Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlananlar!?

Merhaba arkadaşlar ben ortaöğretimden giricem bu sene,normalde yks hazırlanıyordum şuan 3-4 aydır da ekpss çalışıyorum ve bu sınavdan kaç almam gerekiyor? Ben 85 üzeri almayı düşünüyorum hizmetli olarakta girebilirim mümkünse çünkü bedensel engelli olduğum için beni zorlamıcaklardır.
Biraz inceledim sanırım 82 alan hizmetli olarak atanmış ve memurluk 95-100 istiyor sanırım.
Kapasiteme gelirsek aslında konular bana kolay geliyor,matematik sorularını geometri dahil otobüste falan kalem oynatmadan çözebiliyorum

Arkadaslar merhaba EKPSS ye hazirlaniyorum denemelerde netlerim cok degisken geliyor Bir denemede 40 net yapiyorum baska bir denemede 33 e dusuyorum Bu durum moralimi biraz bozuyor Acaba bu normal mi yoksa bir problem mi var Siz bu durumu nasil cozdunuz Netleri sabitlemek icin oneriniz var mi Simdiden tesekkur ederim

Üst Alt