Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingkong 16.27........... 25 i nerede okudun gelçi kesin açıklama cumhuru resisten gelicek gibi yada sus pus olur.

ad1l2

Sen ne diyon birader kafan mı güzel. 5 yıldır bu maaşı alıyoruz zamlar emekli memur maaşına göre belirlenir asgari ücretle senin bir alakan yok

iptekicanbaz
Zaten açıklama yaptı az önce yüzde 25 diye tayyip söyledi

benim hesabım kafa ve adaletli hesaptır. ben koca yıl 1000 tl veya şu an 1850 tl kira veriyorum zam yapıcak mal sahibi. benim oturduğum daireye yıllık. ortalama 200 ve a 400 tl vergi alıyor devler. tamam adam ev yapmışta ben yapmadım. bir kira askeri üçret oranda hesaplanırsa.. oturulcak bir daire. 2 +1 bin 200. 3+1 1500 olmalı. ne bu kardeşim. ev sahibi giydirir. eflasyon giydirir alım güçü yok. bence çalışmasın kimse. enayilik.

Eğleniyor muyuz yüzde 25 zam 1000 lirada 250 tl 2 bin tl de 500 tl bozdurup bozdurup harcayın hadi gerçi koyunlar bunada şükür der şükür edin siz şükür akp ye oy vermeye devam

taban emekli maaşı yükseltilmedi
yine 3500 tl

Az önce açıklanan yüzde 25 zam ile ;

engel oranı 40-69 arası yeni maaşı : 1.533,36 TL
engel oranı 70 ve üzeri yeni maaş : 2.300,03 TL olmuştur.

Şubat ayı ödemelerinde tek seferlik maaş farkı nedeniyle ;
40-69 arası olanlar, 1.840 TL
70 ve üzeri olanlar, 2.760TL alacaklar.

cidden inanılır gibi değil her şeye %125 zam gelirken, yeni yıla bir ton zam ile girilirken memura, engelliye verilen zam cidden %25 mi? bunların ekonomiden haberi yok cidden bunlar ekonomi şahlanıyor zannediyor. Hiç mi Allah korkunuz yok bu parayla kim geçinir, kim çocuklarına bakar? Seçime az kaldı biraz daha sabrediyorum inşallah kurtulacağız bunlardan

Böyle zam mı olur ya bununla kira ödenmez bu olmadı hiç devlet bu konu da yetersiz kaldı hem beden memur endeksli bizim maaş ayrı bi şekilde değerlendirilmeli bu maaşla engelli ne yapacak kimsenin şeyin de değil bize de yazık koca ülkede kaç milyon engelli var bi tek ses olup dikkat çekemiyoruz böyle olursak daha çok umarız biz geçmiş olsun Twitter fan yüklenelim aile ve sosyal politika bakanına nasılsa birazdan twit atacak altına yoruma yüklenin

Usul

bu sosyal yardımlar memura gelen zam oranı yüzdesine göremi sonucu bulunuyor örnek::70 ve üzeri engelli aylıgı 1840
1840x25=46000
46000\100=460
1840+460=2300

Omo OKP'don onco ongollo mooso yokto. Yono do sokor odon.

%25 zammı müjde diye açıklama yaptılar bide yazıklar olsun

2023 yılı engelli aylıklar ve bakıma muhtac aylıklarının kesin bir rakam var mı ?

2023 yılı engelli aylıklar ve bakıma muhtac aylıklarının kesin bir rakam var mı ?bilgi lütfen

koca ülkede kaç milyon engelli var bi tek ses olup dikkat çekemiyoruz böyle olursak daha çok umarız biz geçmiş olsun Twitter fan yüklenelim aile ve sosyal politika bakanına nasılsa birazdan twit atacak altına yoruma yüklenin

Cimer e hiç yazdın mi ve ya tbmm ye

Barda5

Görünsün yeter başka çaremız mi var veya başka onerebilecegin bi şey var mi

Boşuna konuşuyoruz, umurlarında değiliz

Buraya yazıyorum bu ulkenın bu durumlara gelmesıne sebeb olan her kışı kıyamet gununde hesab verıcek.. şukürcüler sayesınde bu ülke bu durumda hıcbır ıktıdar tek başına oraya cıkmaz onu oraya getıren kımlerse sorumluları onlardır. bundan sonra gelıcek kım olursa olsun ekonomı bundan daha kotu olucagını zan etmem sonuc olarak bırcok kısı hata yaptıgının farkında oldugundan dolayı uyandı.

cok gec oldu ama uyanmalarıda bır artı degerdır. memurların cogu şuan sınır krızı gecırmekte. adamlar neler yazıyor 6 bın tl 7 bın tl ev kırası dıyor ortalama bulundugumuz sehırde 14 bın tl maası var adamın hesab yapıyor - ye dustugunu soyluyor....

benım gıbı engellı calışamayan sagdan soldan sosyal yardımlarla gecınmeye calışan kısıler hepten öldü durmadan zam gelıyor fıyatlar degısıyor. en dusuk mutfak masrafı bugun 3 kısılık aılenın 3 bın tl.. cokca kısaraktan bahsedıyorum. yarın ne olur bılmem ınsanlardan yardım almaktan yoruldum onların bana yardım etmesınden yoruldum utanıyorum calısamıyorum dıye benım saglık sartlarıma gore ış olmadıgı ıcın .. engellı ışcı arıyor ama saglam adamın yapabılecegı ısı bız engellılere yukleyen yuzlerce fırma var adamın ayagı tutmuyor temızlık ışcısı gorevlısı arıyor gulermısın aglarmısın.. her engellının hastalıgı bır degılkı lanet olasıcalar.

koca yerı gogu yaratmıs olan sonsuz gezegen galaksı bulunan matematıgn yetmeyecegı bır kaaınattan bahsedıyoruz ve bunları YARATAN
IŞI GUCU YOK BIZLERI AC BIRAKMAKLAMI UGRASACAK BI AKLEDIN AZ YA.. DIGER GELISMIS ULKELERDEKI INSANLARIN ALDIGI SOSYAL YARDIMLARDAN HABERINIZ VARMI HAASTALARIN YARARLANDIGI FAYDALARDAN.. SMA HASTALARINA ALMANYA SAHIB CIKIYOR POLONYA VB DAHA BIRCOK ULKE BU SADECE BIR ORNEKTI SAGLIK YONUNDENDE EKONOMI YÖNUNDEN DE TURKIYEDE INSANA VERILEN DEGER COKCA GERIDE YAŞATMAYA DEGIL ÖLDÜRMEYE KOASA YÖNELIK BIR DEGER VER ORTADA VE HALA ELHAMDÜLİLAH COK SÜKÜR DEYIN.

CUNKU AFRIKADAKI INSANLAR AC ONLARDAN IBRET ALIN DEMI ? ONLARI AC BIRAKAN ALLAH DEGIL YARATAN DEGIL BIZIZ BIZIMGIBILER ONLARIN HAKKINI CALIP YEMEKTE O AC ULKELER DEGIL YERIN ALTINDAN INSAN NUFUSUNUN 2 KATI DEGIL 5 KADAR CIKSA HERKESE YETECEK KADAR NIMET VAR BITIREMEYIZ.... INSANDAN COK ARABA VAR INSANDAN COK EV VAR BINLERCE BOŞ BLOKLAR SITELER EVLER DAIRELER VAR ... BUNLARI ACIKLAMAMIN SEBEBI MANTIKLI DUŞUNMENIZI ISTIYORUM ... BU DUNYADAKI SISTEMIN SORUMLUSU YARATICI DEGILDIR BIZIZ...VE BIZIM BU DURUMLARI YAŞAMAMIZIN SEBEBI BELKI EN YAKININIZDAKI SEVDIKLERINIZ DEGER VERDIKLERINIZ VEYAHUT YANLIS KARARLARIMIZDIR TERCIHLERIMIZDEN ÖTURUDUR.. 85 MILYON INSANI TEK BIR KISI YONETIYOR ONA BU YETKIYI VERENLER HER KIMSE BEN INANIYORUMKI HEPSI HESAB VERICEK OGUN....

Ya arkadaşlar bazen anlamıyorum sizi, hem bilginiz yok ama illa fikriniz var! soru soruyorsunuz cevap veriyoruz, yine tatmin olmayıp öyle değildir diyorsunuz. engelli maaşının ASGARİ ÜCRET ZAMMI İLE İLGİSİ YOK ! aşağıya tekrar ve son kez yazıyorum yüzde 25 zam ile alacağınız maaşlar şöyle :

Google'a yazın:
<Aldığınız Yardım Miktarı> / 4 + <Aldığınız Yardım Miktarı> =
aratın çıkacak sonuç yeni zamlı Alacağınız Yardım Miktarı olur!

( <Aldığınız Yardım Miktarı> Yerine zam olmadan ne kadar aldığınızı yazın.
/ bölü 4 %25'in bütünün 4'te birine denk olmasından dolayı aldığınız yardımı 4'e bölerseniz %25'ini elde etmiş olursunuz!
Bu %25'i aldığınız yardım miktarıyla toplarsanız ,yeni %25 zamlı halinin ne kadar olacağını bulursunuz.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt