septik kardeşim ne olduda temmuza kadar biticek diye emir geldi biliyormusun 1: Slm,aşağıdaki duyuru tüm iletişimde olduğumuz kişilere göderelim, sitemize koyalım facebook vb tüm sosyal medyada paylaşalın
teşekkürler
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 25.01.2013 gün ve 28539 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan,
" 65 YAŞINI DOLDURMUŞ MUHTAÇ, GÜÇSÜZ VE KİMSESİZ TÜRK VATANDAŞLARI İLEÖZÜRLÜ VE MUHTAÇ TÜRK VATANDAŞLARINA AYLIK BAĞLANMASI HAKKINDA YÖNETMELİK" in iptali için Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi adına, TSD Genel Başkan Yardımcımız Av. Turan HANÇERLİ tarafından DANIŞTAY nezdinde dava açılmıştır.
İptali istenen Yönetmelik ile,
- Engelli ve 65 yaşüstü yaşlıların aylık alması adeta imkansız bir hal almıştır.
- Muhtaçlık sınırı 119 TL olarak kabul edilmiş ve muhtaç engelli ve yaşlılar ölüme terk edilmiştir.
- Engelli ve yaşlılar ANNE, BABA, DEDE VE KARDEŞLERİ ile karşı karşıya bırakılmıştır.
- Resmi veya özel kurumda kalan ENGELLİ VE YAŞLILARIN aylık hakkı elinden alınmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Bildiririz,
TSD GENEL MERKEZİ
istiyenler
turanhancerli@qmail.com com adresi olan tsd nin hem yönetim kurulu üyesi olan hemde avukatı olan beye mail atıp mahkeme gününü öğrenebilirler
2:hani bi kararda sdyvler muhtaçlık kararı alamaz demişti ya e bunlar ne yapıyorlar işi hızlandırıp kanuna uydurup yinede sdyvelere bırakmak için uğraşıyorlar hele birde 25 ocaktaki yönetmelik iptal olursa ozaman olanlar olacak
bana söylenen 1,5 ay önce açılmış dava ama şuan davanın durumunu bilmiyorum