Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 3. Dönem Eylül 2012 Tahmini Tutarları ve Tarihleri

mirhat kardeşim ne oldu nedemişim ben şimdi bana bir özür borçlusun bence kalem aplandan iği biliyomuşum dimi sanırım bir daha insanlara buşekilde çıkış yapmassın diye düşünüyorum neyse maaşını çeken arkadaşlara hayırlı uğurlu bereketli olsun
2 aylık fark nolcak kare 18 lira zam 36 lira yapar 766 lira yapar

Kalem abla dan iyimi bilion sen o 2 aylık farksız 730 lira dio

kemalx;

kemal evrak takipte maaş tutarın gözüküyorsa alabilirsin diye düşünüyorum..

70-100 oranlı alan var mı?

Öncelikle tüm arkadaşlara merhaba:) Maaş tutarlarınızı merak ettiğimden bakayım dedim ama bir de baktım adım da anılmış:)

Maaşlarınız hayırlı olsun:)

2012 2. altı ay tutarları için şurada açıklama yapmıştım, hatırlatayım:http://www.engelliler.biz/forum/202...ini-tutarlari-ve-tarihleri-6.html#post1094988
Buradaki mesajımın son paragrafında şöyle demişim:

"2012 ikinci altı ayı için kaba bir hesap yaptımdı. aklımda kalan % 70 ve üstü için en az 1094 TL olacagı.
En az diyorum çünkü bunda iş karıştı. 2012 ilk altı ayı için de memur katsayısı belirlenmiş yeniden.
e bu ilk altı ay için bu memur katsayısına gore hesaplanmamıştı. arada fark var. birazcık artış sözkonusu yani bu şekilde. bir de gecikme faizi de uygulanacak bu farka... Kararı okurken bunları farkettim ama daha detaylı bakamadım, inceleyemedim karne vs dolayısıyla.BU kısmı beni aşıyor daha dingin kafayla bakabilirim ancak buraya . Ama ben bu şekilde yorumladım. İnşallah oyledir hiç olmazsa biraz maaşlarda artış olacaktır. Dilerim yanılmıyorum
O yüzden ben yanlışlığa fırsat vermemek için kaba hesabımı Temmuz memur katsayısına göre yaptım. İlk altı ay farkına bakmadım hiç.
Bu anlamda en az 1094 dedim. Kesin bir hesap oldugu için. Diğer gecikme ve faizi nasıl ödeme yaparlar nasıl hesaplanır bekleyip görecegiz. "
...
Eğer altı aylık fark tutarları ve gecikme faizi sadece Eylül ayında toplu olarak ödenmişse yani taksitlendirilmemişse Aralık ayı maaşlarınızı evrak takipte yazan aylık oranların 3 ile çarpılmışından elde edilen tutar kadar alacaksınız.
...
Eylül ayı maaşının ödenme şeklinin bu şekilde olacagını yukarıda alıntı yaptıgım mesajımda da söylediğim gibi tahmin etmiştim ama emin değildim kesinleştiğine göre kısaca neden böyle olduğunu açıklayım:

2012 2. altı aylık dönem maaşları, 2012 2. altı aylık memur katsayısına göre yeniden hesaplandı. Ama bu hesaba şunlar eklendi: 2012 1. altı aylık dönemin daha önceki memur katsayısıyla elde edilen maaş miktarıyla sonradan tesbit edilen 2012 birinci altı aylık dönemin memur katsayısına göre yeniden düzenlenen maaş farkı+ bu altı aylık farkın gecikme faizi+ 2012 ikinci dönem içinde yer alan temmuz ve agustos aylarının zam farkı

Niye böyle oldu? Alınan karara göre 2012 ilk altı aylık memur katsayısının belirlenmesinden sonra sanırım haziran ayında yeniden 2012 1. altı aylık dönem memur katsayısı belirlendi:) bu durumda aradaki altı aylık fark ve gecikme faizi eylüle sarktı:) E 2012 2. dönem altı aylık memur katsayısı da yeniden belirlendi. Aynı kararlara göre 2013 yılının memur katsayısı bile belli yanılmıyorsam. Çünkü o günden beri karara bakamadım.

esen kalın:)

zam aldık o zaman ıyımış be gecen sene enkötu engellı maaşları artmıştı zaten (25*3:75 mart-hazıran,25*3:75 hazıran eylul 675+150:825 dogruysa boyle galıba.)

Sen bana cins cins konuşma dicen bide senden özür dilicem
senin dedinde olmadı 729 dedin 20 30 lira ekle dedin 760 dedin yani
ben 766 yı geçer dedim
kalem hanımda gelmiş hoşgeldin

Ben kalem hanımın yazısında gördüm 2012 yılı ilk 6 ayın katsayısıda deişmiş diye
780 790 bekliodum

Aslında maaş 766 lira ilk 6 ayın farkıda verildi

Sordum bu gün 817 lira dedi ptt

ödenmeye başladı mı benim doğum tarihi 9 u gitsem verirler mi diye içten bir merakım var şuan :):):)

Arkadaşlar doğum tarihinin sonu 3 olan cts alabilecekmi ? Bilgisi olan aktarsın

batukahra; bana göre alırsın ctesi atm'den çekmeyi mutalaka dene ama tabii ptt kart yaptırdıysan :)

onun için demedim tılafsınlı yani 70-100 oranlı bugün maaş alan var mı demek istedim ki zaten @bal böceği paylaşmış :) Yani sen de ben de 1225 tl alacağız. Allah bereket versin. Olmayanlarada versin.

BATU.KAYRA;

hayır 3 olanlar pazartesi günü alacaklar maaşlarını

817 tl yatmış ama 7 tl yi çekemedm ne biçim iş yaa :S

Ptt denmi çektin destınıy

Bankamatik mi

7 lira bi haftalık tütün param ))

Dün sordum ptt ye 817 lira cuma günü dedi

Senin rahatsızlığın ne destınıy

Benim psikotik bozukluk

Benim raporda ağır özürlü evet süreklidir evet yazıo

arkadaşlar bizim maşımız 12. aydada bu şekildemi olacak yoksa evrak takibindeki 365 tl midir yani 1225 bizim alacak farklarından kaynaklanan bir ücretmidir 12. ayda toplam 1095 tl mi alacagız teşekkür ederim

ptt den kartla çektm bankamatikten.. rapor oranı % 50 hipotroid hastalığı 7 tl yi ne yaptıysam çekemedim

kanhapı;

serkan aralık ayı maaşları aynen dediğin gibi % 70 ve üzeri raporlu arkadaşlarımızın alacağı miktar 1095 TL bu ay alınan maaşlarda geçen dönemlere ait ekleme var o yüzden bu rakamları alıyoruz

bu iyi oldu konu netleşmiş oldu en azından aralık ayını alırken beklentirerinde yanılmaz insanlar

Arkadaşlar PTT kartı olanlar 7 lirayı pos cihazı olan bir marketten alışverişte kullanabilirsiniz.
Kartla geçiş yaparsınız aynı hesaba gelir

mirhat; benimde psikotik bozukluk ama ağır özürlü değil senin rahatsızlığın tam olarak nedir?

Valla loris raporda çoğul madde kullanımına psikotik bozukluk yazıo

100 de 50 verdiler bide sol 3 paramğım sakat toplam 100 de 54

Atakları var benim hastalımın şizofreni gibi bişi

Alkol ot kullanıodum tetiklio atakları

3,5 senedir içmiom

4 kere atak geçirdim bakırköyde yattım

En son yattımda 8 tane elektrik şok yaptılar

Hipotroid nedir destınıy hiç duymadım

Ee loris sen ağır özürlü deilse nasıl 1200 alıon

illa ağır özürlüler almıyorki, 70-100 arası olanlar alıyor...

evrak takipte en son maaş (aylık) 365 yani 365*3=1095 tl maaş..

2022 aylığına yapılan zam annemin maaşına vurmamış. Neden olabilir?

arkadaşlar çok saolun zam haberini burdan aldımda annem yüzde 70 engelli 2022 evrak takibinden baktıgımda 1 aylık ödeme tutarı 243 yazıyo yani 3 aylık 730 a tekabül ediyo. E zaten 730 alıyodu bize zam yokmu acaba yoksa evrak takipte bi hatamı var cevaplarsanız sevinirim iyi günler

@bosver; annen 817 tl alacak :)

Loris kardeşim günler belli oldumu bizim maaş pzt yada salıyamı kaldı

Üst Alt