Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dişi filiniz hayırlı uğurlu olsun...

Elinize sağlık güzel özetlemişsiniz. Ben seçimlerden önce kendimi resmen kendimi yırttım gitmediğim parti dernek, yazıp çizmediğim sosyal medya milletvekili devlet adamı kalmadı. Burada insanlardan o kadar destek istedim twitter'e girip bir tuşa basıp yapılan paylaşımı beğenip RT yapmaya bile üşendiler. Şimdi gelmişler orada burada ağlıyorlar. Biz bir yerlerimizi yırtarken 2 tuşa basmaya üşenenlere bende şimdi " Oooooğğğğğhhhh " diyorum. Süleyman Soylu akp muhaliflerine seçimlerden önce " OOğğğğğhhhhh " çekip duruyordu ya ben de şimdi açım fakirim geçinemiyorum kiramı ödeyemiyorum diyenlere aynısını yapacağım. Akp tayfası nasılsınız eğleniyor muyuz ?

Losdy
Sistemde görünse bile hesabınıza geçmemiş olabilir çünkü onlar belirli günlerde hesaplara geçiyor. Bağlı bulunduğunuz Sosyal Yardım Vakfı size daha detaylı bilgi verebilir.

arzuNURYILMAZER 21 dedin dün bak bugunde 23.2 daha çook kötü günler göreceğiz cok :)

Memurlara verilen maaş haksızlığa yol açıyor. Onlardan alıp bizlere versinler

Arkadaşlar bu ülkede sadece memurmu yaşıyor aylıkları 22 bin TL oldu gelecek yıl için %25 veriyorlar istemiyorlar bize onuda veren yok duyanda koca ülkede sadece memur yaşıyor sanır nerde bu ülkenin emeklileri işçileri engellileri dul ve yetimleri yaşlıları birazda empati yapın bizide düşünün memur Arkadaşlar bu ülkede inşaatta çalışanda var tarlada çalışanda var o güneşin altında acaba hanginiz aynı şartlarda çalışıyorsunuz bu sıcakta dönercide döner kesen usta yer altında madenci kanalizasyona giren ustalar var berber var terzi var fırında bu sıcakta ekmek pişiren usta var sanayide yağ boya içinde çalışan işçiler var hepmi siz yaşıyorsunuz tamam doktorsunuz öğretmensiniz hemşiresiniz polissiniz ama birde bu ülkenin emekçileri var birazda onların durumunu düşünelim değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt