Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

tttttttttttttt

Loris;

bu ay aldınmı bı çok kışinınkını kesmışler benımkıde cıkmadı kesmıişler:mad:

@musty35; çok şükür aldım yoksa ne yapardık?

not: 2022 maaşları Eylülde 2aylık zam farkıyla alnacak, 3.dönem maaşı yüzde 70-100 için ~1152TL eder.

730 lira 2 aylık farksız 18 lira zam geldine göre 36 lira eklersek 766 lira yapar bide şey eklencekmiş 2012 yılı 1. Dönem katsayısıda deişmiş

15 20 lirada o tutsa 780 falan yapar 766 lira garanti alcaz ama
ptt kesermi bilmem

arkadaşlar bizim komşunun eşinden maaşı var. Eşi vefat etti. 3 ayda bir maaş alıyor. Bu aldığı aylık dul maaşı mı, eşi vefat eden kadınlara bağlanan 250 tl lik yardımmı bu konuya tam anlayamadım. Ha birde bayramdan önce bazı kadınlar başörtülü yaşlı kadınlar falan pttden bayram öncesi maaş aldıklarını gördüm. Bu dul maaşımı, eşi vefat edenlere verilen 250 tllik yardım mı?

bence o aldıkları dul maaşı çünkü ne zaman ptt' ye gitsem kadınlar elinde kimlikle hep sıraya girmiş para çekiyorlar

loris

komşunuzun eşi emekli sandığından emekli değil ise dul maaşıdır o komşunuz ölen eşinin emekli olup olmadığını bilmiyormu

şimdi şöyle bir durum var bu konuları pek bilmiyorum ama mart ve haziranda zam farksız çektik ben onu hiç anlamamıştım tamam haziranda vergi dilimine girse bile martda sanırım zam onaylanmamıştı, hazirandada yetişmemişti şimdi
225 tl den 243 tl olmuş 18 tl zam gelmiş maşallah baya güzel ancal eylülde maaş çekerken 3 aylıkmı fark ödencek 6 aylıkmı yoksa fark ödenmiyecekmi
yani 730,53 mü alıcaz yoksa 790 civarımı?

şimdi tam olarak ptt den ne kadar çekecez ? 730 tl mi? 766 tl mi?

766 garanti gökhan

2012 yılı ilk 6 ayın katsayısıda deişmiş gökan onun farkı da alınabilir 15 20 lira falan kalem ablamız gelse bizi aydınlatır

766 garanti destınıy fazlasıda olabilir ))))

Rica ederim gökan kalem abladan duydukları söledim

Aralık maaşını tam 730 alcaz martı zamlı alcaz 1.ve 3. Maaşlar yüksek oluo
en yüksek maaş eylüle dekgelio

bakalım inşallah harçlarda kalkarsa 780 civarıda çekersek şunu süper olur :D

İyi bayramlar son 15 güne girildi artık :) maaşlar için

2012 3.dönem eylül maaşı ????????? 4.dönem aralık maaşı 730 tl

arkadaşlar 2022 maaşını ilk alacaklar için son 13 gün.

Doğum tarihi 0 ve 5 olanlar 05 Eylül 2012 Çarşamba,
Doğum tarihi 1 ve 6 olanlar 06 Eylül 2012 Perşembe,
Doğum tarihi 2 ve 7 olanlar 07 Eylül 2012 Cuma,
Doğum tarihi 3 ve 8 olanlar 10 Eylül 2012 Pazartesi,
Doğum tarihi 4 ve 9 olanlar 11 Eylül 2012 Salı

günleri maaşlarını alabilirler. Bu arada maaş tutarı ise şöyle oldu:

%40-69= 730,59 TL,
70-100=1095,90 TL.

hayırlı ve uğurlu olsun

730 kesin heralde iyi güzel :)

ÖMSS 2.Atama olsa bizde iş sahibi olsak direkt iptal etcem.

destiny07;

inşalah birde kesin bir bilgi alabilsek..

ya bırakın ya verdikleri hakları bir bir geri alanları bakın elimizdeki olanıda almasınlar her yıl yeni rapor yönetmelikleri, oraporları adıktan sonra ankarada beklemesi , çilesi ben arttırılıcağını değilde düşürmesinler yada kesmesinler başka birşey istemiyorum

az kaldı :D son 13 gün merak ediyorum Loris günü geldiğinde ptt banktan eksik maaş çekmeyelim diye soruyorum k.bakma

arkadaşlar merhaba ben eylülde ilk defa maaş alıcam yeni bağlandı toplu paramı bankadan çektim bu 2022 maşı herangi bir ptt şubesindenmi çekiliyor birde parayı çekmek için kart veriliyormuş onu nasıl alabilirim?

Üst Alt