Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 bin TL civarında alabileceğim otomobil önerisi olan var mı?

Arkadaşlar aşağıdaki araçlar hakkında teknik,dayanıklılık,konfor,fiyat özellik aklınıza gelebilecek püf noktalar ne varsa paylaşabilirmisiniz ?

Honda cıvıc 1.6 ötvsiz(Full) 33 000
Honda cıvıc 1.4 HB (2010 MODEL) ötvsiz 32 000

Toyota Corolla 1,6 AT 31000
Toyota Auris 1,6 AT 30000

Wv Golf 1.6 31000
wv Golf 1.4 turbo 34000
Wv jetta 1,6 29000
Wv jetta 1.4 turbo 35000

Bu arabaların içinde vw jetta en iyisi bence, kapıları 90 derece açılıyor.2011 modellerinde 1.6 tdi motor ve otomatik viteste var.Ben tekerlekli sandelye kullanıyorum polo 1.6 tdi 3 kapılı almayı düşünüyorum, internette araçlar gözüküyorda bayilere sorduğumda daha gelmedi diyorlar..vw'lerin iç tasarımıda çok güzel her açıdan kullanışlı arabalar....

Selamlar Üstad;
-Aracı kendim kulanacağım.Yeni sağlık raporu aldım.Daha önce raporum yoktu.
-Bütçe konusunda sıkıntım yok inşallah.8 yıllık öğretmenim.Belli bir birikimim var.Yukarıdaki fiyatlar bana uyygun hatta limiti biraz daha zorlyabilirim.
Araçlar konusunda fazla bir bilgim yok.Benim için dayanıklılık yakıt ve estetik önemli.
Ben yukarıdaki araçlardan Toyota corallaya kafam yattı.1.4 dizelinide düşünüyorum...

Hasan toyotalarda mmt teknolojı adında bır sıstem var duz vıtesten daha az yakıyor ama cok sıkıntı cıkarıyor mumkunse toyotadan uzak dur ıkıncı el bakımındam honda cıvıc tek gecerım

Ne zormu bu iş .o kadar geldim gittim ki.teşekkür düşünceleriniz için...biraz daah bekleyeceğiz sanırım..çevremdekiler corolla dizeli ısrarla tavsiye ediyorlar.araçların geri çağrılmasını sorumluluk sahibi olmalarına bağlıyorlar gibi bir yaklaşım var.

hasan hocam kalite,sürüş keyfi,ekonomik,performans vede üst sinif bir araç istiyorsan kesinlikle tercihin Golf 1,6 TDI 105 PS Tip.DSG şanzimani almani öneririm hoçam ben çok araştirdim bu önerim 2yillik araştirmalarim sonucunda oluşmuştur.

şimdiden yeni aracin hayirli olsun.

ehliyetın hayırlı olsun ıkıncı el al yurt dışından ozurun soyluyon ona gore tertıbatı yapılı gelıyo 2110 20011 ola bılırı ne marka alcan belımı arzu edersen goruşem yardımcı olurum ben yurt dışındsn getırdım 1998 opel astra aldım 05427205070

hyundai accent era select 1,5 diesel abs çift hava yastığı 22.000 tl ye alırsın . hayırlısı olsun ve hayırlı olsunn şimdiden

Arkadaşlar dünyada 2 çeşit araba varmış. M e r c e d e s ve diğerleriiii

Üst Alt