Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyazgeceler;
mayıs ayı sınavlarında kredin tamamlanıyorsa diplomanı alabiliyorsan başvurunu yap

benim 1 sonraki sınavlarda tamamlanıo kredim yani ben giremicemmi :((((((((

arkadaşlar benim matematik-2 de üslü sayılarla ilgili 1 soruyu çözemiorum mu desem çakamadım mı desem soru şu : 3 çarpı 4 üstü 3 çarpı 5 üstü 4 bu işlemin sonucu kaç basamaklıdır diyor bunu nasıl çözüyoruz

arkadaslar acık öğretim sitesi öğrenci giriş bölümü açılmıyor. sınav giriş bilgilerimin çıktısını alamadım:(alamazsam sınava giremicem. bilgisi olan var mı ne yapmam lazım?

ya aynı sorun bendede var aol sitesine giremiyorum benimde sınav yeri çıktılarını almam lazım umarım geçiçi bi durumdur:(

selam melek deya hanım öss ye girebileceklerin durumu açıklanmış biraz kafam karıştı ama bende girebiliyorum galiba bide siz baksanız öğr nomu versemde lütfennn :) kredi şartı falan yok heralde dimi dönemim 7 zorunlu dersim var hala ama onlarıda yıl sonuna bitiririm inşaallah ağustos sınavı ile yani.bide nisandamı olacak bu öss sınavı ben zaten anaokulu öğretmenliği istiyorum dışanrdan oda sizce olurmu hazirandaki sınavadamı girmem gerekiyor?siz en iyisi bnm sisteme girin durumuma bir bakın şimdiden teşekkürler :)

selam,açıkilköğretim sınavları engelliler için evde yapılıyor doğrumu bu?

ben agustosta mezun olucam girebilicekmiyim giremicekmiyim????? 12 subat son basvuru öss icin lutfen cvp ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt