Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Mart Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

e devlet giriş yaptım 1532 tl ödemeniz hazır diyor

azizkanmaz kardeşim sizin maaş tam yatmış bizim 63 lira eksik yatmış
güle güle harcayın

ilk kez eksik yattı bizede. Demekki ilk zamanlarda normal yatanlar şimdi eksik alıyor :)

Loris benimde 6 yıldan beri ilk defa eksik yattı Artık eksik
parayı haziranda Alırız

Bugün de paralarını alan arkadaşlar.Lütfen doğum tarihinizin son rakamini paylaşın..

dogum tarihi son rakamı 5 cuma günü 1469.64 tl yatmıştır

alfa güle güle harcayın evet Arkadaşlar maaş Alanlar yazsın
lütfen

pazartesi gelsede parayı cekelim 1300 tl yani iyi gelicek bana allah razı olsn devletimizden

Arkadaşlar parayı hemen cekmesem kalsa içeride birşey olur mu?

bi sene süresi var biliom kardelen

bu arada yarın şafak kalmıo derbeder

Arkadaşlar bu üç aylık maaş tc sonu 6 nezan yatar bazıları c tesi sabah saat 07:00 baktım maaş yaşamış ti aca net bilgisi olan varsa bana acil yazsın hastam var acil lazım

Sabahattin abik

Bankamatigin aktif durumdaysa yarin veya bu gece saat 3-4 gibi çekebilirsin..
Muhtemelen yatmış olması gerekir ama bi ihtimal yatmamış ise pazartesi gününü beklemekten baska çare yok..
Pazar gece 2 den sonra da hesapta olur zaten.

Doğum tarihinin som rakamı 1 olanlar almışmı

azizkanmaz kanaatimce sende yarın Alırsın genede bak
hesabına belkide bu gün yatar

Arkadaşlar e devletten bakıyorum henüz yatmamış görünüyor umarım bir sıkıntı yoktur. Siz de de aynı şekilde devam ediyor diye yazıyor mu ödeme yazan yerde ? 7sinde alıyorum

Son düzenleme:
Wildpeople
e-devletteki 2022 aylığı ile ilgili bilgilerini buraya kopyalar mısın lütfen?

azizkanmaz
senin ödeme günün bugün. lakin bugün pazar olduğundan ödemeni pazartesi alabilirsin.

Sabahattin abik
ödeme günleri doğum yılının son rakamına göre belirleniyor. doğum yılının son rakamı kaç?
T.C. kimlik numarasının son rakamına göre ödeme gunu belirlenmiyor.

kalem abla inşallah dediğin gibi yarın alırız

Sonu 1 ile biten bir arkadaşım az once bankamatikten çekti..Benimki 2 ile bitiyor ama yatmamış..Muhtemelen yarın da ben çekeceğim..

Doğum tarihimin son rakamı 6 edevlette 1532 TL yatmış gözüküyor ama PTT karttan kontrol ettim henüz yatmamış.

90 gün den 1 gün kaldı yarın rahat rahat çekersiniz.

evet Loris Arkadaşım doğru söylüyor malcolmix Arkadaşım e devlette
ödemeniz hazırsa yarın kesin Alırsınız sıkıntı yapmayın bende yarın
Alacam

Arkadaşlar bu kadar az para neye yeter ki bide 3 ay bekle. İnşaallah ekpss den iyi puan alirim da bir yerlerde çalışırım.

Güle güle kullan kardeşim . benim doğum yılı m 93 . 8 iinde diyor yaticsk diye. Ama aralık ayında ilk aldığımda 7 sinde yatmıştı . sonradan mi değişti acaba bu para yatırma işlemi bilgin var mi
Hesap da param gözükmüyor şu an e devlette

83 lüyüm ve ptt kartıma halen yatmamış tuhaf normalde pazartesi 08:00 itibari ile yatardı her dönem

3 ve 8 in bir önemi yok bugün mü aliyoruz bunu öncelikle ne dedigimi anlamamışsın. zaten dönem günlerinin farkındayız ancak ptt kartın varsa her dönemden 1 gün önce çekiyordun ona vurgu yaptım sadece. sonuç itibari ile 3 olanların ptt kartına da yatmamış ilk defa

Üst Alt