Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

Doğum tarihi 0 ve 5 olanlar 05 Eylül 2012 Çarşamba,
Doğum tarihi 1 ve 6 olanlar 06 Eylül 2012 Perşembe,
Doğum tarihi 2 ve 7 olanlar 07 Eylül 2012 Cuma,
Doğum tarihi 3 ve 8 olanlar 10 Eylül 2012 Pazartesi,
Doğum tarihi 4 ve 9 olanlar 11 Eylül 2012 Salı

Batu Kayra deneyin bence yarın yatacak Doğum Tarihimin sonu 9

Böyle saçmalık görmedim cts günleri ptt açık oluyor neden vermiyolar ki ptt karttan verirler inşallah ERKAN CTS DENİCEM

Denemekte fayda var benim maaş haziranda cumartesiye denk gelmesine rağmen cuma günü yatmış.
Belki olabilir olmazsa 4 gün de beklenir :)

ED; sana aynen katılıyor ve destekliyorum. Arkadaşlar maaşlarınızı ptt kart ile alacağınız günden 1-2 gün önce çekebilirsiniz.

denizbanktan ceken varmı komısyon falan varmı ppt subesı çok uzakta ona gore cekelim.

arkadaşlar iyi iyide başuna yorulacaksınız postahaneye kadar kartlada çeksen havaleylede çeksen 3 ve 8 doğum tarihi olanlar pazartesi çekecekler 4 ve 9 doğum tarihinin son rakamı olan arkadaşlarımızda salı günü çekecekler postahaneye asılan listede bu şekilde postahane kendi kafasına göre ssk nın verdiği günlerin üzerine 2şer gün ekleyip öyle veriyor maaşları yinede siz bilirsiniz içiniz rahat olsun diye yok biz bakacaz arkadaş derseniz oda sizin tercihiniz boşuna kartı zırt pırt sokupta işlem parası yedirmeyin şu mendeburlara

sercan arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

rica ederim memnuniyetle @muro67 :)

2022 maaşı

eylül maaşları son rakamı 7 olanlar ne gün alıyor:confused:

ben bugün pttden maaşımı çektim ama ziraat bankasına yatmamış ne zaman ziraat bankasından birikmiş paramı alabilirim cevap bekliyorum

kaneko58; Yarın..

kemalx; bizimkinde önce birikmiş parayı aldık sopnra maaş çektik sende alırsın inş yakın zamanda alo 144'ü ara istersen.

musty35;

şu komısyon işi kafamı karışıtırdı benımkı 3 sonu pazartesiye kadar denızbanktan çeken varsa yazsın lutfen ptt çok uzakta işin ucundda 8m kaptırmak var.

2022 maaşı

son rakamı 7 olanlar maaşı ne zaman alıyor

yok kardeş daha beklicez..

89 lu olup maaşını bugün alan varmı yada son rakamı 4-9 olup ptt ye giden ............:confused:

kaneko_58;

bugün alıyo doğum tarihi son rakamı 2 ve 7 olanlar

Zamlı Aldım ben maaşı zamlı alan varmı benden başka cevap yazsın...????

Arkadaşlar ben bugün aldım doğum tarihimin sonu 3 :) 1225 tl

89 lu olup maaşını bugün alan varmı yada son rakamı 4-9 olup ptt ye giden ............:confused:lütfen cevap...

Evet arkadaşlar 89'luyum yatmamış.
Pazartesiyi bekleyeceğim :)

ED.;

Evet arkadaşlar 89'luyum yatmamış.
Pazartesiyi bekleyeceğim :)

tşkler cevabın için ED

Önemli değil Loris'in listede Salı günü alacağımız yazıyor ama bence pazartesi verecekler ikisini bir :)

pazartesi herkez alır tabi ptt kartı olanlar :)

Üst Alt