Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

820 lira maaş çektim 817 falan yatmış net hesapta vardı 824 olmuş.
birkez daha diyorum ben dediydim abi :D mantıklı düşünüyorum yahu.

gökhan_;
oooooooo harika teşekkürler gökhan gümün en güzel heberini verdin :)

gökhan 820 aldıysa 70-100 oranı alanlar 1200'ü garanti bulur.. Bunun için Prenses ablayı bekleyecez tam kesin sonuç için.. :)

%56 rapor oranı işte 243,50 lik gruptaydım zam farkları ile sanırım 817 lira gibi bişey yatmış, ptt kart ile çektim.

Ee kaç gündür sölüom destınıy 2012 yılı ilk 6 ayın katsayısı deişmiş diye
820 çok süper

766 garanti demiştik

yahooooooooooooooooo! 1200 tl alacaz :D

Fazlasıda olabilir
mirhat

1200 ü geçer loris

Ilk 6 ayın katsayısı deişmiş o yüzden

Herkesin maaşları bereketli olsun

Ben cumayı bekliom

Kalem abla bu işi iyi bilio

729 alcaz diyip içimizi karartanlar vardı iyi oldu bu haber gökhan

''alıntıdır''

EYLÜL 2012

rapor oranı %40-69 arası olanlar 820 lira
rapor oranı % 70 ve üzeri olanlar 1225 liradır.

herkese hayırlı olsun:)

evet mirhat demiştin en fazla 780 tl bekliyordum bu kadar beklemiyordum süper oldu :) aralıkta ne kadar olur acaba :)

Ödeme Tarihleri:

Doğum tarihi 0 ve 5 olanlar 05 Eylül 2012 Çarşamba,
Doğum tarihi 1 ve 6 olanlar 06 Eylül 2012 Perşembe,
Doğum tarihi 2 ve 7 olanlar 07 Eylül 2012 Cuma,
Doğum tarihi 3 ve 8 olanlar 10 Eylül 2012 Pazartesi,
Doğum tarihi 4 ve 9 olanlar 11 Eylül 2012 Salı

Ödeme Tutarları:

rapor oranı %40-69 arası olanlar 820 lira
rapor oranı p ve üzeri olanlar 1225 liradır.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Başbakana kızıyordum bayramdan önce vermedi diye ama artık kızmıyorum. Hem maaşımızı zamanında alarak öbür aralık ayını daha az bekleyecez + daha yüksek maaş alacağız. Bu arada bu eylül ayında alınan maaşlar şimdiye dek alınan en yüksek maaş tutarlarıdır. Rekor kırdık çok şükür.

Aralık 243 50 x 3 x 730 50 destınıy

selam arkadaşlar ilk kez 2022 maaşı alcam inş ama ptt kartından bahsediyorsunuz bana gelmedi kimlikle verirlermi antalyada maaşını kimlikle alan varmı acaba.

arkadaşlar başbakana kızmıyalım ben nankürlük etmem bu başbakan gelmiyene kadar ben oğlumu hasteye bile gütüremiyordum tama doğrudur cebinden vermiyor ama bu ülke 70 sene sümürüldü üzellikle biz engelli ve aileri çok etkilendik bu başbakan azda olsa insaflı diye düşünüyorum ben eminimki ileriki zamanlarda bizlerle ilgili dahada pozitif düşünceleri vardır bekleyip gürelim benim en büyük dileğim engelli kardeşlerimizin bakımnı üstlene anne baba veya onlara bakımlarını üstlenen kişilerin sigorta pirim ücretleri konusunda da bir gelişme olur..herkese slm lar.

min. 1150 bekliyordum ama 1225 beklemiyordum. Hayırlı olsun...

arkadaşlar bende ilk defa maaş çekcem ptt kartım yok kimlikle bağlı bulunduğum ilçede herangi bir ptt şubesinden çekebilirim değilmi ? sorun çıkmaz umarım ..

koray26 istediğiniz her şubeden çekebilirsiniz kartınız yoksa kimliğinizle alabilirsiniz

Benim Maaşım ağustos 6 da onaylandı param yattı hesabıma ben paramı ne zaman alabilirim ptt birde ziraat bankasından cevap bekliyorum???/

ptt kartım yok yatarmı bana onu söyleyin param haftaya çarşambaya kadar pttye cevap loris bekliyorum..?

820 çok iyi :)
Cuma günü bakalım çekebilecek miyim :)
Doğum tarihi sonu 9

doğum tarihimin sonu 1 6 eylül perşembe günü yatarmı ??? yada haftaya en geç yatarmı çekebilirmiyim..

Üst Alt