Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volki_80 yapamayan yada ben yapmayımda başkası yapsın da bana söylesin …
Bekleyenler oluyor belli ki..
Konularda yazılan-sorulanlara göz atarsan ,
Ukalalık olsun diye yazmadık! Bilmeyeni, bilgisi yetmeyeni vardır bi ihtimal yardımı olur diye tarif edip yazdık!
Burada başkası hesaplayıp yazsın bekleyeceklerine cevabı ,
yapıversinler kendi başlarına dedik!

Kaldı ki herkesinde ne eğitim seviyesi aynı ne matematiğe yatkınlığı aynı.
PTT'ye parayı çekmeye gittiğimde hemen her defasında en basit,bilindik şeyler için dahi yardım isteyeni ,soranı denk geliyor.
Okuma yazması olmayanı da var,yol yordam bilmeyeni de..

Son düzenleme:
Hala şu site böyle bu site böyle yazıyor diyenler var olm bak hakaret edicem artık bu kadar man kafa olmayın engelli maaşının asgari ücretle bir alakası YOK engelli maaşı memur maaşı ile bağlantılı abicim siz ne değişik insanlarsınız daha bunu bile anlayamiyorsunuz bir de bu adamlar oy kullanıyor ülkenin kaderini belirliyor akp neden iktidar en büyük örnek bunlar yüzde 25 zammı götlerine soksunlar

Şimdi bazı iktidar yalamalari yalakalık yapmak için bu yazımı şikayet eder etmezseniz adam değilsiniz

Cumhur başkanı yeni zam oranını yüzde 30 yaptı hesapları yeniden yapın yüzde 70 ve üzeri raporları olan arkadaşlar 2392 alacak Şubat ayı itibari ile geçerli olacak sabır artık 😁 552 TL zam yapmış oldu eskiden bu sayfada aklı başında işler yapan arkadaşlar vardı şimdi önüne gelen yorum yapıyor kafa karışıklığı neden oluyor adminler istifa mı etmiş

yüzde 30 zam ile alacağınız maaşlar şöyle :

engel oranı 40-69 arası yeni maaşı : 1.594,69 TL
engel oranı 70 ve üzeri yeni maaş : 2.392,03 TL olmuştur.

Şubat ayı ödemelerinde tek seferlik maaş farkı nedeniyle ;
40-69 arası olanlar, 1.962 TL
70 ve üzeri olanlar, 2.944 TL alacaklar.

insanların hakkını alması için illa sürekli tepki mi vermesi gerekiyor? gerçi enflasyonun %120 olduğu bir ülkede %30 zam hak bile sayılamaz ama neyse padişahım çok yaşa :)

Yüzde 60 yada 70 bile kurtaramaz artık,

Yüzde 40 raporlu olanlar 1.594 oldu şubata 1 aylık fark ile 1.960tl küsür alacaksınız

1515tloldu
Tayipazönce
100de30zamyaptı

100de70
Olanlar2392tl
Oldumaaş

Bu1aylıkfarknedemek
Yazarmısınkardeş
Benimrapor
100de75.dir

Evdrbaklm

4170tloldu

RAMAZN,
Kardeşim bir aylık fark denilen şey,bu ayki maaşını zamlı almayacaksın fakat bu ayki zam farkını şubatta bu ayın zammıyla birlikte alacaksın demek.

Mehmet005
Kardeşim
Nekadar
Farkalırım
Teşekür

Anladımyani
Maaşım1840tl

Şubartta
100de30zammı
552tl
Yenimaaşıma
Eklenecek
Degilmiöyle
Oluyorkardeş

Sözde
2390tlmaaş
Üzerineartl
550tl.toplam2940tl
Teşekürlerkardeş
Sagol

2022 maaşları ne kadar oldu bilgisi olan varmi

2022 maaşları ne kadar oldu arkadaşlar?

Allah belanızı versin sizin kendileri saraylarda lüks içinde yaşıyor, engelliler, asgari ücretliler, memurlar sürünüyor. Kiralar %25'den fazla arttırılamaz dediler ama hiç bir ev sahibi bu yasaya uymadı. Kimse hakkını bile savunamıyor çünkü evden çıkarılsalar kiralar uçmuş o fiyatlara bir daha ev bulmaya imkan yok, taşınmak ayrı bir masraf zaten. Kiracılar mecbur uçuk zamları kabul ediyorlar. Tuik 6 aylık %16 enflasyon açıklıyor ama gerçekte sokakta pazardaki enflasyon %500 %1000 Yüce Allah milletimizi bu hale düşüren ve buna göz yumanların, o saraylardan, villalardan, yatlardan, lüks araçlardan indirilip sürüne sürüne gebermelerini görmeyi nasip eder inşallah... ( Bizi çaresizlikten intihar edecek duruma getirdiler. O yüzden kimse çok ağır konuşuyorsun demesin. Senelerdir engellilerin şartlarının düzeltilmesi için TBMM'ye kaç defa dikekçe verdik. Her seferinde Akpli dilekçe komisyonu üyeleri tarafından dilekçelerimiz reddedildi sümen altı edildi. Aynı şekilde Senelerdir bu sorunları cimere yazıyoruz yine aynı şekilde saçma sapan cevaplar yazıp başlarından savıyorlar. Böyle umursamaz vicdansız bir hükümete az bile söyledim. Siyasetçilerinin çoğunun engelliler sadece resim çekinerek poz verip insanların duygularını sömürecekleri zaman akıllarına geliyoruz. O yüzden bırak bedduayı bunlara küfür etmek bile az gelir... )

Vaas
Haklısınkardeşim
4000tlkiram
Suelektirikdogalgaz
Toplam2000tl
Kiraile6000tl
Nasılolacak
Albendende
Okadarallah
Bunlarıncezasını
Verecek

Biz kuruş. Kuruş
Hesapyapıyoruz
Sarayınumrunda
Degilsaglıkolsun

zam öncesi ne alıosan o miktarın %30 unu bul ve mevcut maaşa ekle

Şu 1aylık fark dediklerini her ay verseler daha iyi, en azından diğerine göre biraz daha yüksek

RAMAZN
Aynen hesapladığın gibi kardeşim. Şubatta 2940 lira alacaksın.
Devam eden aylardada 2390 lira.

Vakıflar genel müdürlüğünün sitesinde maaş zammınıı % 15 yapmışlar (Yani memur maaş katsayısına göre)
2022 maşları yüzde kaç zam oldu kesin bilgi rakam var mı ? yani vgm maaş zammı %30 değil %15 olarak hesaplamışlar inşallah 2022 maaşı da o şekilde olmaz !
.mka
% 30 kesin mi ? vakıflar genel müdürlüğü engelli zammını % 15 yapmış

Barda5

engelli maaşlarında gelir krıterınde aü dikkate alınırken .maaş bağlandıgında maaş mıktarı memur maaşına göre oluo.memur maaşına %30 zam geldiği için ben almadıgım için 2022 maaşları bilmedıgm için zam oranını yazdım.o da memura yapılan %30.

@Barda5

engelli maaşlarında gelir krıterınde aü dikkate alınırken .maaş bağlandıgında maaş mıktarı memur maaşına göre oluo.memur maaşına %30 zam geldiği için ben almadıgım için 2022 maaşları bilmedıgm için zam oranını yazdım.o da memura yapılan %30.
Vakıflar genel müdürlüğü sitesinde engelli maaşını %30 değilde Tüfe oranında resmi zam yapmışlar % 15 den yani
---- [FONT=Poppins]2023 yılında 1'inci altı ay için muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2.432,81 TL ödenmektedir.------[/FONT]

BÖYLE OLMAYACAK MI

yüzde 30 zam ile alacağınız maaşlar şöyle :

engel oranı 40-69 arası yeni maaşı : 1.594,69 TL
engel oranı 70 ve üzeri yeni maaş : 2.392,03 TL olmuştur.

Şubat ayı ödemelerinde tek seferlik maaş farkı nedeniyle ;
40-69 arası olanlar, 1.962 TL
70 ve üzeri olanlar, 2.944 TL alacaklar.

HOŞCAKAL
Biemiyorum bakanlık sitesinde falan yokmu maaş fıyatları ? Kesin resmi bir şey göremedim ben

Eskiden burada kalem hanım vardı net bilgi ile paylaşım yapıyordu şimdi her kafadan bir ses çıkar olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt