Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

51 bin engelliye müjde, kamudaki boş kadrolar doldurulacak!

atamalar başlayınca görürsünüz gerçeleri

51 bin engelli kadrosu doldurulacak diye resmi gazetede yayınlanacak yandaş medya bunu görmezden gelecek hiç olacak iş mi.51 bin değil 51 tane alım yapılsa ballandıra ballandıra haber yaparlardı.Kaldıki bu haber hiç bir haber sitesinde yer almıyor.İnandırıcılığı da yok zaten.Seçim öncesi dağıtılan emzikler bunlar..

Bu sene ve seneye ciddi alımlar olacaktır ama rakam hiçbir zaman 51 bin olmaz.Ekpss sonucuna göre Atamalar mecbur yapılacak 2 sene için...Ama kim girer kim kalır Allahtan hayırlısını isteyelim öyle olsun....
Aslında bütün kamu kurumlarının emaillerine Ekpss ile engelli memur alımı yapmaları için mail atmak lazım...Ne dersiniz?

Çünkü bu şekilde sayı artacaktır..Yoksa sayı fazla artmaz....

olurrr buraya kurum sitelerinin maillerini birisi yazsın herkes onlara atsın olur mu

2013 yılı itibarıyla kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur açık kontenjanının tamamı ile kamu ve özel sektörde 28 bin 864 olan engelli işçi açık kontenjanının tamamı 2015 yılına kadar doldurulacak. 2013 yılı Haziran ayı itibarıyla 8 bin 436 olan İŞKUR personeli sayısı 2015 yılında 12 bine çıkarılacak

ceng19;

içraat olmadıktan sonra o kadar kagıt üzerinde yazılıp çizilsinki hani AKP diyorya ben lafa deyil içraata bakarım bide bunu diyen AKP yani

hakkımızda hayırlısıyla o olsun ben 73 aldım eğer nasipim varsa 73lede atanırım bence nasip işi

Arkadaşlar, ağabeyler, ablalar.
Kılavuzun hemen yayınlanması bizim aleyhimize bir durum olur. Azıcık sabredelim lütfen. Kendinize zarar vermiş oluyorsunuz böyle. Ayrıca ben stratejik planda dendiği gibi birçok kişinin memur olacağını düşünüyorum. Şimdi, önceden de bu vaatlerin verildiğini söyleyen birçok arkadaşımız var. Onları da anlıyorum. Tabii ki haklılar ama bu sefer ki durum resmi gazetede yayınlanacak kadar ciddi. Diğer vaatler resmi gazetede yayınlanmışsa söylesinler. Moralinizi biraz yüksek tutun.

kura olmıycakmı bu durmadan puandan söz geçiyo anlamdım

sabırsızlaşmayıııın allah allah ne bu ya ne zaman olacak olacak bekleyin ne sabırsızmışsınız ösym yi takip edin yeter haaaa:mad:

kardeşim ne demek sabırsızlanmayın demek..ya

ben 10 aydır iş arıyorum yok yok almıyolar..10 ay demek ne demek ya hem sigorta kaybı hem maddiyat sıkıntısı demek...buda umut çıkarsa çıkacak garantiside yok.. olsun yapsınlar biran önce..yazık değilmi bekle bekle..

yaa sizler kaç aylık doğdunuz merak ediyom azcık sabır zaten temmuzda atama olacak temmuza kadar tercih günü gelir bekleyin niye sabırsızlanıyorsunuz anlamıyom ki hem bana değil ösymye yüklenin yada hükümete yüklenin ne zaman olursa o zaman tercih yaparız.azcık sabır

o zaman bimer aracılığıyla hükümete dertinizi anlatın allah allah burdakiler nerden bilecekler

nerden yükleniyo oralara söylede yüklenelim şu sitede bi dünya engelli var site yöneticilerine bakıyorum tek kelime yok onlar öncü olmalı ama yok

o bimere çok yazdım işkura düşüyo yazdıkların dikkate bile alınmıyor

ne yazıkki öyle...sonu iyi olsa ben bir yılda beklerim..ama güven kalmıyo devlete engelli hakları çok yeniyo

birde imam hatiplilere öncelik verirlerse işimiz yaş hani adalet vardı adalet yok maalesef imam hatipliler memur olsun düz liseliler memur olmasın imam hatipliler üniversitede okusun düzler okumasın böyle anlayış var maalesef herkese aynı anda memurluk verilse imam hatipliler düzler meslekler rahat memur olacak ama maalesef insan kayırılıyor.alıştık artık düşündümde sizlerde haklısınız ama maalesef baştakiler adam kayırıyorlar.birde partili değilsen işin zor yani torpille eleman alırlar diğerleri ne olursa olsun böyle şey olmaz
herkes memur olsun isterim

özer bey son derece doğru konuşmuşun tebrikler...

birde imam hatiplilere öncelik verirlerse işimiz yaş hani adalet vardı adalet yok maalesef imam hatipliler memur olsun düz liseliler memur olmasın imam hatipliler üniversitede okusun düzler okumasın böyle anlayış var maalesef herkese aynı anda memurluk verilse imam hatipliler düzler meslekler rahat memur olacak ama maalesef insan kayırılıyor.alıştık artık düşündümde sizlerde haklısınız ama maalesef baştakiler adam kayırıyorlar.birde partili değilsen işin zor yani torpille eleman alırlar diğerleri ne olursa olsun böyle şey olmazherkes memur olsun isterim
oyları düşünerek verseydi engelli arkadaşlar bu saatten sonra yapacak bişey yok

evet öyle memur olalım diye akpye chpye üye oluyorlar diğerleri ne halt yersen ye demeye çalışıyorlar haram zıkkım olsun torpillilere hakkım

ackurt19;

hocam sen araştırmayı bilmiyosun

2014-2023 Ulusal İstihdam Stratejisi yaz nereler haber vermiş görürsün.. sen sadece engelli memur ataması die yaparsan öyle bi habreri zor görürsün zaten

Atama sayisi şu an 5000 bin ile 6000 bin sayisina ulaşmistir.memurlar.nette yazıyor

Dayanamadım artık

ey kaygılı arkadaşlarım. Açıkca söylenmiş.2015'e kadar 51 bin küsür açık kapatılacak.2023 ten kasıt ülkedeki genel işsizlik sorunu. Ve tabiki 2013 ten bu yana yapıulan alımlar dahil mi bilmiyorum.lakin mevcut açıktan söz etmiş.evet yazılana inanacaksak eğer,2015 e kadar 50 bin alım yapılacak denmiş. Sözlerin de durup durmayacaklarını da göreceğiz. Ne olur insanların umutlarını dalga hususuna çevirmeyelim. Resmi olmayan duyumlar da en geç haziran sonu klavuzların yayınlanacağı.az sabır arkadaşlar. Yoktan yere iç karartmayalım.teşekkürler.

tnstcn;

2012 ve 2013 de yapılan alımlar bu rakama dahil yani alım 18,000 ila 19,000 kişi cıvarında olur

işte onu anlatmaya çalışıyorum.22 bin açık kontenjanın tamamı ile demiş.22 bin kamu kontenjanı 2013 itibari ile.

İmam hatip mezunu ne kadar engelli ekpss ye girmiş ona göre kadro verilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Üst Alt