Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı Mart 2013 Dönemi Aylığı Alamayanlar / Kesilenler [Ana Konu]

Akp

Akp yerel secımlere hazıralnıyo ilçe sydv bırkaılmasının sebebı olabılır akp oyverırsen herseyı alırsın yoksa yok. Eskıden komur verıılerdı ızmırde onu bırden kestıler. Enazından bız almıyoruz...

sydv nin insafına kaldıysa iş kötü sadece şefle biraz selamımız var aslında orda çalışan iki memur ve vakıf müdürü karşı apartmanda duruyorlar ama şahsi bir meseleden dolayı aramız bozuk nerdeyse bir kaşık suda boğacaklar ama yinede kömür yardımı olsun senede bir iki defada ayni yardım yani nakit yardım yapıyorlar geçenlerde ben annemin sağlık durumu hakkında bimere yazdım onlar sağlık grubu başkanlığına iletmişler onlarda beni sydv yolladılar ama müdürün öyle bir konuşması vardıki nerdeyse dövecek biz yardım yapmıyoruz dedi daha sonra sağlık grubu başkanı bunları arayıp ilgilenmisini söylüyor müdür bana bizim evin önünde söyledi bana bende gittim dilekçe verdim güya bizde büyük bir para bekliyorduk istanbul koşuyoluna götürüp orada ameliyat ettirecektik ama verilen para o kadar azdıki o parayla ancak istanbula gider gelirsin nerde hastanede ameliyat olması diyeceğim şuki eğer onlara kaldıysa işimiz çok zor

bak allah rahmet eylesin timurtaş hocaefendinin güzel bir sözü var buyur [FONT=lucida grande]Dünyada dokunulmazlığı olan 2 şey kaldı. 1'i hindistandaki inekler, diğeri; ülkemizdeki millet vekilleri. [/FONT]

[FONT=lucida grande]Timurtaş Uçar Hocam[/FONT]

sydv daki memurlar okey de taş döndürmekten başka neye yarar ki

diyosun......ama ayşe hanım maaşımızı 170 tlden 2005 yılında 400 tl ye yükseltende bunlar..........kesmezler.........bu kadar korkutmayın kendinizi cesur olun biraz benim gibi....ankaralı hemşerim.

ad1l2;
aynen kardeş kimsenin maaşının felan kesildiği yok asparagas kanmayın bazı insanlara psikolojimizi bozmak onların amacı......her şey yolunda.

eygayli;
sanane kardeşim sydv deki memurlardan ne yaparlarsa yapsınlar ister okey oynar ister pişti oynar her şeye muhalefet ediyonuz......biraz pozitif olun. isterse gelir senin evine sosyal incelemeye maaşını keserler şimdi oldumu rahatladınmı bana böle yazdırınca.......he bide BANA DOKUNMAYAN YILAN 2000 yıl yaşasın..........

servet kardeş benimde kafam karışık valla ya bizim memlekette kimsenin maaşı kesilmemiş buraya giriyoruz herkes maaşımız kesildi diyor ya bu işin doğrusunu nerden öğrenecez anlamadım valla artı o senin dediğin bana dokunmayan yılan benzetmesi lafına katılmıyorum birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için sonuçta bugün onlara olduysa yarında bize olur birlikten kuvvet doğar

kardeşim o yılan benzetmesinde mübalağa ettim bende biliyorum yanlış olduğunu doğru söylüyon biz engellilerin bizden başka dostu yok.........eşşekten düşenin halinden eşşekten düşer anlar misali.....kardeşim provizyon sorgulamanı yap orda müshaktır provizyon alabilir yaarsa işlem tamam demektir.kimsenin sözüne kanma.

o o nu yükseltmişte bu bunu yapmışta 25 ocaktaki yönetmeliği amerikan aile ve sosyal politikalar bakanlığı yayınladı dimi bu yönetmelik hala yürürlükteyken hala birileri bir şeyler söylüyor

lorisin maaşı kesildi ama hala müstehaktır provizyon alabilir diyor yukardaki sayfalara bakarsanız

walera kardeşim ne bileyim allah hepimizin yardımcısı olsun bakmışın yarın bizimkide kesilmiş burası türkiye her an herşey olabilir zaten bu akp iktidarken ben hiç bir zaman güvenemem

bizim öncelikli işimiz 25 ocaktaki yönetmeliği durdurmak için bir şeyler yapmamız lazım izmirde protesto edildi ama çok ses getirmedi

ya bana resmen ankara sosyal yardımlar müdürlüğü dediki yeni başvurular bitsin ondan sonra eski maaş alanlar incelenecek zate hangi arkadaştı adını hatırlamıyorum bimere yazmıştı bimerden gelen cevap neydi 2022 maaşı 25 ocakta yayınlan yönetmelik esaslarına göre bağlanacaktır zate yeni baş vurular bitsin eski maaş alanlar taransın rayiç bedlleri falan devreye girsin giderler gelirden düşmesin bakalım kaç kişi bu maaşı alacak 25 ocakta yayınlanan yönetmelikte yazmıyormu rayiç bedellleri giderler gelirlerden düşülmüyeceği

@servet;

senin maaşın kesilmemiş olabilir ayrıyeten de senin sorgunda provisyon alabilir müstahaktır da yazabilir. Ha eğer sen bu söze yani provizyon alabilir müstahaktır yazan herkesin maaşı duruyor kesilmemiş diye yazarsan sana hiç bir şey demiyorum.

Keza benim de müstahaktır ve provizyon alabilir yazıyor aynı şekilde abiminde öyle yazıyor. Benim maaşım durdurulmuş ama abiminki devam ediyor.

Ben maaşımın kesildiği konusunda sana neden yalan söyleyeyim sana yalan borcum var. Neyse biraz bilgi eksikliğinden bizlere yazında yalancı falan demişsin çok kırıldım.

Neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Ben yeni rapor almak için iki gün sabahın köründe kalkıp zar zor sıra alabildim ve heyet polikiniklerini dolaştım. Bir psikiyatri ve noroloji polikinikliği kaldı. Ama psikiyatri heyetine girmek için 29.04.2013 tarihine gün verdiler. :( Ne yapalım Allah büyük inşallah o gün muayene olduğumda inşallah bu ikisinede muayene olup yeni rapor çıkarabilirim. İnşallah hazirana kadar bağlarırda çekemediğim mart maaşını da alıp rahatlarım.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Servet Bey Ne Demek Okayde Oynar Bilmem ne Oynar Hayır Efendim Oynayamaz Onlara Oynamalrı İcin Para Ödemiyoruz Biz Bizlere Arkadaşlarımıza Yardımcı Olmaları iCİN Ayrıca Arkadaşlarımızı Yalncılıkla Sucluyor Olmanız Afedilecek Gibi Degil .Sanırım Sizin real hayatta maaşı kesilmiş kimseyi tanımıyorsunuz .ben tanıyorum dostlarımın kesilmiş durumda Ayrıca bu forumdaki Arkadaşalarımın Samimiyetine İnananlardanım...

@aynurrr aynen katılıyorum..

loris kardeşimn bu provozuyon alabilir olayını varya herkes yanlış biliyor mesela benim özürlü maaşım yok annem özürlü o maaş alıyor ben şimdi geçen hafta annemi ptt y e götürdüm gitmişken birde e devlet şifresi aldım anneme kendimede aldım daha önce almıştım ama şifremi unuttuğum için tekrar aldım hem annemin hem kendim için e devlete girdiğimde provazyon alabilir müstahaktır yazıyor bu provozyon kelimesini belki yanlış yazıyorum tam bilmiyorum nasıl yazıldığını neyse bu demek hani yeşil karttan gss ye geçiş olduya yeşil kartlar iptal oldu şimdi bizim tedavi giderimizi devlet gideriyor ya bu provozyon olayı onu anlatıyor bu durum engelli maaş durumuyla ilişkili olsaydı o zaman benimde maaş almam gerekirdi öyle değilmi kısacası senin dediğin doğru bence diğerleri yanlış biliyor yani maaşın kesilmiş olsa dahi sağlık hizmetinden yararklanabiliyorsun

ayşe ceren hanım sizede katılıyorum evet maaşları yükselten bu hükümet ama hayatı yaşanmaz hale getiren yine bu hükümet en basit örnek tedaş tamamen özelleşti birde eski sayaçları değiştiler güya akıllı sayaç taktılar bizi mahvettiler önceden 30 40 lira fatura öderken şimdi 80 tlden aşağı düşmüyor inanın her ay kesime geliyorlar bu kurum özelleşene kadar hiç böyle sorun yoktu üstelik on içinde ödemezmezse bu kez sistemden kesiyorlar açtırma içinde 20 tl yazıyor üstelik bu elektrik kurumuda çalık grubu ve bu şirket başbakanın damadının aldığımız maaşlarla faturalara yetişemiyoruz yani kaşıkla veriyorlar kepçeyle geri alıyorlar dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz sigara ve alkolden alınan vergi p evine mutfak tüpü alıyorsun şu an 73 tl bunun 40 tl si sadece vergisi bu hükümet resmen bize gidin mağarada yaşayın diyor elektrik harcama benzin harcama sigara içme tüp harcama ee dah ne yaopacaksın mesela benim annem özürlü kalbinden ameliyat olması gerekiyor ama devlet hastanerinde çok riskli sadece özel hastanerinde çok daha az riski var ama özele gidemiyorsun çünkü bize paralı hiç bir şekilde indirimin yok bu konuda bimere yazdım yardım talep ettim ama sadece sydv den çok az bir miktar yardım yapıldı onunlada hiç bir şey yapma şansımız yok hani aile ve sosyal politakalar bakanlığı 65 yaşında yukarı yaşlı ve özürlüleri sosyal güvence altına alıp her ay asgari ücret tutarında maaş alacaktı gazte ve fatma şahinin sitesinde böyle haberler çıkıyor ama hani nerde burada hiçte öyle bir durum yok birde engelli maaşlarını kesrek tam tersini yapıyorlar

ad1l2;
o zaman sorun yok sağlıktan yararlanıyosun maaşında devam ediyor sosyal incelemende yapılmış rahat ol......evine felan kimse gelmez korkma.....:cool:

walera;
o arkadaşın başka bir takıntısı vardır ondan kesmişlerdir..........

ayşe ceren;
bu eylülde 817tl aldım mart ayındada 768tl aldım ALLAH BEREKET VERSİN ALLAH devletimize zeval vermesin.......ben bekarım geçindirecek kimsem yok bana yetiyo......2 ihtiyar anamınan babamınan kalıyorum....babam emekli evi arabası arsası herşeyi var babamın o ölünce maaşıda bana kalıcak diğer mal varlğıda BABAM SAĞ OLSUN.....bu üüç aylıktanda kurtulcam her ay alıcam babamın maaşını..........o kadarrrrrrrrrrrr:D:cool:

eskiler/2013/01/20130125.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/01/20130125.htm

ad1l2;
bu ne şimdi topramm...anlaşıldı yeni bir kehanet..:cool:

1,2 Milyon Engellinin Maaşı Tehlikede

bilmiyorumki her siteye bakıyoruz işte endişeliyiz çünkü o yüzden link nedense çıkmıyor yazıyı kopyala googla yapıştır enter direk habere gidiyor bilemiyorum burda yazılanlar yüzünden kafam karışıyor çünkü

Servet Halil
Babanızın mal varlığı tmm da maaşı 2008 yılından önce olsaydı kalırdı şimdi tek rahatsızlıktan %60 ve üzeri alırsanız yetim maaşına hak kazanırsınız oda şu anki %70 oranlı 2022 maaşından düşük
Gerçi hayal dünyanızı yıkmak istemem ama bunca insan feryad ederken zevk alırcasına tavır almanız üzücü benim de oy verdiğim bu hükümet hayatının hatasını yaptı bir zümreyi yok saymayı tercih etti ve sende şahit olacaksın bunu ödüyecektir.
Ad1/2
Kardeşim şurda bir hata var e gsm kontrolleri biz 2022 maaşı aldığımız için provizyon yani devlet hastahanesinden ücretsiz yararlanıyorduk burda bir çok arkadaşımız yanılgıya düşüyor bizim maaşlar kesilse dahi bizleri kontrole gelecek sydv bize sadece devlet hastanesinden üzcertsiz faydalanma sağlayabilir ama maaş larımızı kesebilirler.
Hata ve ya eksiğimiz şu an için herhangi bir online bilgilendirme servisinin olmayışından orayı baz alıyoruz provizyon alan maaş alır diye bakıyoruz.
Buda en iyi şekilde durumumuzu anlatıyor yani bizleri yok saymayı öle iyi becerdilerki bir yerden ne durumda olduğumuzu dahi öğrenemiyoruz artı ısrarla son yönetleiği savunan sydvler açık bırakmamak kaydyla yüze hoş rapora direkt gerekeni yapıyorlar
Sağlık raporu istemeleri bile yeterli öleki balthazardı geçtik istediğin dr ye görünememen gibi çok sıkıntılı anlatılacak kelime bulamadığım rezillikle karşı karşıyayız
Anlıcan Servet arkadaşım konunun savunulacak bir yönü kalmadı varsa savun bizde o yönde hareket edelim tacizkar olmamaya gayret et yeter teşekkürler.

haklısın septik kardeş allah cümlemizin yardımcısı olsun artı bu akp ye oy verdiğiniz için hem kendinizi hem bizi yaktınız verdiniz diyorum çüğnkü ben asla vermedim vermemde o yüzden kendimi hiç bir zaman suçlu hissetmedim

ad1/2
Arkadaşım dünyanın sonu değilki sadece akp nin sonu gönlünü ferah tut olumlu bakalım herkes bu kadar duyarsız kalamaz tmm bunlarda yüz astar hak hukuk din iman ne dersen artık birşey kalmamış olabilir ama rızkımızı verende alan da Yüce rabbim Allahtır.

servethalit,
tuzun kuru galiba cocugun colugun yok, ama millet senin gibi degil yazdiklarini tekrar bir daha oku mantiklimi degilmi gôzden geçir!

Hasankoç tuzu kuru varlık sağlam olsa ne olurki yarını garanti diye bakara ama mallık kalıcı biz milyonların zarar görmesinden kibarca söz etmeye çalkışırken bazen bu dengedeki arkaşlarımız ısrarla demorelize etme gibi göz karar ve mantık açımızı köreltmeye yönelik sanki üzerine vazife gibi yeltenip duruyor en güzel cevap bu olsa gerek ne dersiniz

Ne yaparsiniz her toplumdami desem topluluktami boyleleri çikiyor hocam.

loris, arkadasin basina gelen aynen benimde basima geldi gereken neyse yapcaz artik çaresi yok bize AKP,nin 2013 surprizi:confused:

septik40;

ne yani septik arkadaş şimdi ben babamın emekli maaşını alamayacakmıyım babam ölünce..bir yerde okumuştum emekli ölünce maaşı özürlü çocuğuna kalıyor diye....desene buda fos çıktı.........vayyyyyy babooooo yaktın beni..............neyse maaşı kalaydı bana ölünce arkasından iki damla gözyaşı dökerdim artık bunada gerek kalmadı.:D

servethalit;

kim diyo alamazsın diye.engellıysen hem babandan maaş alırsın hemde saglık karne olur yeşil kart değil.fark şu babanın maaşı nekadar bılmıyorum.eger baban 700-800tl gibi maaş alıyorsa sana verılecek para az olur .emeklının vefatında aldıgı maaşın pi varıslerıne ödenıyo 0 u kesılıyor.p inde büyük ksımı sag ise anneye gerı kalan ise kız evlat ve okuyorsa erkek evlatlarla engellı evlada paylaştırılıyor.özur yüzdenız kaç bilmıyorum ` üzerı ise 3 ayda 1100 cıvarı galıba ay'a bölersek aylık 360 tl faln edıo.eger babanzıdan kalan 360 ve daha fazlaysa 2022için hiç ugrasma saglıkdan faydalanma hakkın daha ii olur.360 tlden az kalıcaksa kı 700- 800 tl alan bırınden az kalır o zamn 2022 maaşı için ugraş

Üst Alt