Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 bin TL civarında alabileceğim otomobil önerisi olan var mı?

Ehliyetin hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız yolculuklar.

Merhaba

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. alacağın aracın.

öncelikle hayirli olsun ben audi A3 öneririm ama senin limitini baya aşiyor...ford fiestanin yeni modeli tam senin tarif ettiğin araç modeli istersen bir incele;)
Yeni Ford Fiesta
bu yazima eklemek istediğim bi kaç önerim var.

bahsettigim yeni ford fiesta 2009 yilinin en iyi tasarim araci ve en iyi güvenlik alaninda dereceye girdi vede 5yildiz aldi.

yeni ford fiestanin dişi küçük olmasi yani küçük olmasi ve pembe renk olmasi bayanlar arasinda tercih edilme sebebi ve özellikle bayanlar tercih eder fod fiestanin küçük olmasi park sorununu bi nabzede olsa azaltiyor...ayrica dişi küçük ama içi çok geniş tam bayan arabasi yani özel sipariş versen böyle araç yaptiraamzsin hem özel siparişle 3kati daha yüksek fiyat ödesin;)

ayrica direksonda hiz sabitleme düğmesi mevcut;)

arkadaşlar;
minerva arkadaşımız yılda yapsa yapsa en fazla 10.000 km yapar, iller arası türkiye seyehati yapmayacaksa. hem hesaplı hem parçası bakımı ucuz da olmalı geniş ailesi yoksa tek kapılı düşük silindirli az yakıtlı araba tercih etmeli bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Geçenlerde renonun yeni clio symbolüne baktım eskisinden eser yok çok geniş araba nerdeyse meganla aynı boyutta rahatlıkla 1.5 dizelinin sıfır modelini indirimi ile beraber 21-22000 tlye alırsın otomatik klimasına kadarda var serviside parçasıda tasarruflu bence bir araba alırken yakıtınada servisinide konforunuda hesap edeceksin ben sana clioyu öneririm mesela fildişi beyası fena olmaz ;)

ben sana toyota yaris öneririm 5 yıldır kullanıyorum,sadece km bakımları dışında hiç bir masrafı olmadı 1.4 dizelini önerirm

Tüm araçlar arasında değerlendirme yaparken dikkate alabileceğiniz bi kaç teknik özellik ve donanım detayı;

Honda Jazz 1.4 Fun+ I-shift otomatik vitesli model;

Bu aracı ÖTV indirimi sonrasında 28.000 TL civarında bir rakama satın alabilirsiniz... Tabi ki ekstra bir bayi indirimi yahut kampanya sözkonusu olursa rakam daha da aşağı inebilir. Bu araçta;

Fabrika verilerine göre,
- Şehir içinde; 100 Km'de 6,5 Litre
- Şehir dışında; 100 Km'de 4,7 Litre benzin tüketirsiniz
- 399 Litre standart bagaj hacminiz vardır. (Bu sınıfta gerçekten geniş bir bagaj alanı)
- Sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları olmak üzere 8 adet hava yastığı vardır.
- VSA araç denge kontrol sistemi (Süratli iken özellikle viraj ve ani manevralarda çok ciddi güvenlik sağlari, Farklı markalarda ESP olarak anılan sistem ile aşağı yukarı aynı işi yapan bir güvenlik donanımıdır, diğer araçlarda ESP olarak değerlendirebilirsiniz...)
- 4 disk fren ve ABS (Artık birçok araçta standart zaten)
- EBD (Frenleme güvenliğini ve konforunu artırır)
- EPS (Elektronik kontrollü direksiyon sistemi)
- Panaromik Cam Tavan
- Radyo/CD/MP3 çalar ile birlikte Aux ve USB ile harici aygıttan müzik kaynağı alabilirsiniz.
- 6 Hoparlörlü müzik sistemi
- Çok fonksiyonlu Deri direksiyon simidi
- Otomatik yanan farlar
- Yağmur sensörlü silecekler
- Hız sabitleyici (Cruise Control)
- Ön Sis Farları
- 16 inç Aliminyum alaşımlı jantlar
- Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar
- Elektrikli ön ve arka camlar
- Dijital Otomatik Klima ve Yol Bilgisayarı
- Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon
- Ön ve Arka Koltuklarda Kol Dayama
- Soğutmalı Torpido Gözü

gibi donanımları mevcuttur...

Bunlar gibi birtakım kriterleri değerlendirme yaparken kullanabilirsiniz...

Güzel bir araç ama toplamda maliyeti bana 30.000'i bulur gibi Honda Jazz'ın o da beni aşar Siyah pelerinli adam:) Yazdıklarınız doğrultusunda ve yaptığım araştırmalara göre en ekonomik,en güvenli ve 5 yıl boyunca servis ağı,parçalarının hesaplı ve kolay bulunabilir olması nedeniyle Fıat Grand de punto da %90 yoğunlaşmış durumdayım yarın bakmaya gideceğim çevremde sorduğum bir çok kişi güzel bir araba,akıllıca bir seçim olacağını söylüyor.Sizin Grand de punto ile ilgili görüşleriniz nedir onuda alırsam içim biraz daha rahat edecek,şimdiden teşekkürler görüş bildiren arkadaşlarıma.

benim bahsettiğim yeni ford fiesta tam bir memur aarbasi yakıtı koklayan bir araç bi depo benzin ile 1500-1600km yol yapabilirsin yada 50tl benzinle en az 700km yol yaparsiniz tam bir memur arabasi yeni ford fiesta 32bin tl size tüm mafraflar dahil 23bin tl e mal olur yinede karar sizin.

Esat a katılıyorum yeni fort fieste çok güzel bir araba

yani en azindan bi test sürüşü yapin Yeni Ford Fiesta ile hem ordaki satici sana daha net bilgi sunar

araba alırken her yönüyle düşüneceksin yedek barca yakıt konfor en önemliside bu arabayı 5 yıl sonra satmak istediğinde ikinci elinide düşüneceksin opel corsa fort fiesta clio gibi arabaların ikinci eli gayet avantajlı fiat marka arabalar için malesef bu geçerli değil senin zarar etmeni istemem bence punto yanlış seçim

Sevgili minerva ehliyeti sorunsuz almana çok sevindim.Alırken yaşadığın sıkıntıları tahmin edebiliyorum.İki ayağıda olmayan ehliyetini alabiliyor ama bize distrofilere alamazsınız diyorlar...Arayı uzatmadan arabanı da al.Sana kesinlikle ama kesinlikle Toyota yaris yada toyota Auris tavsiye ediyorum.Eğer paran yetmezse kredi çek.Çünkü bir defa alacaksın sen arabayı.Yeniden alıp satmak bunları yaparken rapor almak bizim için çok sıkıntı biliyorsun.Toyotada kesinlikle sorun yaşamazsın.Aralıksız 24 saat kullansan yormaz seni.Kesinlikle tavsiye ediyorum..:) Biliyorsun ben rahmetli babamın arabsını kullanıyorum toyota coralla 1995 model kendi hatamdan dolayı yaptığım kaza hariç hiç bir sorun çokarmadı çok şükür.Tek bir sorun bile.Corollanın çok aşırı alçak olması dışında hiçbir sorunu yok.Ama yaris ve aurislerde öyle bir sorunda yok.Kullanımı çok rahat parçası pahalı olabilir belki tam bilmiyorum ama tamirciye gitmezsin zaten sorun çıkarmaz.

Fiat markası özellikle donanımlarınıda dikkate alınca fiyat olarak gerçekten çok cazip modeller barındırıyor. Diğer modellerle fiyat/donanım kıyaslaması yaptığında ciddi avantajlar barındırıyorsa senin için, gayet tabi alınabilir. Ama bence Fiat grubu araçlarda ilgilendiğin araca daha erken ısınıp, daha erken araçtan sıkılma ihtimalin var, bunuda belirtmedi deme en azından, gayet tabi bu benim tespitim :)... İlk olarak alacağın araca senin içinin ısınması gerekir sonrası işin detayı...

bende ilk önce fiat linea alacaktım ama bayiye gittim özürlü olmamdan mı yoksa musterilerine oylemi davranıyorlar anlamadım hic ilgi alaka yoktu sanki aracı babasının hayrına vereceklermiş gibi bir durum var dı hic ilgilnemediler.aracı satarken boyle ilgilenen bir bayi yarın arac arıza verdiginde allah bilir yuzune bile bakmaz.diye dusundum ve bundan dolayı vaz gectim

Fİat fransizlar üretiyor siz 5yil garanti verdiklerine bakmayin aczip olsun diye 5yil garanti veriyor fransizlari sevmem fiat benim içimi isitmiyor hem ayrica fiat in türkiye pazari kısıtlı oldukca değer kaybediyor ki dünya ortalamasi bile tercih etmiyor fiati alman arabalarinda şaşma bence fordlarin her zaman türkiyede pazari daima canli ama fiat i alirsan resmen ölü pazari var kimse fiatta sempati ile bakamiyor her nedense hem bana göre konforlu değil arabanin içinde rahat edemiyorsun içine sinmiyor sanki tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor bence almadan önce tüm taninmiş markalarin araçlalri ile deneme sürüşü yap en çok hangisindenn keyif aldisyan onu tercih et

he bende diyorum niye gıcık oluyorum şu fiat markasina italyanlarida sevmem zaten:D:

ford fiestanin 1,4 motoruda var sanirim kopmle plka,aparat dahil sana 22bin tl patlar?

ya mesajını yeni gördüm ,ehliyetin hayırlı olsun,darısı araba almana .özgüven gerektiren bir iş başardın tebrik ederim.

ya mesajını yeni gördüm ,ehliyetin hayırlı olsun,darısı araba almana .özgüven gerektiren bir iş başardın tebrik ederim.
Teşekkür ediyorum Sihan:)

Bu arada eski bir başlıktı ama bugünlerde yeniden diriltmem gerekiyor farklı şartlarda araba alabileceğim son aldığım raporda ötv indiriminden yararlanamaz,elden tertibatlı araç kullanabilir denmiş özür oranıda %34 yapılmış açıkcası kas hastası olduğum için başka hastanelere gidip raporumu aleyhime döndürmek istemiyorum ötv indirimi için:confused: şimdi bu durumda yine sıfır araba almayı düşünüyorum çünkü raporumda 2 yıllık yazıyor ben 2 yıl sonra satıp yenilemeyi falan düşünürsem yine doktorlarla belkide bu sefer olumsuz karar verecek doktorlarla yüzleşmek bu stresi tekrar çekmek istemiyorum.Şimdi bugünlerde düşündüğüm iki araba birisi yeni ford fiesta diğeride ford focus bu iki arabayı kıyaslarsanız satmayı düşünümeyen,uzun soluklu bir kullanım hedefinde olan bana ne dersiniz bu konuda :rolleyes:

sayın kardeşim araba alacakmışsın benim tavsiyem TOYOTA olur ben yaklaşık 7 senedir kullanıyorum cok memnunum sorunsuz bir araba servis agı cok geniş yedek parca ucuz yakıt ekonomik daha ne olsun bence teknoloji harikası yine de sen bilirsin.

Wolksvagen Golf kullanıyorum.Memnunum.Wolksvagen golf,polo almanı yada ford fiesta almanı öneriyorum.memnun kalırsın.

sevgili minerva eger 30 bin liran olsaydı bir önerim olacakti ama yirme beş üst limitin ben bişey demim

var

26 bin tlye fuul artı fuul yok yok yani aracımı satıyorum neden satıyorum jeep almak istediğim için aracım 2005 model megan secanic sınıfının en dolusu ve en güzeli servis bakımlı fırtına mavisi ve lpgli h sınıfı ehliyeti olan herkes alabilir teşekkürler kolay gelsin telefonda verebilirim 0535 390 m21 50

ya siz hava mı atıyorsunuz,ayıp yaaa 25.bin liraya araba alacakmışta vak vak vak gak gak gak,bir dünya araba sitesi varken ya neyse hiç bişi demeyeceğim ,yukarda allah var herkesi herşeyi görüyor

Azcık kredi daha çek çalışıyorsan, al bir Audi A3, yollar altında su gibi aksın.... kapını kapattığında dünya ile ilişkin kesilsin... klimayı açtığında dünyan değişsin... gaza bastığında ceylan gibi seksin....

Geri kalanını sen aldığında yazarsın....

matay;
Bu başlığı havat atmak için açmamıştım,üst limitimi belirterek bu aralıkta ne tür arabaları alabileceğim hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlardan yardım almak için açmıştım çünkü bayanım erkekler gibi arabalardan pek de anlamam,şu an için ihtiyaç hissedip almak durumum oldu bu konuda yardım istemek suç mu ? Yargısız infaz kolay tabi...Bu arada artık bu başlığın hükmü kalmadı,araba aldım.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Arabanız hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun Ne aldınız kaça aldınıznasıl bir yol izlediniz..

o paraya süper golf alınır.... golf 10 numara arabadır....

Üst Alt