psikolojik rahatsızlık
sorunlu 34 kardeşim ve selametle komiserim memurlar nette daha önce yazışmıştık hatırlarsınız. Sorunlu kardeş ne yaptın öğretmenliğe geçebildin mi? Durumlar nasıl emir komuta zincirinden dolayı rahatsızdın inşaallah geçmişsindir.Selametle komiserim sende bana en son durumu soruyordun.Ben 2 defa b dilimi almıştım hatırlarsınız belki . Herşeyin üstüne üstlük yaşadığım stres sıkıntıda altta yatan kalp hastalığımı tetiklemiş.Doğuştan kalp hastası olduğumu öğrendim iyice yıkıldım.İnanın ikinizden de çok çok kötü durumdayım.Hem de memleketimden uzakta şarktayım. Daha 2 yıl var ama 1 yılda tüm hayatım alt üst oldu buna da şükür diyorum çünkü daha da beteri var. Bu arada ben 2 hafta önce c dilimi aldım önce il emn sonra sağlık daireye gönderilecek sonuç ne olur bilmiyorum.
Hatırlarsınız Hala 10 yıl bitmedi gih olursam askere gitmek zorunda kalırım v.s diye düşünüordum ya artık çokta düşünmüyorum şu cehennemden çıkayım da ne olursa olsun diyorum.Sorunlu kardeş sen bedelliye başvurup askerlik konusundan da kurtulmuştun çok iyi zaman denk gelmişti kısmet işte
Benim kalp problemim bikuspit aort daralması bu tanı ile askere almıyorlarmış zaten.doktor ağır kaldırma koşu ve ağır spor tarzları yasak dedi.İleride kalp kapağı ameliyatı olacağım herhalde.
Sizlere tekrar sormak isediklerim var.
-Sorunlu kardeş c dilimi alan kimseyi gih yapmamışlar sen c dilimi alıp geçtim demiştin herhalde bakırköyden bu nasıl olmuştu?
-Sağlık daire başkanlığından c dilimi silahsız görev v.s derse tayin isteyebilirmiyim acaba? Bunu inan çok merak ediyorum.
-En son ihtimal gih olursam bile hem kalp hem psikiyatriden dolayı askere gitmem herhalde diye düşünüp kendimi avutuyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Keşke şarka gitmeden psikiyatri sürecine girseymişim.1 yıl içinde yaşadığım sıkıntılar 100 yıl gibi geldi.
Sorularıma cevap vermeden önce şu Ramazan ayında oruçlu ağzınızla inşaallah bana dua edin.