Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barda5
2022 maaşı sandım. Bu arada bende hesabıma aktar butonu çıkmıyor sizde de durum aynı mı acaba?

Barda5 kardeşim slm. ptt kurum ödemesinde görüktüğü gibi sosyal yardım kısmında ödemeniz hazır yazıyormu?

Ben sabah aile destek yardımını ziraat hesabıma aktardım

iptekicanbaz
Evet öyle yazıyor ama ptt de 30 aralıkta kartınıza yansıtılacaktır diyor yani çekim tarihi 30 aralık

Barda5
Oraya hiç dikkat etmedim şimdi ise e devlete girmek mümkün değil ödeme gününün ertesinde hesaba geçer iki sefer aldım bu destegi ikisinide bu şekilde aktardım ertesi gün hesabıma geçiyor elektrik su telefon onları ödüyorum kalanı çekiyorum

ibrahim118
Elektrik desteğini aktarabiliyormusunuz benim standart ayda 170 tl yardım çıkıyor ama fatura 150 örneğin 170 aktarılırmı bu ayda elektrik 200 tl geldi yardım 170 tl nasıl olacak orada takıldım

Elektrik desteğini aktarabiliyormusunuz benim standart ayda 170 tl yardım çıkıyor ama fatura 150 örneğin 170 aktarılırmı bu ayda elektrik 200 tl geldi yardım 170 tl nasıl olacak orada takıldım[/QUOTE
Bankamatik kartın olacak kartta faturanın eksiğini tamamlayacak miktarda para olacak öde butonuna tıklayınca seni yönlendiyor zaten en son kart numarasını gir seçeneği var onu gir devam de bu kadar

Elektrik desteğini aktarabiliyormusunuz benim standart ayda 170 tl yardım çıkıyor ama fatura 150 örneğin 170 aktarılırmı bu ayda elektrik 200 tl geldi yardım 170 tl nasıl olacak orada takıldım[/QUOTE
Bankamatik kartın olacak kartta faturanın eksiğini tamamlayacak miktarda para olacak öde butonuna tıklayınca seni yönlendiyor zaten en son kart numarasını gir seçeneği var onu gir devam de bu kadar
Bankamatik kartının ptt denmi olması lazım ? bende vakıfbank banka kartı var olurmu öyle vakıfıbankın kartıyla geri kalan miktar yani. Şu an henüz ptt de elektrik yardımı miktarı görünmüyor ama son 2 ay 170 tl idi ama benim faturalar düşükdü 170 den . Geçen aydan kalan miktarlar siliniyormu

Bankamatik kartı vakıf bank ziraat kart bende ikiside var ziraat ile yapıyorum vakıf bank karti ilede olur ama vgm maaş kartı olduğu için girdi çıktı yapmıyorum ziraat kartimla yapıyorum

mehmet.A
Dalgamı geciyon ne Zaman ocakta aldın zamli maasi

Bakım maaşları zamlı olarak zamdan 1 ay sonra veriliyor, 2022 maaşları ise zammın verildiği ilk ay zamlı olarak veriliyor. Yıllardır ikisini de alıyorum bu işi sadece siz bilmiyorsunuz biz de biliyoruz o kadar

mehmet.A
Yanlışsa özür dilerim mesela memur maaşları peşin verilir çalışmadan önce yani ama işçi maaşları zamlı olarak ay sonunda verilir memurların tersine.
Örneğin ben vakıflar genel müdürlüğünden maaş alıyorum memur maaşlarına endeksli olduğu için biz ocak ayında zamlı maaş alacağız ama 2022 maaşı alanlar ocak sonu zamlı alıyorlar diye biliyorum

ibrahim118
Anladım bendekide vgm kartı ama ben az miktarlarda girdi çıktı yapıyorum zaten çok miktar param da yok :) kredi kartına yatırıyorum maaşı tekrar nakit avans çekiyorum vs tşk ederim

Arkadaşlar merhaba benim engelli aylığım ağustos ayının sonunda vakıf sınırlarına çıkma sebebi ile durdurmuştu bu sebeple eylül ayı ödemem iptal edilerek geri alınmıştı daha sonra engelli aylığım tekrar bağlanınca ekim ve kasım olarak 2 aylık almıştım. bana eylül ayı için hak kaybına uğramayacaksanız sonraki ödemede iptal edilen tutarı alacaksınız dediler ama ödemem sağlanmadı bugün kontrol ettiğinde ocak ayı ödemem 1226 olarak yatırılmış eylül ayı iptal edilen ödemem hâlâ verilmedi. İptal edilen tutarı geri almam için ne yapmam lazım bilgi sahibi olan var mı? Bunlar kendiliğinden iade etmeyecek gibi gözüküyor illa üstüne düşeceğiz öyle verecekler

Yahu zamın verildiği ilk ay nasıl zamlı alasın ??? daha ocak 3'de belli olacak zam oranı, ve şubat ayı maaşında hem zamlı yeni maaşı alacaksın hem de ocak ayında almadığın zam farkını alacaksın. YANİ DAHA ZAM ORANI BELLİ DEĞİLKEN NASIL ZAMLI ALASIN ??? @mehmet.A

Arkadaşlar 2022 maaşları PTT kurum ödemeler guncellenmedi güncel olan varmı

Maaş yatirilmis yine. cekmek için 8 ini beklicem acaba yoksa yilbasi diye aile destek gibi onceden alabilir miyiz maaşı

Arkadaşlar kaynanamın destek paketi kartına yatmış,, benim engelli maaşı sosyalda görünüyor hazır diyor ama ptt kurum ödemelerinde görünmüyor

Geçen yılbaşında da erken yatırılmamıştı.Bu yıl da sanmam ki erken yatırsınlar. Yılbaşı olayına ters bakıyolar ya... Geçen Cuma Hutbe'ye bile bunu koymuşlardı…
Bende 8'inde alıyorum, daha Ptt kurum ödemelerine bile yansımadı kaçında yatacağı.Erken ödiyeceğiz gibi bir açıklamada olmadığından; gününde ödeneceğini farz edebiliriz!

Barda5

Biz ocakta Aralık maasini aliyoz Şubat'ta 2 aylık farkla beraber alicaz

efe1234
aynen bende öyle biliyorum zamlı maaş şubat da vgm den alanların zamlı maaşı ocak ayında verilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt