Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

Büyük bi ihtimal alcaz destiny fazlasıda olabilir

çarşamba belli olur ne alcamız

çarşamba belli olur ne alcamız

Az kaldı çarşamba belli olcak ne alcamız

hmm sen 5 eylülde alacaksın :) ben 6 eylülde alacam inşAllah senin düşündüğün gibidir :)

Merhaba arkadaşlar.

Dün benim PTT Kartın hesap özetlerine bir baktım.
Ben normalde 9'unda alıyorum.
Paranın yattığı günü görebiliyorsunuz hesap özetinde
Aralık 2011 ve Mart 2012'de 9'unda yatmış. İkiside cuma gününe denk geliyor.

Ama Haziranda 8'inde yatmış çünkü 9'u Cumartesiye denk geliyor.
Bu sefer 8 ve 9'u Cumartesi ve Pazara denk geliyor cuma gününden yatma ihtimali yüksek.

Haziran maaşı cumartesi pazara dekgelmişti ed kardeş cuma günü çekmişlerdi

Cuma günü alırsınız inşAllah cumartesi pazar beklenmez zaten :)

Doğum tarihi 0 ve 5 olanlar 05 Eylül 2012 Çarşamba,
Doğum tarihi 1 ve 6 olanlar 06 Eylül 2012 Perşembe,
Doğum tarihi 2 ve 7 olanlar 07 Eylül 2012 Cuma,
Doğum tarihi 3 ve 8 olanlar 10 Eylül 2012 Pazartesi,
Doğum tarihi 4 ve 9 olanlar 11 Eylül 2012 Salı

ödeme günleri bunlardır. Ödeme tutarı 1095+30 kisür 70-100 oranı için, 694+30 40-69 oranı için.
Not: Tutarlar ortalama değerlerdir kesin sonuç için evrak kayıtta gözüken miktarınızı 3 ile çarpıp sonuna 30-40 tl eklerseniz alacağınız maaşı öğrenebilirsiniz. Kesin sonuç için yarını bekliyecez ve 70-100 oranı için PRENSES Ablanın mesajını bekliyecez. PRENSES abla çok bekletme bizleri.. :)

Cuma vermezlerse 3 gün beklemekten başka çaremiz yok zaten :)

size kıyak geçeyimmi? PTT kartı olanlar Cumadan başlasındalar atmden kontrole. Cuma yattı, olmadı ctesi o da olmadı pazar belki maaşlarınız yatabilir. Atm'leri kontrol edelim. Tabi bu söylediklerim ayın 7'sinden yani cumadan sonra deneyin. Sanırsam haftasonu tüm maaşlar yatmış olacaktır tabii ptt kart kullananlar için. :)

6eylul gece :00,00 ptt yada denızbank subelerıne :d

size bir sorum olacak PTT kartı ptt bakamatiklerinin dışında mesela DENİZBANK bankamatik şubesinden yatırılan para çekilebilirmi
çeken varmı varsa kesinti oranı nedir acaba !...

denizbanktan gönül rahatlığıyla maaşınızı atmden çekebilirsiniz... Kesinti de yok..

teşekkürler loris cuma günü bir deneyelim bakalım

eğer paraya ihtiyacınız varsa Cumadan Pazartesiye kadar deneyin. Salı günü zaten herkez almış olacak :)

Deniz Bank artık kesinti yapıyor Malasef çünkü Bana Ptt'den sms geldi %1 komisiyon alıncaktır...

1100 tl civarı alırsa 12 tl çöpe desene :) En iyisi ptt'ye git o 12 tl'yi bulamayan nice insanlar var.. Para paradır. Kıymetini bilin :)

abi tartışma biranönce biter belki diyerek gece 12 de pttbank atm sine gidecem.

Hahahaha :) Gökhan bekliyoruz haberlerini o zaman

gökhan doğum tarihinin son rakamı ne ce olar ?

90 lıyım ben sıfır son rakamı hep 5inde çektim gece 00:15 gibi gidip bakıcam işte

selamlar % 90 nın üzerinde raporu olan 13 yaşında kardeşim var babam emekli bağkurdan 870 lira aylık alıyo kardeşim içi annem bakım parası alıyo diğer kardeşimle birlikte 4 bide askerde 5 kişi yaşıyorlar raporu olan kardeşim 2022 maaşı alabilirmi ne yapmamız gerekiyo bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

bugün maaş alanlar ne kadar çektiğini yazsın meraktan ölecem :D

meraktan çatladık ama yazan yok.. çok sayın arkadaşlar :) eğer maaşını bugün alan varsa içinizde şuraya yazarmısınız bizde kurtulalım merakımızdan .)

Üst Alt