Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Elektrik desteğini aktarabiliyormusunuz benim standart ayda 170 tl yardım çıkıyor ama fatura 150 örneğin 170 aktarılırmı bu ayda elektrik 200 tl geldi yardım 170 tl nasıl olacak orada takıldım[/QUOTE
Bankamatik kartın olacak kartta faturanın eksiğini tamamlayacak miktarda para olacak öde butonuna tıklayınca seni yönlendiyor zaten en son kart numarasını gir seçeneği var onu gir devam de bu kadar
Bankamatik kartının ptt denmi olması lazım ? bende vakıfbank banka kartı var olurmu öyle vakıfıbankın kartıyla geri kalan miktar yani. Şu an henüz ptt de elektrik yardımı miktarı görünmüyor ama son 2 ay 170 tl idi ama benim faturalar düşükdü 170 den . Geçen aydan kalan miktarlar siliniyormuElektrik desteğini aktarabiliyormusunuz benim standart ayda 170 tl yardım çıkıyor ama fatura 150 örneğin 170 aktarılırmı bu ayda elektrik 200 tl geldi yardım 170 tl nasıl olacak orada takıldım[/QUOTE
Bankamatik kartın olacak kartta faturanın eksiğini tamamlayacak miktarda para olacak öde butonuna tıklayınca seni yönlendiyor zaten en son kart numarasını gir seçeneği var onu gir devam de bu kadar
mehmet.A
Dalgamı geciyon ne Zaman ocakta aldın zamli maasi