Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

38 bin engelliye iş kapısı açılıyor

"38 bin engelliye iş kapısı açılıyor"

Bu 38 bin o 38 bin mi?

delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamışşş...

38 bin engelli memur alımıyla ilgili cevaplanan dilekçem

Bu yıl kamuya alınması planlanan 38 bin engellinin, kurumların kendi içlerinde açacakları sınavla değil de merkezi sistemle yapılacak bir sınavla yerleştirilmesini talep eden ayrıntılı bir dilekçe yazmıştım. Yazılı olarak cevaplandı dilekçem ve dün adresime ulaştı.

sayın....

ilgi; 01.02.2010 tarihli dilekçeniz,

Bu yıl kamuya alınması planlanan 38 bin engelli memurun,kurumların kendi içlerindeki açacakları sınavla değil demerkezi bir sınavla belirlenmesi talebinizin yer aldığı başvuru dilekçeniz Başkanlığınız tarafımızdan incelenmiştir.

Özürlülerin devlet memurluğuna alınma ile yapılacak yarışma sınavları ve hangi işlerde çalıştırılacaklarına ilişkin usul ve esasları belirleyen "özürlülerin devlet memurluğuna alınma şartları ile yapılacak yarışma sınavları hakkında yönetmelik" gereğince düzenlenmekte olan sınavların merkezi sistemle yapılması konusunda çalışmalar sürdürülmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

süleyman rıdvanoğlu
eğitim dairesi başkanı

Güzel bir gelişme bu merkezi sınav haberi. Sorunların anlamsız tartışmalarla, dedikoduya dayanan sözlerle değil de, dilekçe hakkı kullanılarak çözülmeye çalışılması çok daha uygun olur.

38bin engelli inşallah devlet dairelerine girer hayırlı neyse o olsun

Biz memur olmak için can atıyoruz Memurlar.net te memur arkadaşlar memur olduklarından bin pişman olduklarından bahsediyor. :) forumda arkadaşın biri soruyor yüksek puan aldım hangi kurumu tavsiye edersiniz diye çoğunluk aman bizim kurumdan uzak dur diye cevap veriyor bakalım hayırlısı Allah sonumuzu hayır etsin :))

yine umutlar %de bi milyona çıktııı...inşallah diyelim...

arkadaşlar 2 gün önce devlet personel başkanlığını aradım sınavları yine her kurum kendisi yapacakmış merkezi sınav olmayacakmış 20 nisan gibi internette hangi kurumun ne kadar engelli alacağı açıklanacakmış başvurular da o zaman başlayacakmış personel merkezi sınavın yapılmayacağı bana söylendi sadece onunla ilgili çalışmalar yapılıyormuş personel başkanlığı telefon no: 0312 418 80 71

bi başka sitede bi arkadaş böle yazmış olurmu bilmem

o kadrolar yıllardır dolacak ama hala dolmadı boş hevese sokacaklar gibi bizi geliyor bana

sizler inanıyo musunuz 38000 özürlü memur alacaklarına bundan önceki kadrolarda 100-130 kişi alıyorlardı yüzlerce katını alırlar mı?

radikal sen memur oldun ama herlade kurumundan memnun değilsin

benim tahminlerime ğöre nisan ayinda 500 küsür alim olur.

bende oyle düşünüyroum atv haberi aradım dün haber yapalım dedler yapmadılar

Prens MickeyMouse;
Bu tahmin hangi verilere göre?

sözde 2010 engelli memur alımı

Arkadaşlar 2010 engelli memur alımıyla ilgili konuşma yasağı falan mı getirildi yoksa ya. Hiç kimse bu konuda tek laf etmiyo sorulan sorular havada kalıyo. Anneannemin deyimiyle bir parmak balmıydı bu haber ağzımıza sürülen. yoksa hayalmi gördük kısa süreli. Yada bir sevinçlik müjdeydi anlaşılan bakanın söyledikleri. sağ olsunlar hayata dair elimizde bir sağlam umutlarımız vardı onuda mahvettiler onuda sakatladılar YAZIKLAR OLSUN DİYORUM başka da bişey demiyorum .

devlet personel başkanlığının web sitesini inceleyin kesin 38192 memur alımı bu sene olacakmış hangi kurum ne kadar alacak; www.teday.org ta mevcut

neden soruyosunki.kps den 70 puan alcan raporunla birlikte işkura müracatet.işçi vememuralımlarınıyine işkurdan takip et gir işe.benim arkadaşım girdi çokta kolay 3ayda yerleşti.saygılar.

neden soruyosun derken yanlış anlama saygısızlık etmek istemedim yanlış anlama

harunresitdeveci;

söylemesi ne kolay demi 78 aldım hergun işkurdayım kadro olmayınca nereye girecen 1997 den beri giriyorum 70 ten aşagı hiç düşmedi puanım

kayaozesen;

bende 63den ne yukarı cıkıyom ne aşağı ınıyom :d Kpssye kaldıysam ben hayatım Boyunca kazanamam bır yer:d

Ümitlerimizi kırmayalım arkadaşlar. Herşey Nisan ayından sonraki alımlarda belli olur. Eğer sınavı geçiktirirlerse bilin ki merkezi sınav yaparlar.Eğer sınav herzaman ki dönemlerde yapılırsa o zaman kurumların eline kalmış demektir.Düştük bunların eline bir defa bekleyip göreceğiz..Hakkımızda hayırlısı olsun..

sizler inanıyo musunuz 38000 özürlü memur alacaklarına bundan önceki kadrolarda 100-130 kişi alıyorlardı yüzlerce katını alırlar mı?

Umutlarınızı kırmayınız. Her dönemde boş olan kadroları doldurmak için girişimlerde bulunuyorlar. Sabırla Bekleyin.

arkadaşlar yeni bir başlik açip mail kampanaysi başlatmaliyiz biran önce benim türkçe ile aram iyi değil türkçesi iyi olan başlik açsin bimer,akim,başbakanlik tüm yetkili mail adreslerini toplayip altina yazmak lazim birlik olmak lazim millet haklari için internette toplaniyor ana haberlerde haber oluyor biz niye toplanamiyoruz niye birlik olamiyoruz??

bu balon ya psssssssssssssssssssssst diye sönecek...
ya da engellilerin şahane bir golü olarak ağlarla buluşacak...

pek umutlu değilim ama bekleyelim görelim... :S

Üst Alt