Kas hastasıyım. uzun uğraşlar sonucu ehliyetimi almaya hak kazandım sonunda önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ehliyetimi alacağım. Ehliyet için raporum yılda bir kontrol şartı ile verildi ve raporda elden tertibatlı araç kullanır ibaresi mevcut. ben de bu raporumla arayı fazla uzatmadan arabamı da alıp,kullanmak istiyorum.
Bu işten pek anlamayan birisi olarak çevremdeki insanlara sordum onlar da araştırıyor ama burada engelli olan arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var.
Almak istediğim arabada olmasını istediklerim çok alçak bir araba olmasını sitemiyorum, elektrik destekli hidrolik direksiyonu olan otomatik vites, sağlam, servis ağı yaygın, parçaları zor bulunmayan, mümkünse yerli olmayan, hatcback tipi, şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun hangi arabaları önerirsiniz ?
En önemli detayı geçtim sıfır düşünüyorum ve üst limit 25'i geçmesin.
Bu işten pek anlamayan birisi olarak çevremdeki insanlara sordum onlar da araştırıyor ama burada engelli olan arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var.
Almak istediğim arabada olmasını istediklerim çok alçak bir araba olmasını sitemiyorum, elektrik destekli hidrolik direksiyonu olan otomatik vites, sağlam, servis ağı yaygın, parçaları zor bulunmayan, mümkünse yerli olmayan, hatcback tipi, şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun hangi arabaları önerirsiniz ?
En önemli detayı geçtim sıfır düşünüyorum ve üst limit 25'i geçmesin.