Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
palmiyeler;

arkdaşımm eğer 17 yaşından büyüksenn 3 defa sınava gireceksinnn:rolleyes:

asi93;
kendi yorumuu okudumm baya sinirlii olmuşşşş:D:D ....bencee helal olsun sana al diplomanıı sana bunuu yapanlarının anlının ortasına indirrrr;)

Yha hocam bu benim ilk sınavım olucakta ve ben buna giremiycem 2.dönemde neler yapmam lazım bi anlatrırmısınız .hocam siz bna ağustosdada sınavlara girebilirsin demiştinz ama ben 30 krediye ihtiyacı olanlar girebilio die söylediler bna ,ve bu 3.dönemde de sayısal dersleri veremezsem muafolurmuyum lütfen anlatrımısınız

hocam benim bölümümde genel kültür.bölümümü değiştirmem için ne yapmalıyım.birde geçemediğimiz dersleri muaf olana kadar sınavamı girmeliyiz yoksa 1 kez girmemiz yeterli olacakmı?

----------

birde hocam hangi bölümü seçmem konusunda yardımcı olabilirmisiniz.bana kayıt olurken genel kült.kolay demişlerdi 3.dönem öğrencisiyim.

mesleki acık ogretim lisesinden astsubaylıga nasıl girebilirim???

sayısal bölümden mı alıyorlar ast subaylığııı benn pilotluk içinn araştırıkenn öyle gördümm bölüm gerekk sayısal olsaa

Selamlar. Ben geçen yaz yapılan ek dönem sınavlarından birine giremediğim için 2009'da mezun olamadım. Bu yüzden dil bölümündeyim ve bir sürü zorunlu ders eklenmiş anlamadım... 26 tane olmuş galiba, bu kadar yoktu normalde.. Her neyse. Krediyi 2 sınavda dil bölümünden girip tamamlayıp, 3. sınavda genel kültür bölümüne geçip bitirmek istiyorum. Çünkü genel kültürde 10 ders falan vardı toplam. Bir sınav için kredileri yetiyor. Şimdiki sorum bu derslerden bir kere girersem muaf tutulur muyum, çünkü son sınav olacak, ek sınav olmayacağını düşünürsek.

Teşekkürler.

hocam öncelikle merhaba benim sizie bir kaç sorum olucaktı hocam benim şu anda toplam dönemim 6 toplam kredim 133 alan kredm 53 ve mezun olmam içinde ağustosu beklicem yani ağustostaki sınavda mezun olucam ama benim öss işi nasıl olacak ben şu an derhaneye gidiyorum ben össye girebilecekmiyim ama öss puanları temmuzda açıklanıyor biz ağustosta mezun olcaz bizim puan nasıl olcak hocam beni bu konularda ayrıntılı şekilde bilgilendirirsenşz çok sevinirim çok önemli çünkü

bu sene insallah giricem bazı yerler almıo acık ogretim den ama kara ve jandarma ya girebiliorum...

----------

merve ye katılıorum hocam biz agustos ta mezun olucaz peki oss ye giremicekmiyiz???

bu sene 17 yaşına gircem 3.dönem sınavlarına giremiyorum dimi

sanırım girebiliosun tam emin deilim ama 17 ve uzeri olman gerekiodu sanırım

y4sin;

bende öyle biliyorum giremiyorum galiba

sınavda ders kitaplarının tamamındanmı sorumluyuz yoksa yarısındanmı

arkadaşlar sınava giriş belgesi ne onsuz giremiyon mu bide benim nüffus cüzdanımda resim yok sınava alınmazmıym şimdi offffff offfffffffff napcam

halk eğitmden hemen öğrenci kimlik kartı alman lazım fotorafnı getirmeyi de unutma

----------

bu arda giriş yerleri belli olmışşş haberiniz olsunnnnn hepinizee hayırlı osunn arkadaşlarrr başarılar dilerimmmmm

hocam benim bir arkdaşım açık ilköğretime kayıt yapacak da son tarih ne zaman

hocam ben meslek lisesi son sınıf ögrencisiyim ve staj yapıyorum ve ben 2. dönem açık liseye geçmek istiyorum acaba geçebilirmiyim bana yardımcı olurmusunuz simdiden herkese basarılar

belalım sınav giriş belgesi öğrenci girişinde sınav giriş bilgileri var oraya tıkla karşına hangi dersten ne zaman gircen felan yazıyor onun çıktısını alacaksın + öğrenci kimliğini de yanına al + nufüs cüzdanında foto 15 yaşından sonra yapıştırılıyor sen 15 den büyüksen bağlı bulunduğun muhtarlıktan nüfus kayıt sureti alıyorsun (muhtara 1 yada 2 foto veriyorsun) daha sonra bağlı oldugun kaymakamlığa gidiyorsun 1 dk da değiştiriyorsun ( kaymakamlıkta para + 1 yada 2 foto ile git) kimliğini sınav da başın ağrımasın bu arada herkese başarılar sınavlarımız iyi geçer inşallah....

NOT : SINAVDA SINAV GİRİŞ BELGESİ + NÜFUS CÜZDANI + ÖĞRENCİ KİMLİK BELGESİ yanınızda bulundurun arkadaşlar

Nurulayn91;5

yeni kayıt 8-19 şubat arası

aol sayfasından 2009-2010 iş takviminden bakabilirsin:)

merhaba,

ben ticaret meslek lisesi muhasebe bölümünü okudum ve liseyi bitirdim ama 2. ve 3. sınıftan derslerim kaldığından dolayı diplomamı alamadım ve bütünleme sınavlarınada giremedim malesef, lise biteli 5 sene olduğundan hangi derslerden kaldığımıda unuttum şimdi diplomamı almam için ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun diplolamı alıp oss ye girmek istiorum

merhaba açık lise genel kültür...

bu sene öss sınavına giricem . ve genel kültür mezunuyum bu konuda geniş bi bilgi alamadık hem solediginize gore kısıtlı oluormuş ... genel kültür sözelse ben sözel yapicaksam bana ne gibi bi zararı olur yani gene istedigim sozel bolumu secemiormuyum? birde ben daha onceden de sınava girmiştm sozel 1 den barajı gectm ve 0,3 ile carpilmiş.. diploma notum 71. bu konuda detaylı bilgi verirseniz cok sevinirim.. genel kültür alanından mezun olmanın öss sınavndaki dez avantajları nelerdir lütfen cok geniş bi bilgiye ihtycmz var

----------

hocam lutfen genel kültürle ilgili cok geniş bi bilgi istiorm sozel bolumden istediklerimizi secebiliyormuyuz dez avantajları ne genel kültür olmanın cok geniş bi bilgi saygılarımla

ya arkadaşlar ben 15 yaşındayım acaba kimliğimde resmim olmasa ne olur sınava almazlar mı?:confused:

degrli hocam meslek lisesinde okuyorum 2. dönemde acık liseye geçme olasılıgım nedir bunu ögrenmek istiorum simdiden tesekürler

hocam veya arkadaşlar sınav yerleri açıklanmış ben bu sınav kağıdını yzıcıdan mı çıkarıcam hangi derslere gireceğimi adresi falan acil bilgi istiyorum

nurulayn 91 yazıcıdan çıkartabilirsin her türlü bilgi var sınıf no sıra no hangi derslerden sınava gireceğin vb sınav bilgileri yazıyor yazıcıdan çıkartman iyi olur

çıkarttım zeynep71 teşekkürler ismim öğrenci numaram sınav yeri dersler falan var komple bir sayfa çıktı oturumlar falan var şimdi anladım oturumun ne demek olduğunu :) ;)

kadıköy kenan evren lisesinde sınava giren arkadaş varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt