bilen yok mu arkadşlarya arkadaşlar ben 15 yaşındayım acaba kimliğimde resmim olmasa ne olur sınava almazlar mı?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bilen yok mu arkadşlarya arkadaşlar ben 15 yaşındayım acaba kimliğimde resmim olmasa ne olur sınava almazlar mı?
sınavlar icin yanınızda sınav giris belgesi ve fotograflı nufus cuzdanını getirmeniz yeterli olucaktır ...
bu sene öss sınavına giricem . ve genel kültür mezunuyum bu konuda geniş bi bilgi alamadık hem solediginize gore kısıtlı oluormuş ... genel kültür sözelse ben sözel yapicaksam bana ne gibi bi zararı olur yani gene istedigim sozel bolumu secemiormuyum? birde ben daha onceden de sınava girmiştm sozel 1 den barajı gectm ve 0,3 ile carpilmiş.. diploma notum 71. bu konuda detaylı bilgi verirseniz cok sevinirim.. genel kültür alanından mezun olmanın öss sınavndaki dez avantajları nelerdir lütfen cok geniş bi bilgiye ihtycmz var
----------
hocam lutfen genel kültürle ilgili cok geniş bi bilgi istiorm sozel bolumden istediklerimizi secebiliyormuyuz dez avantajları ne genel kültür olmanın cok geniş bi bilgi saygılarımla
gerekli kredi yi topladıysan ewet grebilirsin tabi
aol.meb.gov.tr kitap içerikleri geometri3 o konularama anca ağustostaki sınavda mezun olabiliyorum yani 192 kredim tamamlanıyo ve zorunlu derslerden girmem gereken 5 6 ders daha kalıyo .buna rağmen girebilrmiyim.
Ve geometri-1 kitabındaki konular konusunda bana yardımcı olursanız ço sevinirim sınava çok az kaldı