Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri
Doğrudur Musty bakiye sorgulamaya kesmiyorlar fakat para çekiminde artık kesim uyguluyorlar.
Para çekerken ekranda kaç lira kesileceği yazıyor onaylayıp alıyorsunuz onaylamazsanız zaten parayıda alamazsınız kesinti de olmaz.
Önceden para kesilmezken ekranda bu işlem için sizden kesinti olmayacaktır yazıyordu.
İyi akşamlar cümleten arkadaşlar... İlk birikmiş toplu paramı temmuzun 10unda bağlanmış ve ben bu maaşı ağustosun 15inde çekmiş bulunmaktayım... Acaba eylül ayında (yani bu ay içerisinde) 3aylık maaşımı ptt şubesinden çeke bilecek miyim? Yoksa birikmiş paramı aldıktan sonra, ilk maaşımı almam için 3ay daha beklemem mi gerekiyor? Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim... Sevgiyle kalın...
Doğum tarihimin son rakamı 4 arkadaşlar...
İlk birikmiş maaşımı (temmuzun 10unda online ödeme tarihi bu),
Ağustos ayının 15inde çektim
Yani bu salı günü sanırım ilk maaşımı pttden ala bilicem öyle mi?
Tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için, saygılarımla...
Arkadaşlar ben 83 doğumluyum cuma günü çektim diyom hala doğum tarihi 3 olan çekebiliyomu diyonuz kardeşim gidin çekin çekemezseniz gelin ben paranızı vericem
Doğum tarihimin son rakamı 4 postanede 9 eylül olarak yazıyor
ancak az önce ptt kartla atm den baktım hesapta para gözükmüyor doğum tarihinin son rakamı 4-9 olan arkadaşlar boşuna yorulmasınlar şuana kadar geçmemiş gece eve giderken saat 1 de tekrar bakacağım geçmişse paylaşırım
kardeşim ilk tarihleri kim verdiyse güzel sıkılamış.4-9 olanlar pazartesi diyor ptt de,adam burada 11 eylül yazmış,şunu yanlışlık varsa düzeltiver zahmet olmassa herkeside yanıltma
Doğum tarihi 0 ve 5 olanlar 05 Eylül 2012 Çarşamba,
Doğum tarihi 1 ve 6 olanlar 06 Eylül 2012 Perşembe,
Doğum tarihi 2 ve 7 olanlar 07 Eylül 2012 Cuma,
Doğum tarihi 3 ve 8 olanlar 10 Eylül 2012 Pazartesi,
Doğum tarihi 4 ve 9 olanlar 11 Eylül 2012 Salı
arkadaşım gider bağlı olduğum ptt deki resmi çeker atm de yatmamış olduğunuda resimlendiririm burada merak edip gidecekleri bilgilendirmek adına yazdım ben çorumda yaşıyorum çorumda 4-9 olan maaşlarını 9 eylük olarak yazılmış kimse kimseyi yanıltmıyor laf olsun diyede konuşmanın manası yok
merhaba arkadaşlar doğum tarihi sonu 9 olup ptt atm den maaşını bu gün cekebilen varmı acaba veya bu gün çekebilirmiyiz bilgisi olan varmı bu konuda tşkler...