Disko,
17 yaşından büyük olanlar yılda üçkez sınava girebilirler,evet sen de girersin...
Arkadaşlar sınav ertelendi,sınav yerleri de sınavdan bir hafta önce yayınlanacak haberiniz olsun...
Cankız,
Sınavdan sonra senin durumuna bakayım bana hatırlat ona göre martdaki kayıt yenilemede ben sana söylerim.. Ayrıca zaten alanını marta kadar değiştiremezsin.öss başvuruları da ondan önce olacağı için şu anki alanından zaten başvurmak zorundasın,bu nedenle değiştirmeyi düşünme...
Asi,
Mezun olabilemk için genel lisede ortak+seçmeli dersler=112 olmalı alan kredisi de 80 olmalı,toplam kredi de 192 olmalı... Buna dikkat et,sorunu yanlış sordun..
Aslısu,
Puan eklenmez...
Geçemediğin derslerden yeniden sınava girmelisin,derslerin tamamını geçip bitirene kadar her defasında kayıt yenileme yaptırıp sınava gireceksin...
Acreml,
Genel kültürden başka bir alana geçeceğin için senin kredin hiç düşmez merak etme,ayrıca da kesinlikle alanını değiştirmeni tavsiye ederim,herkese ben bunu söylüyorum genel kültür alanında okuyanlar değiştirsinler...
Ercan25,
Açıkilköğretim 8.sınıfı daha bitirmemişse öğrenci yani mezun değilse kayıt yenileme için para yatırması gerekiyor,15 Ocak'a kadar süresi var,kaçırmayın...
Artemis,
Evet kitapların tamamından sorumlusunuz,sizlere bir tiyo.... kitaplardaki testlere iyi çalışın
Nurulayn,
Sen oturumlarla kafanı yorma,oturum demek sınavdaki bölümler demektir,oturumdaki derslerin ayarlamasını siz yapmazsınız,her dersin ait olduğu bir oturum vardır,oturumları biz ayarlarız,bununla ilgili kafanı kurcalama,yani bilmesen de olur.. boşver..
Arkadaşlar..
Öyle çok soru sormuşsunuz ki valla aklımda kalanları cevaplayabildiğim kadar acele acele cevaplamaya çalıştım,bakın bu yoğun halimde hem işle hem de sorularınızla ilgileniyorum,ancak bazan burdaki bazı soruları okudukça el insaf diyorum.. çünkü bazı sorular gerçekten çok absürd...
Sormak için sormayın lütfen...
Neyse bakalım.... Dualarınızı eksik etmeyin sevgiler....