Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 defa hava değişimi verdiler. Sonuç ne olacak?

Ozman buyuk ihtimal heyete cikicam. Öyle gerektiriyor heralde.

Furkan4206

Evet önce birliğine teslim oradan zaten amirin sevk edecek bitsy demene gerek yok sana söylüyor zaten revir askeri

Şuan birligimdeyim . Rdmye gitim beni doktora sevk eti randevum yarın. Yarın görüşüm var . Kıtankete askerlik yapmaz.yazıyor yine.

Evet askerlik yapamaz yazdi

Suan beni heyete sevk etiler. Sonuc nolur sizce cok stres yapiyorum

Uyum bozukluğu yazıyor bide bana mmpi diye bir test yaptirdilar 566 sorulu psikolok doktoru. Sonuc nolur cok stresliyim. Aşirı derecede stres yapıyorum samedo99

Furkan4206

Bende askeri hastanede yattım muaf oldum ama sizinki gibi test falan olmadi bilgim yok yani

Furkan4206

Bana da 2 ay hava değişimi verdiler GATA askeri hastanede yattım Ondan sonra çürük raporu aldım

Heyet zorluyormu yoksa direk muafmı ediyorlar . Heralde uyum bozukluğu yazdığı an cürük veriyorlar

Kasımın 4 dünde heyet var. Nolur sizce cok stresliyim. Psikyatri doktoru heyet raporuna uyum bozuklugu yazdı . Sonucu cok merak ediyorum. Cokta stres yapiyorum

3 hava degisimi alan arkadaslar hic sikinti yapmayin heyete sizi sorgulamadan muaf ediyorlar. Stresi birakin sadece heyet gununu bekleyin herkese tesekurler

Merhaba 3 defa Uyum bozuklugundan hava degişimi aldım ama 1 Senedir firarım elımde 2019 dan kagıt var nıhai Karar için Birligine sevkine diye kıta anket formu filan yazıyor salı günü teslim olacam sonuc ne olur

3defa uyum bozuklugu alan zaten muaf oluyor siz neden firara kaldınız ki büyük ihtimal kıta anket formuna askerlik yapamaz yazarlarsa muaf olursunuz sağlıcakla.

Ailevi Sıkıntılarım Birde Evyim Cocugum Var Bakacak Kimse Olmadıgı İçin Gidemedim Ben Teslim Olsam Askeriye Beni Hastaneye Sevk Etmemezlik Yapmaz Herhalde Degilmi

Abiler iyi günler ben 2 aylık askerken yaşadığım bazı psikolojik sorunlar nedeniyle ilk. 21 sonra 45.gun hava değişimi aldım 2.hava değişimin 15.gununde Adana'daki doktorum raporu uzattı 3 ay verdiler birliğime 09..12.2020 tarihinde katılacamm abi sizce son durum ne. Olur lütfen cevap veriniz

Birliğine dönerken hava değişimi vs bütün evrakların yanında olsun,

Birliğine katıldığında birlik amirlerin sana form doldurup tekar hastaneye sevk edecektir,yada sevki siz isteyin.

Muhtemel %90 muaf olacaksınız...
Murat656

Abicim merhaba ben 1 ay 1 ay 3 ay şeklinde psikiyatriden hava değişimi aldım şimdi olduğum şehirde hastaneye çıkacam aldığım hava değişimi kağıtlarında uyum bozukluğu okb yazıyor yarın sevk yazdırıp hastaneye gidecem sonuç ne olur çok stres yapıyorum ve askere dönmek istemiyorum buradaki hastaneye çıkarken hava değişimi kağıtlarımı Yanımda olacak benden kıta anket formu isterseler askeriden göndeririz dediler bu iş çok yordu beni artık sonuçlansın istiyorum

%90 muaf olacaksınız, belki birliğine sevk olup,süreci oradan devam ettirmene karar verilebilir.
OKB +Uyum bozukluğu),muaf olmanıza yeterli...
Jandarma001

Abi bana bi yardımcı olur musun @OğuzHan112

İnşallah olduğum şehirde halledebilirim abi çünkü hiç dönmek istemiyorum o süreçte bile bunalıyorum hava değişimim ocağın 12sinde bitiyor şimdi hastaneye gitsem işlem yapabilir miyim

Hava değişimi bitmeden olmaz,
10 gün yada bir hafta kala ,
Sizin hava değişim raporun da smk yazıyor mu?
Yani hava değişimi sonrası kontrol şartı.

Hava değişimi süresinin bitmesine yakın şubeden sevk alıp gidebilirsin,aciliyetin varsa direkt gidebilirsin.

Hava değişimi smk lı ise şube seni zaten kontrol için yollayacak...
Jandarma001

Abi smk ile ilgili hiçbirşey yazmıyor kurul verdi bu üçüncü hava değişimini 3 aylık işte onu nerden öğrenecem bilmiyorum

Kendi askerlik şubeme sordum 10 gün kala gel sevk edelim seni dediler hastaneye

Üst Alt