Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memur maaşı zammi

Abiler ablalar memur maaşları 22 bin tl olcakmis bizim maaşlar ne kadar olur

Öneri

Abiler ablalar benim bir önerim olucak malum 2 tura kaldı seçim cimere yazalimmi engelli maaslarimiza zam yapılsın desteğimiz olcak diye nedersiniz

Temmuzda 2022 maaşlarınada zam gelecekmi gelirse ne kadar olur tahmin

benim tahminim % 40 ve 69 arası olanlar 1900 küsür falan hebimiz biliyoruz. olduki 2000 küsürler veya sabit işte 3000 olur. hepimize süpriz olur. asgari ücret. emekliye zam. memur vs. kasada parada yok. mevcut hükümet durur veya değişir. ama bizlerin bahtızlığı değişmez. ay sonu gelmeden acaba maaş ım yatacakmı keseceklermi diye cebelleşip dururuz...

Refah partisinin cumhur ittifakına katılma şartlarında 2022 aylığının asgari ücret seviyesine gelmesi şartı vardı refah partisi ve fatih erbakanın sosyal medya hesaplarına bunu yazalım belki faydası olur

abdh01
Hiç bir faydası olmaz onlar ancak salak salak şeylerle uğraşıyorlar erkeklerin içinde kadın olmaz diye

1500 tl olan aylıklar 3000 olsa bile kurtarırmı bu hayat pahalılığında ev kiraları 5000 olmuş.

Merhaba bizim.ayliklar haziran 3 temi belli oluyordu temmuz 3 demi

Zamlar 3hazirandami belli oluyordu 3 temmuzdammi unuttum da

Mays ayı zam mı TUİK verilerine göre % 0.04 artmış :) :) yüzde 1 bile değil :) Maaşlar Tuik rakamlarına göre zam alıyor biliniz istedim

Barda5
Allah cezalarını versin bu pahalılıkta % 0.04 çıkarmışlar maaşlara düzeltme olmazsa yandık

Akp'ye oy verenlere sesleniyorum; OOOğğğğğğhhhhhh

Allah devletimize zeval vermesin. Vatandaşın da yardımcısı olsun 🤡

ne demek bu akp ye oyveren derken niye açık yazmıyor sun

adm80

Timurlenk, Nasrettin Hoca‘nın bulunduğu şehre bir fil hediye etmiş. Fil, şehirde bağ, bahçe ne var ne yoksa silip süpürmüş. Bununla kalsa iyi, şehirdekiler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler.

Bakmışlar ki böyle olmayacak, şehrin ağaları Nasreddin Hoca’ya gelerek: "Aman hocam nedir bu filden çektiğimiz. Hünkâr seni dinler. Hünkârla konuş da şu fil belasını başımızdan alsın." demişler.

Hoca; sakalını sıvazlayıp bir yol düşünmüş ama bulamamış. "Hadi o zaman hep beraber gidelim Timur’a, bu fil başımıza dert oldu, geri almanızı rica ediyoruz diyelim, en iyisi böyle olacak" demiş.

Hoca önde, ağalar arkada, huzura çıkmak için yola düşmüşler. Otağın kapısına gelindiğinde hoca, durumu tekrar görüşmek üzere arkasına dönmüş bakmış bir de ne görsün, ağalardan eser yok, arkasında in cin top oynuyor.

Hoca "ben yapacağımı bilirim size, hem söz verirsiniz hem de kaçarsınız ha" demiş.

Timur, bir süre sonra Hoca’yı huzuruna kabul etmiş.

-Hayırdır Hoca, yine ne istiyorsun? demiş Timur.

Hoca:

"Devletlim, şehrin ağaları beni size ricaya gönderdiler. Hediyeniz olan filden çok memnun kaldılar. Garibim yalnız kalıyor bir tane daha fil istiyoruz." demiş.

Timur:

-Hay hay! Ne demek hoca. İstediğiniz fil olsun. Var git müjdeyi hemen ver, demiş.

Nasreddin Hoca, otağın kapısından çıkınca, ağalar hemen hocanın etrafını sarmış. "Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor?" demişler.

Nasreddin Hoca;

-Alın size müjde, dişisi de yarın geliyor!

VAAS akp ye oy verenlere açık açık demiş ki,

dişi filiniz hayırlı uğurlu olsun...

Fil, şehirde bağ, bahçe ne var ne yoksa silip süpürmüş.
Bununla kalsa iyi, şehirdekiler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler.

Seçim günü fili göndermek imkanı varken, lay lay lom takılanlara dişi fil az bile. ohhh olsun!

doğru söylüyorsun o fili tercih edenler ne için etmişler bilormusun çünkü .t çakal geleceyine varsın filin dişiside gelsin demişlerdir ...........................

işte bu düşünceyle 2-3 bin tl ye bakar durur daha da kötü olduğunda yine burdan birbirmizi yeriz anca .Kısa ve net arkadaş ben engelliyim hükümet bana bakmıyor lamı cimi yok

[FONT=Arial]Reis fanatiği, Cumhur'a oy basanlar, eğleniyor muyuz gençlik?
Resmi hırsızlık kurumu bu ay da enflasyonu düşük göstererek temmuzda yapılacak zamdan bu oy %5 kırptı.
Eller havaya!! :mad:[/FONT]

Dolar 21,52 ama iktidarın tüikine göre enflasyon % 0.04
Eğleniyormuyuz
OOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Memur maaşı 22 bin lira

Memur maaşına 22 bin lira zam yani %94 oranında.
Bu zam engelli maaşlarınada aynı oranda zam yapılacak dimi arkadaşlar??

Hayır. engelli ve emekli maaşları avcunu yalasaın.
En düşük emekli maaşı 9.500 yada 10.000 tl olacak.
Asgari ücrette 11.000 tl civarında olacak.
Sonra bakkallarda en ucuz ekmek 10 tl den başlayacak yapılan zamdan sonra çorapdan dona kadar minimun %70 zamcık gelecek. derbo78

@derbo78 hocam soruyu soran siz kendi sorunuza yasayla cevap veren de siz ?
Devlet memuruna zammı(bahsedilen en düşük 22 bin tl maaşı) tüik ornlarında verilecek zam %16 ile %19 arasında temmuz da ki 6 aylık enfilasyon sonucunda, ama en düşük memur maaşı vadii Kemal KILIÇTAROĞLU'nun vadiydi. tayyip baktı seçimi kaybediyorum oda vaadde bulundu yani bu iş tayip in en düşük emeki maaşı 7,500 tl yaptım demesi gibi birşey siz memura veriler seçim zammını beklemeyin size verilecek zam tüik enfilasyonu %19 de %6 puanda tayyip koyar baktı tepki çok 5 puan daha koyan sana en fazla temmuzda %30 zam verir sende bende oturur padişahım çok yaşa deriz sonra o mutluluka sokaklara dökülür davullu, zurnalı, hava fişekli kutlamalar yaparız memleketin dört bir tarafında.;)
Yasaya göre memura yapılan zam aynı oranda engelli maaşlarınada yapılır

Arkadaşlar bu diğer aile yardımı başlıklı yardım yatmış anneme ama ziraatte de yok ptt kartında da,, genelde ziraate yatardı, teslim edilebilir yazıyor ama ortada para yok bi bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt