Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

81 ilde TOKİ projesinde engelliler için kontenjan

oturan boğa , buradan akp li olmayanlar kaçırmamalı diyerek diğer partili olanları zan altında bırakmayın bence...diğer partileri destekleyenlerde çok rahat başvurabilirler. bu zamana kadar tüm konutlar nasıl yapıldı ise bunlarda yapılacaktır merak etmeyin

mevenkli

AKP'li olanları bu TOKİ projesine katılmaya, AKP'li olmayanları ise beklemeye ve yeni hükümetin gelişi ile daha makul projeler olduğunda onlara dahil olmaya davet ediyorum.

devletin yönetiminde olan hükütmetler halkını makul bir bedel ile sabit taksit ile ev sahibi yapmalıdır. kentsel dönüşüm adı altında yeteri kadar mütehaidi rantsal dönüşüm zengini ettiler. tokinin açıkladığı projenin hiç bir mantıklı yanı yok bana göre. herkesin gönlüne göre olsun yine de....

Başvuru için 500 tl yatırıyormuş kura da çıkmazsan 6 ay sonra para iade ediliyormuş faizini falan istemeyin sakın günah .

Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir. Kaynak TOKİ resmi web sitesi 6 ay'ı nereden çıkardınız merak ediyorum açıklar mısınız sokrates bey

umetinn

Sen bana inanmazsın şimdi al buyur .
Bakan Kurum 2022'nin kasım ayında etap etap başlayacak kura çekiminin 2023 mart ayında tamamen sonlanacağını açıkladı.

Toki hanede iki engelli

Hane'de iki engelli var biri ağır engelli raporuna sahip diğeri engelli raporu benim acaba ikimiz başvuru yapabilirmiyiz veya ben genç başvurusunda bulunsam olur mu?

[FONT=arial]444 86 54
Alo Toki, Toki danışma hattı.
Burada bizlerden alacağınız iyi niyetli cevaplarda belki hatalar olabilir, kanaatimce en sağlıklısı sorular için yukarıdaki hattı aramak olacak.
Selametle. [/FONT]

tamamen şans işi benim başvurum nisan 2019- mart 2022 den beri çevre düzenlemesi bitsin diye bekliyorum :D

Bir şey soracağım : Toki başvurusunda 2+1 veya 3+1 ev seçeneği yoktu. Bu seçenek, kuradan sonra mı bize sunulacak acaba? Bilgisi olan?

nostaljik

tahminimce hak sahipliği kurasından sonra daire kurası çekilirken ne çıkarsa olacak, çünkü sonradan seçme seçeneği sunamazlar

arsa yatırımı düşünen var mı acaba?

arsa başvuruları başladı dün

Toki engelli başvurusunda engelli raporunun ibraz edilmeden başvuru yapılması durumunun ne gibi sorunlara yol alabileceğini düşünürsünüz?

nostaljik

kurada bu kontenjandan ev çıktı diyelim ve sen rapor ibraz etmedin diyelim ev elinden alınıp yedekte olan hak sahiplerine verilir

Üst Alt