Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıllık polis memuruydum. Psikotik depresyon hastalığımdan dolayı GİH sınıfına..?

Kapatalım elbette çünkü olay alaksız ve saçma bir boyuta taşındı.Ama kusura bakmıyorum önemli değil,ben anlayışlı insanımdır kimsenin kalbini kırıp üzmek gibi bir niyetimde yoktur.Lakin dediklerimde hiç bir kötü niyetimin olmadığını üstüne basa basa belirtiyor ve arkasında duruyorum. Artık ya ben anlatamıyorumdur ya siz anlamıyorsunuzdur ya da anlamak istemeyenler vardır,orası ayrı konudur.Eğer benim niyetim aksi ve kötü bir niyet olsaydı emin olun ben o şekilde değil alenen direk yazardım konuya ne olacaksa olurdu. Ama yazmadım.Kimseyi kırıp,incitmek,üzmek istemem.Ve ya engellilerin olduğu bir platformda başka bir engellinin önüne engel üstüne engel koymam,istemem.Çünkü öyle bir niyetim yok.Ben hayatım boyunca herkese iyi davrandım,iyilik yaptım her ne kadar karşılığını alamasam ya da kötü yönde karşılığını alsam da bundan vaz geçmedim bu saatten sonra da vaz geçecek değilim.Lakin ben zamanında askerde haksızlık yaptığı gerekçesiyle komutanımı dövmüş birisiyim.Dayak yiyeceğimi bilsem de ceza alacağımı bilsem de bile bile yapmış biriyim.Neden dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Böyle olan biri gelipte burada size üstü kapalı ( öyle değil de size göre öyle olduğundan yazıyorum ) şöyle böyle demez.Delikanlı gibi açık açık söyler.Üstelik sanal bir ortamda bunu gerçeğe göre yapmak daha kolaydır.Küfür etmek gibi düşünürseniz öyledir.Sonra kavga mı çıkar başka bir şey mi olur adam yasaklanır mı orası muamma.Ama cesaretli adam başına gelecekleri ya da olacakları bile bile kafasındaki davranışı yapar ve bunun bedelini ama ağır ama hafif öder,ya da hiç ödemez haklı bulunur.Durum bundan ibarettir.Ve bir kez daha görmüş oldum iyilik yapmanın iyi davranmanın karşılığı alınamadı hatta kötü olarak alındı ve bir kadar da üzücü oldu,yapılan bu iyi davranış boşa gitti daha kötüsü suçlu konuma düştü... Neyse sağlık olsun,ben alışkınım hiç problem değil.Ama diğer üyelere benden bir tavsiye; Bir iyilik yapacaksınız bunu bir kaç kez daha düşünün,çünkü sonuçları hiçte beklediğiniz gibi olmayabilir ve ya gitmeyebilir.

Saygılar.

MeçhulAdam sizi yanlış anladıysam ben sizden özür dilerim emin olun hayattan ben de çok darbe yemiş birisiyim insanlardan özellikle de yakın davrandığım insanlardan çok darbe yedim zaten en çokta o yüzden psikolojim bozuldu ya neyse benim söyleyeceklerim bu kadar iyi akşamlar .

sokrates teşekkürler.Anladım hocam ben sizi anlıyorum,hatta buradaki bir çok insanı en iyi şekilde anlıyorum çünkü aynılarını hem günümüzde hemde geçmişte çok yaşadım.Birinin halini en iyi anlamak da zaten o kişinin yaşadığı şeyleri yaşamaktır.Uzaktan gören birisinin anlaması zordur ancak düşünebilir ya da hayal edebilir empatı kurar vs.Ama anlayamaz.Zaten kayıt olma nedenlerimin başın da da bu gelir.Maksat birilerine yardımcı olabilmek.Bazen de soru soruyorum böyle o da foruma güncellik katması için ve bilmediklerimi öğrenmek içindir.Neyse hepimize geçmiş olsun diyelim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah diyelim.Allah sağlık sıhhat nasip etsin , versin inşallah.Herkesin derdi var şu dünyada.Herkes en büyük bende sanar ama farklı farklıdır.Büyüğü küçüğü olmaz.Ne kadar dertli olsak da şükürler olsun halimize.Bende iyi akşamlar dilerim size ve herkese. :)

Merhabalar...
En son heyet raporum d dilimi. Tanı: major depresyon (suisid girişimi). Sonuç ne olur ve süreç nasıl işler?

Abi simdi bende psikolojik rahatsizligimdan dolayı tam teşekküllü devlet hastanesine gidiyorum. Calistigim birim bilmiyor. Ben tedavi sonucunda dilim belirtir rapor alip saglik daire baskanliga faxslasam herhangi bir sıkıntı olur mu birimim beni sevk etmedi diye...

Uguroviccc

Çalıştığın birimin bilmesine gerek yok.gitmekte özgürsün. Ama istirahat raporu alırsan ve bu raporu birimine verirsen işlemler başlar...

Arkadaşlar mesajları başdan sona kadar okudum ben şirket calısaniyim sizin gibi memur degilim sizin meslege yakin bir meslek yâpiyorum anlamadigim türkiyede bi sürü özel psikiyatri merkezi bir sürü psikiyatri özel doktor var niye durup dururken devlet hastanesine gidip kendinizi mim letiyorsunuz ondan sonrada böyle ugraşip duruyorsunuz hakli yönlerniz var amiriniz giciklik olsun diye sizi psikiyatriye sevk edebiliyor şirketlerdede aynisi var yani kamuda sirkette calisiyorsaniz arkadaşinbirini kıllık olsun diye piskiyatriye sevkk ettiler adam deprosyondaydı doktora konuyu gicıklıgı acikca anlatti saglam raporu alip geldi yaklasık 15 yildir şizofrenim 15yil hastaligimi saklayip güvenlik yapabildim özel hastanenin kayitları diger hastanelerden gözükmüyor tedavinizi dısardan yapmanizi öneririm ayrica hasta mahrumiyeti diye bi sey var aciklamak zorundada degilsiniz cünkü bu memleket dürüslügü götürmüyor

Sayin sokrates sizin icin en hayirlisi olur insallah size tavsiyem gittigi yere kadar calismaniz biz sizin gibi şansli degiliz hastalik ortata cikinca bizim poopoya teneke bagliyolar sizde böyle bi durum yok allahtan guvencedesiniz ben silahli guvenligim hastanede mecburiyetten yattim adamlar hastaneden cikinca sebebsiz beni isten cikardilar lsci ile memur arasindaki fark iste size tavsiyem cok iyi bir arastirma yaparak size uygun secenegi secmeniz henuz bi sey kaybetmis degilsiniz

Arkadaşlar Ben 7 Yıllık polis memuruyum ve Panik atak var ve bunu arkadaşlarım sürekli uyarıyor çok paniksin diye bu hem iş hayatı ve aile hayatımı etkiliyor tedavi görmeye başlasam beni idari polis olarak mı devam ederim yoksa gih memurluğuna mı akibetim ne olur acaba gih çalışmak istemiyorum şartlar gereği ne yapmalıyım yardumcı olursanız sevinirim

Geçmiş olsun beyler...
ya kardeşim kurum değiştir geç masa başına otur keyfine bak maaşınıda al. iyide bir tedavi ol yeterli.. zaten piskolojik olarak emekli olursan seni bu sefer sürekli muayene istegi ile annenden emdigin sütü burnundan getireçekler....
boşver sen kardeşim kurum degiş bak keyfine...

@Muzo kontrol muayenesi olmadan emekli olmak mümkün değil mi mesela emekli ettiler diyelim kontrol muayenesi var mı yok mu nasıl anlarız .

var kardeşim var piskolojiden hemen hemen herkesi kontrole yolluyorlar her yıl.. foruma baksana millet ne çileler çekiyor.. bu sefer kontrola gidecen kurulda engel puanını düşürdüler yolladı ne olaçak? emekliği iptal edeçekler aldıgın maaşları geri alacaklar vs vs yaw başını agrıtma anladigim kadarıda daha çok gençsin.. iki gözüm kurum degiş hiç ugraşma bu işlerle ama ben illada emekli olmak istiyorum diyorsan.. sen bilirsin..

kurum degiş bak keyfine maaşınıda al sana birşey diyende olmaz. normal memuriyete dönmüşsün ohh mis gibi daha ne istiyon :))

Muzo benim anlamadığım olay şu bir hastalıktan tedaviye rağmen çalışma olanağı vermiyor teşhisi konuyorsa nasıl oluyor da kontrle gönderiyorlar ne saçma ya zaman baştan hiç emekli etmesnler ben açıkçası çalışmak istiyrum kurum resen emekli eder diye korkuyorum bugünlerde buna ne diyeceksin .

ne rapor al nede ugraş. ehliyetine birşey diyende olmaz bastımı gaza gidersin adamım ;)

aynen dedigin doğru adamım. devlete bu işte güven yok.!! bak forumda ara bu konuda millet illallah etmiş...

yok ben normal perosneldim polis degil.. işitme engelliyim

yok abisi yok emniyetten degil. normal devlet işçisydim ben

evet emekli oldum.

Mehabalar bende polis memuruyum su anda yaklasik 4 yil oldu. Meslege girdigimde 90 kiloydum boyum 1.85. Su anda 160 kiloyum doktorum stres ve calisma duzensizligimden diyor. Gih memurluguna gecme sansim varmidir acaba ? Birde baya arastirdim ancak bu konuyla ilgili cok bilgiye ulasamadim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Arkadaşlar bende emniyette gih memurum kronik bipolar bozukluk var bendede 2016 temmuzda 10 yıl doluyor % 40 engelli raporumda var temmuzda dilekçe verip malulen emekli olabilirmiyim ayrıca ilaçlardan dolayı çocukta sahip olamıyorum malulen emekli olursam kendime daha iyi bakarım ve böylece ilaçları azaltıp çocuk sahibidə olabilirim ınsallah.emniyette olup malulen emekli olanlar sürec nasıl işliyor lütfen cvp verirmisiniz bir sorun çıkmaz değil mi

Arkadaşlar emnşyette 4 buçuk yıldır çalışıyorum.psikiyatrik mevzulardan d dilimi heyet raporu verildi.sgk ya gitti rapor.sorum şu ben çalışmak istiyorum gih olarak .beni zorla emekli ederler mi.iş hayatımda problem yok gayet iyiyim pskolojik olarak .yani zorla malülen emekli ederlerse itiraz etme hakkım var mı.?mesleğim mühendislik eğer zorla malülen emekli ederlerse kabul etmeyip istifa edecem özelde ekmeğimi kazanacağım artık

Mechanicle

Yani 4 buçuk yıl bil fiil hizmetim var yıpranmam hariç ,yıpranmayla 5 yıl 5 ay gibi bi hizmetim var.malülen emekli olmak istemiyorum bana sormadan etmeden malül emeklisi ederler mi yada sorarlar mı gih olmayı istiyomusun diye.çünkü çalışabilecek sağlığım var.

Gećmiş olsun mechanicle.malulen emeklilik icin en az 5 yil yipranma hariç hizmetin olması lazım. Seni zorla emekli edemezler. Zaten emekli olmak akil karı deÄ£il. Emekli olsan bile eger bir sonraki raporunda durumun duzelirse emeklilik hakkın kalkar. Ortada kalirsin. Meslege donemezsin.senden gih memuru ol diye dilekce isteyecekler. Sende istedigin ile ilceye gidebileceksin. Hayirlisi olsun.

Arkadaslar daha öncede sordum ama cvp alamadım özellikle emniyette adî malul olan arkadaşlar bende polislik ten gihe geçtim ve 10 yilimi doldurdum egm sağlık sartlari D dilimindeyim.kronik bipolar bozuklugum var bende adı malul olmak için hangi yolları izlemeliyim tekrardan sağlık raporu almalümidim. Bizdede % 60 oran geçerlimi yoksa D diliminde olmak yeterli. Lütfen cvp veriniz @sokrates, OturanBoğa arkadaslar

http://www.engelliler.biz/forum/eme...ulen-emekli-olursam-ne-kadar-maas-alirim.html

Üst Alt