Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5510 sayılı kanundan Emekli olanlar ne kadar aylık alıyor?
Kimse yok galiba 5510 dan emekli olan. Ben d dilimi aldım 4 ay oldu bekliyorum hala. Emekli olacağım 5510 a tabiyim. Maaş bağlanınca buraya yazarım. Ayrıca en düşük memur emekli maaşı 2018 temmuzda 2150 tl oldu. Bundan aşağı zaten bağlayamazlar
Sgk ara karar verdi, bir universite hastanesime sev edilmesi,fizik tedaviden ayrintili rapor istemis, eeee buda demek oluyor ki yeniden rapor aldiracaklar bana gokhansemiz
Sgk yı geçen hafta aradım karar yazısı 1 ayda çıkar dediler.. Önümüzdeki hafta bekliyorum..
Rapor ne zamn ulaştı sgk ya e devletten bakıyormusun. Benimki kurban bayramı öncesi ulaştı bayram sonrası heyete girersin dediler.. Bu çarşamba yada perşembe tekrar arayacağım Ankarayı..
Cevaplar için teşekkür ederim. 1300 maaş ile geçinemeyeceğimiz için mecburen gih olmayı sececeğiz. Yazık çok yazık. Edevletten takip ediyorum işlemleri. 13.09.2018 günü malüllere maaş bağlanması servisinde gereği için bekliyor yazıyor. Ne kadar daha sürer bilmiyorum. Hayırlısı diyelim
Ayrıca Skeryus heyete tekrar mı girliyor? Beni de mi çağıracaklar yani sgk ya?
Ben kalpten ameliyat oldum %50 engelim vardı raporum 2016 alınmıştı onu Ankaraya yolladım yeni rapor istediler, yenisinide yolladım, bugun sgk Ankarayı aradım kuruldan %50 çıktı iş yerinize yazımızı yazık dediler, iş gününüz tutuyorsa emekli olursunuz dediler..Ankara personel Şb emeklilik işlerini arayıp sürecin nasıl devam edeceğini soracağım..
Kolay gelsin herkese Mart ayında %100 engelli raporu aldım ve şuan çalışmıyorum işe giriş tarihim 08.09.2006 toplamda 1818 günüm var malulen emekli olursam ne ücret alırım acaba
Ben emekli olmayı düşünmüyorum. Ancak kendi kurum portalımda emekli olmam durumunda alacağım tutar ~2150TL civarı görünmek te. Acaba emekli olsam bunu mu alacağım diye merak ettim.
psikotik ben 5510 a tabiyim ama benim portalımda da 2170 yazıyor. Malesef bunun doğru olmadığını maaş alanlardan anladık
Ben emekli olacağım bakalım 1300 mü 1400 mü bağlanacak
2006 memuriyet başlangıcı zamanı gelince malülen değil de erken emekli olmayı düşünüyorum nasipse maaş durumum ne olur benim en düşük memur emekli maaşı gibi falan mı olur yoksa daha düşük mü olur .Malül veya erken emekli ikisi arası maaş farkı var mı ?
Arkadaşlar şimdi karakoldan aradılar tebligat için. Sgk adi malül olarak onaylamıs. Karar vermem isteniyor emeklilik mi gih mi diye. Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Hakkinda hayrlisi olsun.umarim gonlunce olur hersey.peki nihai karariniz nedir gih mi emeklilik mi?birde d dilimi aldiktan kac ay icinde bu karar cikti.3ay diyolar dogru mu sizce.
1- 657 tabi 4-c li memur musunuz?
2-İşe ne zaman başladınız?
3- 2016 tarihli raporunuzu ne gerekçe ile kabul etmediler? (yoksa üniversite veya eğitim araştırma hastanesi değil miydi?)
4-5510 sayılı yasanın geçici 4. md 6. fıkrası gereğince emeklilik için görüş mü sordunuz yoksa direk emeklilik için mi müracaat ettiniz?
5-Cevap geldi mi, sonuç ne alemde, paylaşır mısınız gelen yazıyı kişisel bilgileri saklayarak?
Ayva teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkese. Emekli olmaya karar vermiştim ama maaşımın 1400 olacağını duyunca gih olmayı sectim ve bugun gih için dilekçe yazdım. Raporum sgk ya ulaştıktan sonra 2 ay içinde dönüş oldu
Sgk ya yazili olarak gorus munsordunuz yoksa telefon yluyla mi hesaplattiniz.bende 1ekim 2008 sonrasi girisliyim.yani 5510 sayili kanuna tabiyim.5434 sayili kanuna tabi olsak kesin diyecegim ki polmetteki rakami alacagiz.5510 a tabi olanlar icin net birsey bulmus degiim.bilginin kaynagi neresi devrem?polnette yazana mi inanacagiz neye inanacagimizi sasirdim valla
Benim portalimda da tahmini ayni rakam.yaziyor 2170tl diyelim ornegin.
Malulen emeklilik icin yuzdw 60 olmak gerekiyor ya 2170 l ye yuzde 60iskonto uygulayinca 1300 tl yapiyor.2008 sonrasi (5510 sayili kanuna tabiler icin)
Aynen, 2008 sonrası memurlar tamamen üvey evlat muamelesi görüyor SGK zor durumda olduğu için o yüzden özel sigorta BES çıkardılar. Milletin , engellilerin çoğu daha farkında değil...
20 yıllık polis memuruyum.. Yıpranma askerlik vs toplam 28 sene çalışmışlık çıkıyor...
01.07.2018 maaşsız emekliliği hak ediyorm..
2016 raporumu son durum raporu yenilememi istediler..Herkesten istiyorlar.. Raporum sgk Okmeydanı hastanesinden heyet raporu idi.. Tekrar eğitim araştırma hastanesindrn rapor istediler bende tekrar sgk Okmeydanı hastanesinden %50 engel raporu alıdm..
5510 dan faydalanmak istiyorum diye yazdım. Ankara personel sgk ya görüş sormuş.. Raporu tekrar yolladım Ankara kamu görevlileri sağlık kurulu bize bakıyor raporumu onayladı..
Ankara personel dün aradı ve isteğim zaman dilekçe vererek emekli olabileceğimi söyledi..
Maaş olarak pbs de yazan 2700 bağlanacak..normal tazminatı alacağım
Ben 1 ay daha bekleyeceğim yılbaşı enflasyon farkı falan almak için...
Ankarada sağlık kurulunda işler çok yavaş ilerliyor ben mart ayının ortasında dilekçe verdim 1 ay 1.5 sürer dedim. yaklaşık 7 ay sürdü..
Bence 1 ay değil de 3 ay bekleyin ocak maaşını alın ve emekli olun derim. Dediğiniz gibi maaşınız aynı olacak ama emekli ikramiyeniz 5-10 bin tl farkeder. Hakikaten 7 ay çok fazla sürmüş SGK bazılarına pati çektiriyor maalesef. 2-3 ayda da emekli olan var bu forumda. Siz görüş mü sordunuz SGK ya emeklilik için yoksa direkt emeklilik için mi başvurdunuz kurumunuz aracılığı ile SGK ya?
Emekliliğiniz hayırlı olsun diyelim.