Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlananlar!?

Merhaba arkadaşlar ben ortaöğretimden giricem bu sene,normalde yks hazırlanıyordum şuan 3-4 aydır da ekpss çalışıyorum ve bu sınavdan kaç almam gerekiyor? Ben 85 üzeri almayı düşünüyorum hizmetli olarakta girebilirim mümkünse çünkü bedensel engelli olduğum için beni zorlamıcaklardır.
Biraz inceledim sanırım 82 alan hizmetli olarak atanmış ve memurluk 95-100 istiyor sanırım.
Kapasiteme gelirsek aslında konular bana kolay geliyor,matematik sorularını geometri dahil otobüste falan kalem oynatmadan çözebiliyorum

Arkadaslar merhaba EKPSS ye hazirlaniyorum denemelerde netlerim cok degisken geliyor Bir denemede 40 net yapiyorum baska bir denemede 33 e dusuyorum Bu durum moralimi biraz bozuyor Acaba bu normal mi yoksa bir problem mi var Siz bu durumu nasil cozdunuz Netleri sabitlemek icin oneriniz var mi Simdiden tesekkur ederim

@biirkann, hocam yanlış anlamayında sınav 4 gün sonra. Bu soruyu sormak için biraz geç değil mi?

@Buse3
böyle olaylar elbette çok üzücü ve insanı etkiliyor ama ekpss gibi merkezi sınavların ertelenmesi genelde bu tür tekil veya yerel olaylara bağlı olmuyor ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ösym sınav takvimini ülke genelindeki durumlara göre belirliyor
sınavların ertelenmesi ancak çok daha büyük ve ülke çapında etkili durumlarda oluyor mesela deprem gibi geniş alanı etkileyen doğal afetler pandemi gibi genel hayatı durduran durumlar ya da ülke genelinde güvenliği ciddi şekilde etkileyen olağanüstü haller olduğunda sınavlar ertelenebiliyor
onun dışında tek bir şehirde veya birkaç okulda yaşanan olaylar ne kadar üzücü olsa da genelde sınav tarihini değiştirmiyor çünkü sınavlar zaten binlerce merkezde aynı anda yapılıyor ve sistem buna göre planlanmış oluyor
şu an için de ekpss ile ilgili resmi bir erteleme açıklaması yok eğer böyle bir şey olursa zaten ösym bunu direkt resmi kanallarından duyurur söylentilerle değil
zaten bugün ayın 15i ve sınava sadece 4 gün kaldı 19unda yapılacak bir sınav için bu kadar kısa süre kala erteleme olma ihtimali normal şartlarda çok çok düşüktür çünkü hem organizasyon hem görevli atamaları hem de sınav merkezleri çoktan kesinleşmiş olur
kısacası şu an için sınavın ertelenmesini beklemek için bir neden yok mevcut tarihe göre hazırlığa devam etmek en doğrusu

Ben iptal olan bir kaç sınav gördüm de o yüzden sordum zeka sınavları gibi ülke genelinde planlanlı yapılabilen kötü niyetli bir durum var çocuklarımızın okuıda cumaya kadar tatil oldu o yüzden sormak istedim hakkımızda hayırlısı olsun

Üst Alt