Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 bin TL civarında alabileceğim otomobil önerisi olan var mı?

ilker;
Çok teşekkür ederim peugeot 207 aldım,ötv indirimli fiyatı 21,800 oldu,araç almaya gittim gerekli belgelerimi verip parayı yatırdıktan sonra beni hiç yormadılar tertibatıda aldığım yerde yaptırdım ben sadece arabamı almaya gittim.

bir de kullansaydın artık :D zahmet olacak ama onu senin yapman lazım kankam, hava atman gerekiyor, 25.000 TL için değil ama bir kas hastası olarak çok zor evreleri atlatıp bu işi başardığın için, kimse bilip bilmeden ahkam kesmesin, sen bu anlamda bizler için güzel bir örneksin canım, hadi bir "hııh" de bakayım, bunu fazlasıyla hakettin ;)

araban hayirli olsun.
şehir için hiz limiti 40km bu limiti aşmazsan çok rahat kullanirsin;)

arkadan 40km gittiğin için korna çalan olursa al plakasini ara trafiğe şikayet et;)

bende ilk zamanlarimda çok tartişmalara girdim zaten agresif biriyim altin kural sabir.

ilk dönemini atlatinca şehir içi 40km kuralina uymaktan vazğeçersin emin ol ama 70km aşmazsan herhangi bir sorun olmaz

bir de kullansaydın artık :D zahmet olacak ama onu senin yapman lazım kankam, hava atman gerekiyor, 25.000 TL için değil ama bir kas hastası olarak çok zor evreleri atlatıp bu işi başardığın için, kimse bilip bilmeden ahkam kesmesin, sen bu anlamda bizler için güzel bir örneksin canım, hadi bir "hııh" de bakayım, bunu fazlasıyla hakettin ;)
Kankacığım en yakın şahidim olarak güzel özetledin bu arabayı almak için ne zorluklar çektiğimi boşver kendiside demiş ya Allah biliyor evet benide biliyor içim rahat;)

minerva; arabanız hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum Parapleji:)

araban hayirli olsun.
şehir için hiz limiti 40km bu limiti aşmazsan çok rahat kullanirsin;)

arkadan 40km gittiğin için korna çalan olursa al plakasini ara trafiğe şikayet et;)

bende ilk zamanlarimda çok tartişmalara girdim zaten agresif biriyim altin kural sabir.

ilk dönemini atlatinca şehir içi 40km kuralina uymaktan vazğeçersin emin ol ama 70km aşmazsan herhangi bir sorun olmaz
Bu altın önerileri de akılmda bulunduracağım Prens sağol arkadaşım:)

Minerva Ablacım güle güle kullan.Kazasız belasız Kullanmak Nsip Etsin

Yazan Ellerine Saglık Pasaman Abi :)
Ablam çok teşekkürler,inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur:)

ve son olarak Pasaman'a da gerek verdiği bilgiler gerekse bizim için arabanın hava atma aracı olmaktansa nasıl bir zaruriyet nedeniyle hayati önemi olduğuna vurgu yapması nedeniyle teşekkür ediyorum,hepinizde sağolun arkadaşlar....

iyi günde kullanın hayırlı uğurlu olsun

bayan sürücü videolarını izledikten sonraki kararım; sıfır alırsan yazık olur önce 2. el bişey al :D:D:D

Arabanız hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.Yanlız araba alırken izlenicek yolu yazmış bir arkadaşım.Eğer 0 araba alıyorsanız arabayı aldığınız firma tüm işlemleri hallediyo.Yani araba vergi indirimleri,plaka ve aparat halledilmiş şekilde teslim ediliyo.Proje işinide firma halletti.İlgililere bilgi olsun.Selamlar

ha bu arada acemiliğini atana kadar yalniz çikma trafiğe özellikle bir erkek yaninda olsun trafikte bir bayan gördüler mi hele acemi olduğunu anladilarmi zor anlar yasarsin trafikte hava atmak için gaza yada zikzak yaparlar veya keskin bakişlar atarlar.

Teşekkür ederim Öykü,inşallah...

koray.;
O videoları izlemiyorum ,cımbızla seçer gibi seçilerek eklenen videolar olduğunu düşünüyorum çünkü erkeklerde acemilik döneminden geçip ustalaşıyorlar ha o dönem bayanlarla erkekler arasında farklı olabilir ama bu da o kadar ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum:)

Anlamsız;
Teşekkür ederim Anlamsız,anlamlı mesajınız için:)

Prens MickeyMouse;
Aynen öyle yapıyorum:rolleyes:bakışları geçde o ani zikzaklar beni sıkıntıya sokabilir özellikle acemilik dönemindeyken:mad:

ablam benim, hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.. darısı başıma ;)

Teşekkür ederim Ösgeciğim,darısı başına;)

Teşekkürler ,amin Mr.Carter...

sevgili minerva 25.000 tl ye alabileceğin en iyi arabaları baştan sayıyorum. birincisi yeni megane hatcback 26.200 e geliyor. ikinci sırada 22.500 e peugeot 207 geliyor . nissan Qashqai iyi ama 5 yıl sonra satacağını hesap edersen çok zarar edeceksin. ayrıca ww polo çok kötü bir tercih olucaktır. kesinlikle alma. polo hariç bütün markalarını tercih et ww nin ama polo alma.birde şöyle bir durum var minerva eğer paranı 30.000 e çıkarabilirsen honda civic ww golf 1,4 tsi ww passat 1,6 yeni opel astra hatcback toyota auris bu saydıklarım çok kaliteli ve otomatik viteste çok başarılı olanlar. gerisi boş otomatik veya ( triptonic ) vites olarak iyi değiller. ama 25.000 için en iyi araç renault megane

minerva başlığa bakıp hemen yazdım ama sonrasında baktım yorumum doğru olmuş senin için ikinci tercih yazdığım aracı almışsın. hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah

Kezban;

:D

bende zincir mi alsak diyodum ama kar kışta yatar bizim araba :D

ablam alemsin, sitecek alalım doğru, A Blok ön lastikleri alsın, B Blok arka :D

Pasaman ya tavan arasını kurcalamak nerden aklına geldi ben bu başlığı tarihin tozlu sayfalarının arasına gönderdiğimi sanıyordum:cool:Henüç peugeot 207 ile yeni evli hemen hemen 5 aylık geçmişe sahip üstelikte yeni sürücü olmuş birisi olarak bakalım arabamla ilgili neler anlatabileceğim.Sürçü lisan edersek affola diyeyim bende peşinen:rolleyes:

Peugeot 207 trendy 1.4 90 hp 2tronic aracım en büyük hendikapı yokuşta kaçırma probleminin olması bu vites otomatik vites gibi olmadığı ve manueldeki gibi debriyaj desteğinin olmaması nedeniyle(umarım yanlış bir yorum yapmadığımı düşünüyorum) fakat elden tertibat yaptıracaksa arkadaşın yokuşta kaçma problemi yaşamaz diye düşünüyorum ya da el freni desteği ile bu sorunu çözer kesin.
Frenleri oldukca iyi,hızlı,atak bir araba olduğunu düşünüyorum ama ne yüksek 180 km yapılabiliyormuş(hoş benim için çokda önemli değil hem acemilik var hemde %90 şehir içi trafikte kullanacağım için hızı yeterli:))henüz yeni olduğu için yakıt durumu hakkında şu an için net bilgi veremem 2500 km bakımından sonra daha istenen seviyeye geleceğini söylüyor ilk aldığımda 100 km/12 lt gösterirken şimdilerde 9,3 lere indik dahada inmesini umuyorum hiç bir araba için fabrika verilerini çokda yakalayamayacağımız söyleniyor o zaman benim beklentim en azından şehir içinde bir 8 lere inmek olacak dahada inmez sanırım bu trafikte.(Tamam bir İstanbul trafiği olmasada bizimde sabah -akşam ana arterlerimiz hiçde yadsınamayacak yoğunlukta olabiliyor:mad:)
Yakıtı opetten alıyorum farklı yerlerden almamamı bir sorun yaşadığımda bunun garantiyi bile olumsuz etkileyebileceğini söyledikleri için buna dikkat ediyorum.
Ön konsol uzunluğu iç kısımda hiç fena değil görüş açısı geniş arka camda aynı şekilde ve iç oturumu hatchback bir araba için makul düzeyde,rahat,araba spor ama koltukların oturumu yüksek,bu yüzden oturup kalkmakta zorluk çekilmiyor,bagaj genişliği fena değil tekerlekli sandalye sığmasınıda düşünerek aldığım için yeni tip sandalyelerin sığabileceği büyüklükte bir bagaja sahip.
Aracın güvenlik donanımında sürücü ve yolcu ön hava yastıkları var,
Elektronik fren gücü dağıtım sistemi (REF), Acil fren yardım sistemi (AFU) Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS)
15" çelik jantlar
Görünümü şık,spor ve önden baktığınızda büyük bir araba hissi veriyor ama hatchback,spor bir araba.Başka ne anlatabilirim belki zamanla artı ve eksileri hakkında daha faydalı,somut bir şeyler yazabilirim şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.Peugeot 207 fanlarının oluşturduğu birde site var orayada göz atabilir tecrübeli bir çok peugeot 207 kullanıcısının faydalı ve keyifli paylaşımları oluyor.

Bismillah!!! teknik servis gibisin miniş:D
Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan:)

mac72;

Henüz acemiyim ama araştırmayı ve bu konuda bilgi edinmeyi seviyorum siz erkekler kadar olmasada benimde ilgi alanıma girmeye başladı arabalar;)

girmeye başladı böyleyse ohoo sen ileriki zamanlarda teknik servis bile açarsın maaşallah:D

ehliyetin hayırlı olsun kardeşim...allahım kazasız tadını çıkarmak nasip etsin....25 bin e orta karar bi otomobil alırsın.. sıfır otomobilden şaşma bizler için çok iyi...

yazılanları görunce dedım minerva arabayı degıostırıomu dedım:))tozlu raflardan geri indi demek..madem acıldı bu konu tekrardan bikaç tavsıyede benden az yakıt harcamak ıcın..ayrıca teknık bılgın baya zangınlesmıs mınıs..:Dsen sehır ıcınde 8 lıtreye ndırebılırsen artık tam manasıyla bi söfr olmussun demektır yada ust duzey..gaza yavas dokun yanı bırden gaz vererek kalkıslardan kacın mecburıyet durumları harıc tabıkı...ayrıca kırmızı ısıgı uzaktan gordugun zaman gazı kes..ankaranın yokusu cok...yokus asagı kalkıslarda fazla gaz vermesende arabaya yeterlı ıvmeyısaglayacaktır..yanı az gaz vererek kalkıs yap yokus asagı yollarda özellıkle ve düzde..duz dedım ama gercı ankarada duzluk zor bulunur:)lastık havalarını ayda 1 kere servıse ama kesınlıkle servıse kontrol ettır...buda yakıt tasarrufu saglayacaktır..dısarda kontrol ettırme kesınlıkle benım lastıklerı dısarda kontrol ettırmıstım adamlar 32 hava yerıne 40 hava basmıslar...cok şişirilmesıde yakıtı artırır ..ayrıca opetten şaşmaman guzel..ve kesınlıkle 95 oktan kursunsuz kullan baska bır yakıt koydurma
cok mecbur kalmadıkca...ve klıma kullanıosan sayet arabanın ıcı nbıraz soguyana kadar 3 te caıstır klımayı ve yeterlı sogukluga ulasınca 1 de calısmaya devam etsın...cunku 1 de calısırsa yakıtta baya farkedıo 2ye 3 e 4 e göre..klıma calıstırmıcaksanda ön camlar acık olsun tüm camları acma cunku ıcerıye gıren hava cogalıp parasut etkısı yapaagından aracın yakıtı artar..ıcerıye gıren havayı nekadar kesersen özellıkle uzun yolda 90 km ıle kullandıgını dusunursek yakıt okadar azalır..kıs aylarında uzun yola gıttıgınde mola verdıgın zamanlar 20 dk yı gecmesın cunku motor soguyup tekrar ısınana kadar yakıt sarfıyatı artar..ama kas hastası oldumuzu dusunursek yakıt artarsa artsın kesınlıkle 30 dk olsun molaların en az dınlen ayaga kalk ayaklarına kan ınsın ..:)perıyodık bakımlarını zamanında yapttırcanı bıldıgımden o konuya gırmeye gerek yok:)yokus yukarı cıkarken hızını sabıt tutmaya calıs elınden geldıgınce yani hızını artırmaya calısma yokusu cıktıktan sonra ınıse gececegınde gazı yuzde 80 hatta 85 azaltırsan yıne araba aynı hızda o yokusu necektır cıktıgı gıbı..padinaj,lastıkten duman cıkarma gıbı artıstık hareketlerden kacı..bak uyarıorum senı malına yazık hem:Dayrıca benzını doldururken takıp et eksık doldurabılıo bazı sahtekarklar basıma geldı yani ondan bılıom..ayrıca vırajlara gırerken vırajı farkettıgın anda gazı kes hem daha az frene basmıs baataları daha az eskıtmıs olursun tam anlamıyla döndukten sonra gaz vermeye devam et..sabahları ılk alısmada araba ısınsın dıye arabayı oldugu yerde calıstırma..calıstır ve dusuk devırlerde yyumusak kullan araba hem asınma az olacak hemde oldugu yerde calıstırdıgın benzınle hareket ederek baya yol almıs olacaksın..13 yıllık tecrubelerım bunlar..aklıma gelırse yıne yazarım..allah kaza bela vermesın..veeee emnıyet kemerı herkes kullanmalı..yolunda cık olsun farında miniş..:)

Merhaba Hatice Hanım.Ehliyetin hayırlı olsun.Ben Almanyadan Opel Zafira aldım.Üzerime 27.000tl ye mal oldu. 2008 model.7 koltuklu. İstersen arka koltukları yatırır kocaman bağac oluyor.koltuklar orjinal yani sonradan takma değil.ihtiyaca göre ayarlıyorsun.Ayrıca fabrika çıkışlı doğal gazla çalışıyor(lpg değil).Ankarada oturuyorsan Almanyadan ddoğal gazla çalışan böyle bir aracı tavsiye ederim. çok ekonomik oluyor doğalgaz.Ankarda dolum istasyonuda var.Araç ful özellikli.Eğer istersn googleden opel zafira diye araştır.Başka bilgi istersen yardımcı olurum .Şimdiden alacağın araç hayırlı olsun

önçelikle ehliyetiniz hayırlı olsun bence kia sportage almalısın yeni çıkmış hemde 1600 motur ve yüksek ağustus sonunda türkiyede olacakmış bende almayı düşünüyum ama biraz pahalı fiyatı 48 52 bin arası değişiyu

ben hyundai accent era, hyundai getz veya hyundai matrix tavsiye ederim hem servis ağı geniş hemde yedek parça ucuz 5 yıl ve 100000 km garantili. servi bakım ücreti en ucuz araba. bu saydıklarım hem sürat hemde ekonomik olanaklar sunuyor tavsiye ederim. ben kullanıyorum çok memnunum.

megan 2010 engelli aracım var satmak istiyorum böbrek hastasıyım % 90 engelliyim.

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler bir 5 yıl aldığım aracı satamam sonrasında da bilmiyorum ne olur,rapor alabilirmiyim alamaz mıyım kısmet diyerekten bu başlığı açalı bayağı bir zaman geçtiğini ve peugeot 207 aldığımı söylemek istiyorum,yardımcı olmak için öneri getiren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin.

Üst Alt