabahattin abik
ödeme günleri doğum yılının son rakamına göre belirleniyor. doğum yılının son rakamı kaç?
T.C. kimlik numarasının son rakamına göre ödeme gunu belirlenmiyor.
Güle güle kullan kardeşim . benim doğum yılı m 93 . 8 iinde diyor yaticsk diye. Ama aralık ayında ilk aldığımda 7 sinde yatmıştı . sonradan mi değişti acaba bu para yatırma işlemi bilgin var mi
Hesap da param gözükmüyor şu an e devlette
3 ve 8 in bir önemi yok bugün mü aliyoruz bunu öncelikle ne dedigimi anlamamışsın. zaten dönem günlerinin farkındayız ancak ptt kartın varsa her dönemden 1 gün önce çekiyordun ona vurgu yaptım sadece. sonuç itibari ile 3 olanların ptt kartına da yatmamış ilk defa