Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ugramadınızmı hic:(cevaplayın nolur eger ilk sınavda 1.bolumu calısıcaksam bosuna calısmıyım kitabın tamamını:(

hocam ben genel küt.alanındayım.ortak derslerden kredim tamamlandığnda 80 kredi olduğunda ortak derlerin hepsini vermem veya muaf olmam mı gerekiyor?yoksa kazanamadığım derslerden 1 kez sınava girmem yeterlimi.Yani ben mat-1 i veremedim yerine başka bir ortak dersmi seçeyim yoksa muaf olana kadar sınava gireyimmi?şimdiden teşekkürler hocam!

----------

birde hocam genel kült.alanı okuyanlar üniversite okumayı düşünenler değiştirsinler demişsiniz.ben evliyim ve bir kızım var bana bu bölüm kolay dediler seçtim sizin tavsiyeniz ne olur hocam?

deniz30selamlar bikac sorunun yanıtını okudugum halde anlamadım hocam mesela kimya 1-2 yazıyo benim kitapta.sectigim kimya 1 di.simdi ilk sınavda kitapta 2 yazan yere kadar calısıp ikinci donemdemi kitabın tamamını calısıcam

aynen bu şekil çalışacaksın 2 yazan yere kadar çalışacaksın:)

mesleki acıkogretimde alan kredisi130 mu olması gerek 80 mi???

hocam ben sözeli seçsem nasıl seçeceğim net üzerinden olurmu yoksa halkeğitimemi gitmeliyim?ve bunun zamanı ne aman olur?artık dersleri seçtim!iyi günler hocam.

Hocam sınava gireceğimiz okul çok uzak olursa sınava gireceğimiz okulu halk eğitime giderek değiştirme gibi bi şansımız var mı?

hocam mrb ben derslerimi seçtim ama yazıcım olmadığı için çıktısını alamadım daha sonra internet cafeden alırım dedim ama baktım sistem kapanmış
seçtiğim derslerin çıktısını almasamda sınava girebilirmiyim yani bana ders atanır değilmi? yada bunun için yapmam gerekn ne var? nolur acele cevap verin çok tedirginim sınava giremesem çok üzülürüm

hocamm sınav yerleri ne zman belli olurrr bu 2009 yılında bana 1. ve 2. dönem de yanı okulll gediii moralimmm çok bozullduu acaba yanı okulun tekra gelme ihtimali varmııı

hocam öncelikle merhaba benim sizie bir kaç sorum olucaktı hocam benim şu anda toplam dönemim 6 toplam kredim 133 alan kredm 53 ve mezun olmam içinde ağustosu beklicem yani ağustostaki sınavda mezun olucam ama benim öss işi nasıl olacak ben şu an derhaneye gidiyorum ben össye girebilecekmiyim ama öss puanları temmuzda açıklanıyor biz ağustosta mezun olcaz bizim puan nasıl olcak hocam beni bu konularda ayrıntılı şekilde bilgilendirirsenşz çok sevinirim çok önemli çünkü

merhaba hocam
halen 4 yıllık bir üniversitede kaydım dondurulmuş bir şekilde duruyor.
cok emin olmamakla beraber lisans ögrencileri bir acık öğretim fakültesine kaydını sınavsız bir şekilde yaptırabilmekte ve her iki eğitimine beraber devam edebilmektedir böyle bir hakkımız varmıdır varsa bütün acık öğretim bölümleri için geçerlimidir

Hocam merhaba benim bir sorum olacak ilk kayıt yaptırdığımda bölümümü genel kültür olarak seçmiştim kredi bilgilerimde toplam kredi:72 alan kredi:60 yazıyordu sonra bölümümü türkçe-matematik olarak değiştirdim şimdi kredi bilgilerimde toplam kredi:72 alan kredi:0 yazıyor.

Alan kredisi neden 0 oldu bunu öğrenmek istiyorum.

çünküüü eşit ağaırlıktaki alan derslerler genel kültürdeki alan dersler farklıı aynı değilll anlata bildimmii ... bide eşit ağırlıkk okumak nerdennnn kafana yattıı aniden sen demedinmmii bu dönem geçsin diyee 2 . dönemm değiştitirimm

Son gün aniden karar verdim 1 dönem 1 dönemdir diye düşündüm birde hocam ünv. düşünsende düşünmesende genel kültür bölümünü değiştir dedi oda etkili oldu ve değiştirdim.

hocamm bazıı arkadaşalrrın halk eğtimmdee tanıdıklarıı varrmışş sınava bir hafta kalaa gireceği dersleri telefon numrası ve gireceğii okuluu söylüyorrr sonraa onaa kopyaa geliyorrr hocammm sizdee bizee kopya veremezmisnizzz.....:p :eek:

beyazgeceler;

;)arkadaşlar ben derslerime calışıyorum ama eski sınavlarada çalışmak istiyorum ama bulammıyorum nerden çalışıyorsunuz ii akşamlar

googleden araştırı verrr biii

bu arda bencee yardımm etmesii lazımm demii bu böyle olmazz

----------

benimm anlamdığıımm anla dersi ile ortak derslerininn 2 sininn toplamımıı 192 olması lazımmm yoksa biri 80 diğeri 192 olmasımı lazımmm

beyaz geceler 192+80 alan kredisi ya alan derslerden kazandıgın kredi hem alan kredine yazar hemde normal krediye yazar oke.

arkadaşlar ve hocam benim sorum , halk eğitimden kitap aldım birinci dönem sınav zamanı komple kitapdan mı sorumluyuz

Yha ben bişey sorucaktmda sosyal bölümden mezun olursak kpssye ve polis akademisine giribelime şansımız olumo açıklarmısınız

googleden araştırı verrr biii

benimm anlamdığıımm anla dersi ile ortak derslerininn 2 sininn toplamımıı 192 olması lazımmm yoksa biri 80 diğeri 192 olmasımı lazımmm

Alan dersleri ve ortak derslerin toplamı 192 kredi olacak.

112 ortak + 80 alan = toplam 192 kredi.

hocam ya mesela alan derslerinin toplam kredisi 112 ya inş 112 yi aşarsa puanım diploma için ek puan mı veriosunuz ??

hasan1907 4 ocakta açıık öğretim sayfasında ilk defa kayıt tarihleri diye bi kutucuk var orda yazıyo

Yha sosyal bölümünden kpssye girme şansımız oluyomu,BİRDE BEN 2.DÖNEM TİCARETTEN DÜZ LİSEYE GEÇİCEMDE VE BU 1.DÖNEM SINVALARINA GİREMİCEM YİNEDE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYMİ ,DÜZ LİSEYE VE BU 2.DNEM 18 DOĞRU MU YANITLAMALIYIM GEÇEBİLMEK İÇİN DÜZ LİSEYİ

Açıköğretim 8 sınıflar kayıt parası alınıyormu.

ipek abla bir sorum olucaktı açık ilköğretimde kredi toplama diye bir olasılık varmı ben 3 dersten kaldım tekrar sınava giricem sınavda aldığım puanlar aldığım puanların üzerine mi eklenicek yoksa sıfırdan mı puan toplıcam yardımcı olursan çok memnun olurum fen den 40, matematikten 30, türkçeden 30 almışım yani bunların üstünü mü tamamlıcam

hocam veya arkadaşlar bir sorum olacaktı hani oturum varya 1. oturumm 2. oturum 3.oturum 4.oturum bu oturumlarda hep aynı sorular mı var test kitapçıklarında oturum nasıl oluo yaw ben yeni kayıtım sosyal bilimler bölümüm 4 yıllığım hangi oturuma dahil olucam bilgi verebilri msiniz

Nurulayn91;

4 oturumada gireceksin cumartesi 2 oturum pazar 2 oturum seçtiğin dersler sadece mesela cmt 1. oturumda edebiyat tarih coğrafya sınavlarına 2. oturumda din mat fizik sınavlarına ertesi gün geri kalan derslerin sınavına girceksin:)

4 ocakta sınav giriş belgeni görünce anlarsın zaten:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt