Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

Benim bildiğim Pazartesi vs. bakmıyolar.

Ayın 5. gününden itibaren başlıyorlar.
Ancak 8 ve 9'u haftasonuna denk geldiğinden belki Cuma günü ödenebilir.

arkadaşlar pttnin önüne asdıkları yazıda kesin eminmisiniz 3.den itibaren başladığından? Normalde 5'nden itibaren başlaması gerekir.

loris ziraat bankasındaki birikmiş paramı nüfus cüzdanımla alabilirmiyim?? cevap bekliyorum?????

ilk birikmiş maaşınızı eve ödeme kagıdı geldikden sonra alabilirsiniz bu kagıtla ziraat bankasına gitmeniz gerekiyor nüfus cüzdanı ile alırsınız, diğer maaşlarınızı ise ptt den çekiceksiniz.
kimi yerde ödeme kagıdı 15 günde geliyor bana 1 günde gelmişti, o yüzden elimde kagıt ldugu halde 1 hafta çekememiştim maaşımı görünmüyordu.

ama gökhan kardeş eylülde maaşlar verilicek diyor ben maaşımı alamıcam mı?

arkadaşlar bugün ziraat bankasına gittim bilmiyorlarmış birikmiş paranın ne zaman yatıcağını bilgisi olan varsa cevap versin????

Eylül maaşı zamlı miktarları belli oldumu arkadaşlar ?

arkadaşlar 2022 eylül ayı engelli maaşı miktarını devamlı soran arkkadaşlarımız var onları bilgilendirmek açısından söylüyorum 3. dönem eylül ayı

% 70 ve üzeri engelli raporu olan arkadaşlarımız bu dönem maaşlar zamlı olacağı için dönem miktarı 1095 TL bu rakkam 20 30 TL vya üçbeş biraz daha yukarı olabilir diğer dönemlere ait ekleme olacağı için

% 40 ve 69 oranında engelli raporu olan arkadaşlarımızda 729 TL bu rakkamda üç beş yukarı

bu söylediğim rakkamlar dışında kendinizi katiyen fazla bir rakkama adapte etmeyin hüsrana uğrarsınız benden demesi
smile.png

evett arkadaşlar umarım bu söylediklerim aydınlatıcı olmuştur

2 aylık fark nolcak kare 18 lira zam 36 lira yapar 766 lira yapar

Kalem abla dan iyimi bilion sen o 2 aylık farksız 730 lira dio

ayın 3'nde başlıyor demişsiniz. Şimdiye kadar ne zaman gördünüz dönem maaşının ayın 3'nden başladığını Her mart,haziran,eylül,aralık ayının 5'nden itibaren başlar..

mirhat canım kardeşim bak öyle cins cins konuşma istersen sen git kalem aplana bak ben bildiğimi söyledim tamammı ciğerim

ayın5. tartışma bitmiştir,ben öyle istiyorum...d,

arkadaslar ben aylıgı 10 da aliyorum 6 veya yedisinde paray ihtiyacam var PTT kartım ile gidip cekemezmiyim lütfen bilgi verin ..
aranizda kartt ile hiç erken ceken var mıı lütfen yazin

Cins cins lafını sana iade ediorum kare

Terbiyesiz

Beyler lütfen sakin olun..amaç yardımlaşmak bilgilenmek ama bunu yaparken birbirimizi kırmayalım ..

Eylul:9*3:27+27:54+675:729-730+bakıyenizde kalan para (ptt kartiçin)
Aralık:27lıra fark olmadgı için 702 lira olacaktır .

Sana biri cins cins konuşma dese
tepkin nolurdu mac 72

mirhat sana birisi sen sus sen x kişiden daha mı iyi bileceksin dese tepkin ne olurdu ?

uzatmaya gerek yok herkes yardım için yardımlaşmak için burda , arkadaşın amacıda yardım o yüzden kırmaya gerek yok birbiriniz..Sonraki bu tür yorumlar silinecek haberiniz olsun..

yiyin birbirinizi devam edin,,sizin size yaptığınızı başkada kimseler yapmaz sizlere,,sonrada yok engelli hakkı,,yok bize iyi davranmıyorlar,,sıra vermiyorlar,,şu bu demeyin,,gerekeni sizbirbirinize çok güzel yapıyorsunuz...!!!!
neyse arkadaşlar ptt ye yazı asılmış,,İŞ GÖRMEZLİK MAAŞLARI 09.07.2012 İTİBARİYLE T.C KİMLİK NO İLE TC.ZİRAAT BANKTAN ALINACAK DİYE,,buyrun burdan yakın,,bu nereden çıktı anlamıyorum..bilgisi olan varsa cevaplasın,,yoksa lütfen konuya mualif olmayın,,
saygılar......

iş görmezlik maaşı ile engelli maaşı aynı klasmandamı?

İŞ GÖREMEZLİK MAAŞLARI çalışanlar ve rapor alanların aldığı maaştır 2022 ile ilgisi yoktur...2022 maaşları ayın 5 inden sonra verilecektir...KAYNAK:Tekirdağ PTT :)

Emre 5 inden sonramı 5 indemi başlıo ?

doğrudur arkadaşlar demekki ben yanlış yorumladım o asılan yazıyı,,yinede tşkler bilgilendirdiğiniz için

''Daha bilgisayara yüklenmemiş göremiyoruz...5 inde büyük bir ihtimal..'' Kaynak:Tekirdağ PTT :)...Arkadaşlar durum kesinleşince tekrar yazacağım ...huzurlu günler diliyorum :)

Aralık maaşı 243 50 x 3 x 730 50 kuruş musty kardeş

Üst Alt