Kapatalım elbette çünkü olay alaksız ve saçma bir boyuta taşındı.Ama kusura bakmıyorum önemli değil,ben anlayışlı insanımdır kimsenin kalbini kırıp üzmek gibi bir niyetimde yoktur.Lakin dediklerimde hiç bir kötü niyetimin olmadığını üstüne basa basa belirtiyor ve arkasında duruyorum. Artık ya ben anlatamıyorumdur ya siz anlamıyorsunuzdur ya da anlamak istemeyenler vardır,orası ayrı konudur.Eğer benim niyetim aksi ve kötü bir niyet olsaydı emin olun ben o şekilde değil alenen direk yazardım konuya ne olacaksa olurdu. Ama yazmadım.Kimseyi kırıp,incitmek,üzmek istemem.Ve ya engellilerin olduğu bir platformda başka bir engellinin önüne engel üstüne engel koymam,istemem.Çünkü öyle bir niyetim yok.Ben hayatım boyunca herkese iyi davrandım,iyilik yaptım her ne kadar karşılığını alamasam ya da kötü yönde karşılığını alsam da bundan vaz geçmedim bu saatten sonra da vaz geçecek değilim.Lakin ben zamanında askerde haksızlık yaptığı gerekçesiyle komutanımı dövmüş birisiyim.Dayak yiyeceğimi bilsem de ceza alacağımı bilsem de bile bile yapmış biriyim.Neden dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Böyle olan biri gelipte burada size üstü kapalı ( öyle değil de size göre öyle olduğundan yazıyorum ) şöyle böyle demez.Delikanlı gibi açık açık söyler.Üstelik sanal bir ortamda bunu gerçeğe göre yapmak daha kolaydır.Küfür etmek gibi düşünürseniz öyledir.Sonra kavga mı çıkar başka bir şey mi olur adam yasaklanır mı orası muamma.Ama cesaretli adam başına gelecekleri ya da olacakları bile bile kafasındaki davranışı yapar ve bunun bedelini ama ağır ama hafif öder,ya da hiç ödemez haklı bulunur.Durum bundan ibarettir.Ve bir kez daha görmüş oldum iyilik yapmanın iyi davranmanın karşılığı alınamadı hatta kötü olarak alındı ve bir kadar da üzücü oldu,yapılan bu iyi davranış boşa gitti daha kötüsü suçlu konuma düştü... Neyse sağlık olsun,ben alışkınım hiç problem değil.Ama diğer üyelere benden bir tavsiye; Bir iyilik yapacaksınız bunu bir kaç kez daha düşünün,çünkü sonuçları hiçte beklediğiniz gibi olmayabilir ve ya gitmeyebilir.
Saygılar.
Saygılar.