Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5510 sayılı kanundan Emekli olanlar ne kadar aylık alıyor?

2008 ekim sonrası 4/c memur olup 5510'dan malulen emekli olan var mı?

2008 ekim sonrası 4/c memur olup; 5510 dan malulen emekli olan var mı? Varsa ayıptır sorması ortalama ne alıyor?

bende merak ediyorum bu sitede hiç kimse daha 5510 göre emekli olup maaş ne kadar alıyor bilgisini vermedi

arkadaşlar bende %80 agır engelliyim sigorta girişim 2002 üç yıldır mebde yardımcı hizmetler olarak görev yapıyorum memur 4c 2 sene sonra malulen emkli olucam benim durumum psikolojik ve kurumdaki amirler çalışanlar cok sıkıntı çektim sınıf temizlği tuvalet temizliği artık bıktım suanda mamulen emekli olsam alacagım 1400 TL'midir acba aydınlatırmısnız bende düşünüyorum maaşı bir yıldır araştırıyorum bulamıyorum ilçede maaş birimine sorum geçen sene 1900 TL alırsın dedi ama bu 2008 öncesi sonrası duruma göre dğişiyormuş nasıl oluyor acaba?

Skeryus un yazdığına göre (ki bana da aynı şeyler söylendi.) Emekli olurken rapor yeni bile olsa (son 1 yıl içinde alınmış olması gerekiyormuş) tekrar heyet raporu istiyorlar.2 yıl önce sürekli rapor alıyorsunuz ve bunu saymıyorlar yeniden rapor alın diyorlar.İlginç.

KAPATTI! 2004 ssk girişim , 2009 memuriyet. Edevlette 5510 a tabi oldugum yazıyor. Polnet pbs de emekli maasım 2170 yazıyor. Sgk ya gidip görüştüğümde 1350 dedi. Ben de mecburen gıh olmayı sectım

2006 girişliyim 2010 yılında gih oldum merak ettiğim asıl konu kontrol muayenesi bu konuda kesin bilgisi olan var mı ?

Maaş olarak pbs de yazan 2700 bağlanacak

Merhaba,Maaş olarak pbs de yazan miktarı alacağınizi yazmissiniz bunu EGM mi söyledi SGK mi ve sifai olarak mi söyledi yazılı olarak mi bildirdi ayrıntılı yazarsan ve bu konu ile ilgili belge varsa yayinlayabilirmisin yada özelden atabilirmisin bende sizin durumunuz dan emekliliğe müracaat edecem .1995 girisliyim P.M.yum rapor oranım %50 dir.ben 7sene G.İ.H olarak çalıştim ondan dolayı emeklilik uzaycak gibi EGM öyle dedi.

Arkadaşlar 5434 e göre kontrol muayenesi yoktur denilmekte.Sizinde bilginiz var mı?

Arkadaşlar eğer malüllüğünüz göreve bağlı değil ise alacağınız maaş düşük olur buna şaşırmayın.
Bu adi malüllük olarak geçiyor. Kendi sorunlarınız sebebi ile sağlığınız bozulur yada görev dışında başınıza bir iş gelir ve bundan ötürü engel oluşursa devlet sizi yinede yüz üstü bırakmıyor ve adi malüllük vererek bir maaş bağlıyor. Kims sitem etmesin , dua etsin.

Ben vazi malülü polis memuruyum. Görev başında malullük yaşadım ve idari polis oldum sonrada kendi isteğimle emekli oldum. Normal polisin alacağı emekli maaşının %15 arttırılmış şeklinde emekli maaşı alıyorum. Hizmet yılım 21 olmasına rağmen vazife malülü olunca 30 yıla kadar olanlar 30 yıldan emekli ediliyor.

Allah Develetimizee ve Vatanımıza zeval vermesin.

Arkadaşlar 5510 dan 4c yani Memur statüsünde malulen emekli olan kimse var mı varsa ne kadar alıyor?

Kimse yok mu arkadaşlar? Yasa yani 5510 Ekim 2008 itibariyle yürürlüğe girdi. dolaysıyla 10 sene geçmiş oldu. Yani artık malulen Memur emeklileri vardır. Bi zahmet cevap lütfen?

kardeşim merhaba ben polis memuruydum, 15 aralık 2007 de adi malül olarak emekli oldum, şu an 2650 tl emekli maaşı alıyorum

gokhansemiz

vergi indiriminden mi emekli olacaksınız. yoksa %60 malulen mi. vergi indirimi ile maluliyet çok farklı çünkü.

Merhaba selo46. 6 aydır gih memuru olarak emniyette çalışıyorum. Malesef tedavim olan ile tayinim yapılmıyor, malül en emekli olmak istiyorum. Emekli sandığına cimer üzerinden ne kadar emekli maaşı alabileceğimi sordum ama cevap gelmedi henüz. Bu şartlarda vergi indirimi ile emekliliği bekleyemem, mecburen malül en emekli olacağım

benımde %63 raporum var kalp şeker gözden daha yeni aldım raporu 2 haftadır işkurdan iş bualamadım acaba malulen baş vursam sonuc ne olur 2004 ssk giriş 4,500 prim var

Devrem olup 2100 TL maaş bağlanan var. Farklı bir ildekisgk ya da gittim ayrıca, bana kesin olarak maaşı kimsenin söyleyemeyeceğini belirttiler. Sadece emekli sandığı başkanlığı bilebilirmiş. Bende cimer üzerinden dilekçe yazıp sordum ama dönüş yapılmadı. 3 devreden biri 1800 bağlanmış, biri 1860,biri de 2100. 1800 den aşağı bağlanmayacağından yuzde 99 emin oldum en azından

Arkadaşlar emekli sandığından malulen emekli olanlar illaki oldu çünkü 5510 sayılı kanun yürürlüğe gireli 10 yıl çoktan doldu. Dolayısıyla bizlere yol gösterme amacıyla acaba malulen emekli olan memur maaşı ne kadar

evet bende merak ediyorum 11 yıl oldu 5510 kanunun yürürlüge gireli malulen olanlar aylıgını yazarsa bizde ögrenmiş oluruz

2008 yılı nisan ayında 30 gün ssk var.
2009 hazirandan bu yana 5510 4c devlet memuruyum.
Polis Memuru iken sınıf değiştirerek GİH memuru oldum.
Sgk onaylı maluliyetim var.
3/1 maaş derecem.
5/3 emekliliğe esas derecem.
1100 ek göstergem var.
2021 ocak zammı ile maaş bağlanavak olsa ne kadar alırım.
mehtapsolmaz abla

[FONT=sans-serif]Ben Bugün hesaplattım SGK'dan 1113 lira maaş Bağlanıyor hayırlı olsun herkese....[/FONT]

[FONT=sans-serif]
[FONT=&quot]Adı ve Soyadı
[/FONT]
[FONT=&quot]........[/FONT][FONT=&quot]Doğum Tarihi[/FONT][FONT=&quot]...........[/FONT]
[FONT=&quot]TC Kimlik No[/FONT]............[FONT=&quot]Kamu/Özel Kodu[/FONT][FONT=&quot]Kamu[/FONT]
[FONT=&quot]Sicil No[/FONT]...........[FONT=&quot]Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi?[/FONT][FONT=&quot]Hayır[/FONT]
[/FONT]

[FONT=sans-serif]
[FONT=&quot]16.12.2020 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık :
[/FONT]
[FONT=&quot]1133.75[/FONT]
[FONT=&quot]Ek Ödeme :[/FONT][FONT=&quot]56.69[/FONT]
[/FONT]

[FONT=sans-serif]
[FONT=&quot]Gösterge
[/FONT]
[FONT=&quot]9475[/FONT][FONT=&quot]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=&quot]7,776.00[/FONT][FONT=&quot]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=&quot]3,319.20[/FONT]
[FONT=&quot]Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=&quot]55.00[/FONT][FONT=&quot]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=&quot]35.00[/FONT][FONT=&quot]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=&quot]29.96[/FONT]
[/FONT]

[FONT=sans-serif]
[FONT=&quot]Toplam
[/FONT]
[FONT=&quot]2000 Öncesi[/FONT][FONT=&quot]25[/FONT]
[FONT=&quot]2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=&quot]31[/FONT]
[FONT=&quot]2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=&quot]3567[/FONT]
[FONT=&quot]Toplam[/FONT][FONT=&quot]3623[/FONT]
[/FONT]

Üst Alt