Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 defa hava değişimi verdiler. Sonuç ne olacak?

Tamam .
Söyleğim gibi.
10 gün kala şubeye gidin, sevk alıp hastaneye gidersin.

Hastanenin verdiği karar doğrultusunda bir yol izlersin.
Tekrar konuşuruz ...

OğuzHan112

Abi yaşadığım şehirde doktorumun yanına gittim kağıda b17f1 yazıp askerliğe elverişli değildir yazdı ve heyete sevk etti yarın heyete giricem sonuç ne olur

Abi selamunaleykum daha önceden de konuşmuştuk 1 ay 1 ay 3 ay hava değişimi almıştım okb ve uyum bozukluğundan şuan askere geldim yarın rdm komutanının yanına gidecem hastaneye sevk ederse sence sonuç ne olur çıkmazdayım

Jandarma001
3 ay hava değişiminden sonra şikayetler devam ediyorsa sonuc muafiyettir,.
Büyük olasılık elverişsiz kararı verilecek...

Giderken kıta işlevsellik raporu götürmeyi unutma...

Abi komutanımla konuştum perşembe günü hastaneye yollayacaklar beni kıta işlevsellik raporuyla beraber yardımcı olacaklarını söylediler ve 3 hava değişimi sonrası geldiğim için çürük vereceklerini söylediler büyük ihtimal sence sonuç ne olur abi doktorlar ne der ve heyet neden 10 gün sonra açıklıyor abi sonuçları

Çok bunaldım abi bildiğin gibi değil çürük vermezler diye kafayı yiyecem ilk başta psikiyatri doktoru bakıyor sonra heyete sevk ediyor sonra kurul onaylıyor ama 10 gün ileri atıyor yani 3 aylık hava değişimimde öyle olmuşttu ve çok bunaldım abi ne olur sonunda

Üst Alt