Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

33.02 ve 32.01 kodları?

Yaşar bey yeni kodunuz ve ehliyetiniz hayırlı uğurlu olsun. Hemen verdiler mi? Önceki yıllarda PTT kargo ile bir haftada geliyordu. ehliyet gelene kadar geçici belge veriliyordu. Ne diyelim darısı artık bizim başımıza.

Sadece ortopedi olmaz. Ötv muafiyeti erişkin engelli sağlık kurulu raporu alacaksınız. Heyet kurulu size form veriyor o formda yazılı olan bölümlerin hepsine muayene olacaksiniz ve en son formu heyet kuruluna vereceksiniz. Eskiden öyle idi. Şimdi elektronik ortamda yapılıyor işlemler. E-imzalı rapor. Daha sonra bir hafta içinde e devlete girip çıktısını alıyorsunuz.

Teşekkürler. Ehliyet gelmedi geçici ehliyet belgesi elimde onunla gidemem heyete sanırım. Ehliyetin gelmesini bekliyorum

Arkadaşlar tekrar yazayım bazıları yazdıklarımı yanlış anlamış şu anki kodum 32.01 tek elle dış kuvvet tarafından idare edilen hızlanma be fren sistemi.
Geçici belge veriliyor ve dün işlemlerim bitti ve mesaj geldi ehliyetiniz Ptt ile yola çıkmıştır diye.
Vergiyi hemen yaptırmayın çünkü ben yenileme diye 15 tl yatırmıştım ilk önceki yenileme imiş yani 2016 daki yenileme 15 tl bu 2. Olduğu İçin 270 tl ben böyle ödedim nüfüsa gitmeden 15 tl yatırdığım İçin o para gitti alabiliyorum ama vergi dairesi dilekçe ve dekont istediler bende görevliye size hibe ediyorum dedim çıktım ?
Çünkü ben tekerlekli sandalyede birisiyim adamın bana yardımcı olma gibi bir niyeti yoktu bende ekstra uğraştırdım be formu doldur ve dekontun çıktısınıda ekle dedi getir dedi bende dekont cep telefonumda deyince yardımcı falan olayım demedi bende al şu formu dedim hediyem olsun dedim çıktım geldim

sana yalan söylemişler.. tam tersi olacak 32.01 iki kolu ssağlam iki bacagı kulanamaz demek.

Banamı yalan söylemişler

Üst Alt