Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

51 bin engelliye müjde, kamudaki boş kadrolar doldurulacak!

krt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
51 bin engelliye iş
Strateji kapsamında 2013 yılı itibariyle kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur açık kontenjanının tamamı ile kamu ve özel sektörde 28 bin 864 olan engelli işçi açık kontenjanının tamamı 2015 yılına kadar doldurulacak. Ayrıca, İŞKUR da 8 bin 436 olan personel sayısını 3 bin 564 yeni personel alarak 2015 yılında 12 bine çıkaracak.

Bilişim uzmanı istihdamı artacak - GAZETEKAMU - EĞİTİM

2014-2023 Ulusal İstihdam Stratejisi Resmi Gazete'de Yayımlandı | Eğitim Ekranı

yani 2014 ekpss ve kura ile birlikte kamuya 51 bin memur mu alınacak

kardeşim 3 bin diye resmi bi rakam yok ki

kamuda o kadar personele ihtiyaç var mı ki. seçim yatırımı milleti dolduracaklar bi yerlere. sonra orayı özelleştirecekler çık işin içinden çıkabilirsen ondan sonra.

Bi yanlışlık olmasın bu sayısı doğru ise ekps ve kuraya başvuranların yüzde 80 yerleşecek anlamına gelir

ama inanmam bunda ya secim yatırımı yada yalan haber

Bu açıklama yetkili birindenmi öyleyse eger süper olur ama bu hükümetin ne yapacagı bilinmez fazla ümitlenmeyin

Arkadaşlar haber memurlar net var

arkadaşlar benim aklıma şöyle bişey geldi şimdi açık 22 bin kişi diyelim 2015 e kadar 22 bin kişilik kadro engelli hepsi dolduruldu bir çoğumuz atandık diyelim peki bizden sonraki ekpss girecek olan engelli kardeşlerimiz için de aynı kadroyu açacaklarmı?

Haber resmi gazetede yayınlanmış diyor am gazete filan göremiyorum ben

Aciklamayi yapan hangi kurum bedava umutlanmayalim yine

Bana çok mantıklı gelmedi inş doğrudur umarım herkez atanır.

2013 yılı itibariyle kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur ..diyor yani .2013 de alınanlarda içinde memur olarak...geçen yılda alınanları da çıkarırsak..2015- 2016..bin olur. o da gerçekten hepsini alırlarsa bu yıl.oda şüpheli... ama umarım gerçek olurr çok kişinin yüzü güler. mutlu olur...en azından memur olmasada özelde çalışır..hiç yoktan iyidir..

2013 ise ozaman 10 bin anca alınır yine taban 76 ya kadar düşer bilmiyoruzki 2013 te atanan memur sayısı bu 23 bin içindemi yoksa

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah nasip ettikten sonra RTE ve onun m vekillerinin elinden bişey gelmez

Nasıl 3000 rakamı resmi değil, üzülmeyin diye bir yerlerimi parçaladıysam bunun için de aynı şeyi söyleyeceğim; Sevinmeyin! Şunun şurasında kılavuzun yayınlanmasına ne kaldı? Her şey belli olacak işte.

70 puan ve üzeri alanlar gözünüz aydın kamuda iştesiniz.......
,

iş kurun aldıgı elemanlar dan bir cacık olmaz bence abuk sabuk şartlar koşuyorlar

Sayın arkadaşlar 2013 filan diyor buyazının başında acaba 2013 teki engelli alımlarıylamı beraber 23 bin yoksa 2014 itibariylemi 23 bin kişi alınacak bilgisi olan yazarmı lütfen

1_2(64).jpg

2013 ve 2014 için geçerli gibi yazıyo tam net olarak kim açıklayabilir

Hayatyaşamayadeğer;

bu ne oluyor şimdi hiç bişey anlamadım?

Hayatyaşamayadeğer;

ne demek istiyor bu burda 23 bin engelli filan demiyorki ama

bence bu engelli değil tüm personel için. mesela temmuzda 40 bin öğretmen alınacak. sonra daha maliyenin bunu kabul etmesi lazım vs vs. seçim için bunlar. kanmayın.

Aynen seçim zırvalıkları geçen senelerde de uçuk rakamlar söylediler aldıkları kişi belliydi, o kadar engellinin yerleştiğini görmeden ben inanmam buna arkadaş :D

hepsi
yalannn gecende 38 bin aliyodu

burda insanları umutlandırmanın hayal kırıklığına uğratmanın gereği yok arkadaşlar alımlar ne zaman ne kadar olacak kimsenin kesin bi bilgisi yok kesin bilgi olmadan da gereksiz konuşmak yanlış bence

Üst Alt