Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ad1l2

Bu haber gerçeği yansıtmıyor asgari ücrete göre hesaplamış biz memur zammına göre zam alırız yani asgari ücret ile alakası yok

Yarinmi belli oluyor şimdi engelli maaslari zamlari

Sizce ne kadar alir %40 engelli?

Eyer yüzde 40 zam gelirse yüzden 40engeli maaşı ortalama 1.716 olur

[FONT=sans-serif]Aralık ayı enflasyon oranı TUİK e göre 1,18 miş her makete gittiğimde fiyat değişiyor sabah bir poğaça aldım 6 buçuk lira idi 10 tl olmuş [/FONT]:)[FONT=sans-serif] [/FONT]:)[FONT=sans-serif] [/FONT]:)

Verilen enflasyon farkı gerçekler hiç alakası yok bu hesaplamayı yapanlar ya üst düzey maaş alıyor piyasadan haberleri yok buna göre maaşlarda çok birşey beklememek lazım eline sağlık hayırlı olsun artık geçin geçine bilirsen artık 😁

70 ve üzeri raporu olanlar 2300 en fazla olur. Sonunda 2 bin lira olduğuna Tesla araba alabiliriz 🤣

Marketten ocak ayında aldığım yoğurt 15 tl iken şuan 45 tl oldu ama sorarsan yıllık enflasyon yüzde 64 Allah belanizi versin diyorum başkada bir şey demiyorum

Bu açıklanan sadece bir gol pası gibi.. Şimdi öğleyi bekleyin 12-01 gibi Cumhurbaşkanı çıkacak şu kadar olacak diyecek yine %30 yada %35 gibi aslında basın tarafından beklentisi yaratılan düzeyde bir zam açıklayacak ve tribünler alkışlarla çılgına dönecek!
Yine "kahraman" olup memuru,emekliyi ve "cömertliğiyle" bizleri kurtaracak ve masalı yine yutacağız!

Bu açıklanan sadece bir gol pası gibi.. Şimdi öğleyi bekleyin 12-01 gibi Cumhurbaşkanı çıkacak şu kadar olacak diyecek yine %30 yada %35 gibi aslında basın tarafından beklentisi yaratılan düzeyde bir zam açıklayacak ve tribünler alkışlarla çılgına dönecek!
Yine "kahraman" olup memuru,emekliyi ve "cömertliğiyle" bizleri kurtaracak ve masalı yine yutacağız!

Sen inaniyonmu buna

Askerliğini İstanbul'da kantinden sorumlu yedek subay olarak yapmış birinin, ülkenin "baş komutanı" olabildiğine inanabildiğim kadar inanıyorum!

Bir soracam size halen PTT hesaba aktar sistemini kullanıyor musunuz? Ben de maaşı aktardım 28 Aralık'ta. Ödeme gününde Hesaba düşer mi bilmiyorum o yüzden soruyorum. PTT kartım yok bu arada.

Evet tam gününde hesaba düşüyor birkaç aydır bu sistem tam gününde çalışıyor

Lütfen bana sadece %1 zam gelen bir ürün gösterir misiniz? bu ülkede neye %1 zam geliyor ki aylık enflasyon %1 açıklanıyor. "herkes biliyor geminin su aldığını. herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini. herkes biliyor zarların hileli olduğunu."

Engelli aylıklarının zamlı miktarını zaten Ocak ayında alamazsınız Şubat ayında alırsınız

Memur ve emekliye %25 verildi hesaplama ne oldu şimdi kim ne alacak 2022 maaşı vs

% 25 zam yaplacakmış
[h=2]Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi.[/h]

kim ne derse desin. gerçekten ihtiyacı olup kirada oturan ve her kalemde alım zorluğu yaşayan engelli aileleri ve engeliler var. bu haktır bunu lütüf olarak gören gerizekalıdır. sosyal devletler. ihtiyaç sahiplerine barınma ve gıda vede vede yaşaması gereken düzeyde yardım etmek zorundadır. hiç bir hükümet cebinden para vermez. akce dediğimiz milletin. parasını ve o ülkenin gelişimine talip olur yönetir. yani bu zam oranı dilenciye versen arkandan küfür eder.

%99 engelli vatandaş ne kadar maaş ve bakim parası alacak acaba

En az yüzde 40 beklerken 25 gibi komik bi rakam verdiler. Kendi şahsıma hepsini Allah'a havale ediyorum, 5 ay sonra görüşeceğiz.

Evet belirlenen zam oranı yüzde 25 oldu bozdurup bozdurup harcayın Allah sizin belanızı versin 5 ay sonra sandıkta s... Olup gideceksiniz

Bizim aylıklar geçen ay belli oldu zaten gazeteler yazdı biz asgari ücrete göre zam alıyoruz memur yada emekli maaşına göre değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt