Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Alanların Durumları Tekrar Değerlendirilecek

bimer aracılığıyla başbakanlığa bu uygulamanın yanlış olduğunu bildirelimmm...şikayet ediniz etkili olur.........ben ettimmm...

Selam arkadaşlar forumdaki herkese soruyorum yaranızmı var 'ki korkuyosunuz durumu iyi olanların maaşı kesilsinki size bana zammı iyi versinler avrupa birligi kalkınma fonu bu paranın 100/70ini veriyor hibe kapsamında şuan maaş alanlarda korkmasın yasa yeni maaş başvuranları kapsıyor düşünün bir kurum diger kuruma devir oluyor bunlar zaman alır maaş alanlardan önce başvuranları araştırmak daha mantıklı degilmi sizcede içiniz rahat olsun mart maaşını herkes alacak araştırılsa bile eylülü bulur hepinize saygılar,

ayrıca selçuk beyle tanışıp oturmak isterim bu konularada tartışabiliriz sydf de ne iş yaptığını bilmiyorum ama iyice emin olmadan yanlış bilgi vermeyin milletide kasmayın ssizin kişiliginize yakışmaz .rendice etmek için soylemiyorum tşk

sevgili kalem hnm selçuk bey sadece dedikoduları aktarıyor ve bence bu yanlış kanunlaşmayan bir maddeyi öne sürmesi selçuk beye bir şey sormak istiyorum kanunu önce hangi kurum tartışır bunu bana söyleyebilirmisiniz selçuk bey

2022 maaşlarını aylık olarak yapsalar çok dua ve sevap kazanırlar

ama o zamanda herkes 2022 maaşı ister ODA VAR

%40 Rapor ile 2022 maaşı alıyordum.Özür oranım r(Numune Hastanesi'nden aldım) ilçemiz malmüdürlüğü aracılığı ile ödemeler daire başkanlığı'na gönderildi yaklaşık 5-6 ay kadar önce.Hala bir sonuç alamdım maaaşım artmadı hatta 810YTLden 710YTL ye indi.rapor ile alınması gereken miktarı albilmek için yardıma ihtiyacımvar:1-Ya kuruma giden rapor ilçe kaymakamlığına gönderilecek.2-yada hastaneden bir rapor daha alınacak.3-yada rapor işleme kondu yada yakın zamanda konacakise haber verilecek.Şuan hastalıklarım nedeni ile çalışamdığımdan,ilçekaymakamlığı izinliolup toplantı yapamadığından birsüre yardım alamayacağımdan Ankara'ya gidemeyeceğimiçin birşekilde raporun tarafıma yada ilçe kaymakamlığına ulaştırılması için,Gereğinin yapılmasını Saygılarımla Arz ederim. NOT:özürlü rapor numarası:2012/14819- rapor tarihi:24.07.2012-

eşiniz sigortalı bir işe girerse sizin aldıgınız 2022 maaşınız iptal olmaz sadece eşinizinki iptal olur:))

hocam benim iki kardeşim var bir erkek bir kız ikiside down sendrumu bunların bakımlarını annem ve ablam ustleniyorlar ve aylık bakım paralarınıda alıyorlar biz bunlara 3 aylık maaş almak için başvuruda bulundu sadece erkek kardeşime bağlandı 2022 yasasına göre 65 yaş üstü gözüküyor ve üç aydan üç aya maaş alıyordu dün maaşı kesilmiş sebebi ise babası bakacak deniliyor internetten 2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu baktım ve birşey anlayamadım bunu size göstermek istedim yardımcı olursanız sevinirim hocam

2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu

adı : AHMET Soyadı : xxxxx
T.C.Kimlik No : 41xxxxxxxx Emekli Sicili: 21xxxxx
Vasi Adı : Sxxxxx Vasi Soyadı : xxxxxx
Emekli Nevi : 18 YAŞ ALTI Durumu : AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi : 01.09.2009 Aylık Durdurulma Nedeni : MALULIYET_SURESININ_DOLMASI
Ödeme Tarihi : 20/5./07.0 Ödeme Durumu : KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 1153.19
Online Ödeme Açıklama :İLK AYLIK BAĞLAMA Son Maaşı(1 Aylık) : 243.53

demir24
Bunlara değlide kardeşlerim deseydiniz keşke
Evrak takip o altta yazdığınız tablo geçerliliğini zaman belirsizliği içinde yitiridi yani son durum hakkında bilgi vermiyor artık kulanılmıyor.
Yanlız üsteki anlattıklarınızdan çıkardığım bildiğim babanız bakacak kısmı önemli aile gelirleriniz ki ayrıntıya girersek evinizin gelirleri artı mal varlığınızın getirileri getirmese bile hükümetçe ön görülmüş bu kadar eder diye düşünülmüş ve buda gelirdir denilmiş şeklindeki durum yüzünden 2022 ya bağlı sadece bakım maaşını hak görmüşler.
Bu durumu en net şekilde sydv lere durumunuz sorarak veya 144 dü arayarak net cevap alabilirsiniz.

Üst Alt