Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.
ıyı gunler kolay gelsın hocam sıze bı sorum olacaktı benım suan da 93 kredım ve alan kredım 29 6 donemım bu sene dersaneye gıtmeyı dusunuyyorum sızce 2011 de sınava gırebılırmıyım yarıdm cı olursanız cok sevınırm ve bı soru m aln kredım 80 olsa ama kalan derslerden sınava gırmesem kredılerımı tamamladıktan sonra yınede mezun olamıyormuyum sımdıden tesekkurler.....
arkadaslar benim geo2 ve mat 2 dersim kaldı muhtemelen bu sınavda kalıcam çünkü kıtap içerikleri değişmiş yanlış konulara calışmısım üni yerleşirsem bu yıl o dersler nolck kayıt yaptıramazyımyım üni ye? bi arkadasm eger yerlesrsen o derslerı muaf tutarlar dedı ama ne derece dogru bılgı bılmıyorum
slm hüseyin hocam sorum şu hocam 4 zorunlu dersim kalmış trafik 2 . 3.defadır girecm odersten kalırsam muaf olrsam diğer zorunlu derslerimi kurtarsam ... ayrıyeten bazı seçmeli derslerde ekledim diplomanotu yüksek olsun diye seçmeli derslerde kalsam sadece zorunlu derslerimi başarsam mezun olacakmıyım ... kredilerim fazla...yüz yüze eğitimde bitirdim
Selam hüseyin hocam sorum şu hocam 4 zorunlu dersim kalmış trafik 2 . 3.defadır girecm odersten kalırsam muaf olrsam diğer zorunlu derslerimi kurtarsam ... ayrıyeten bazı seçmeli derslerde ekledim diplomanotu yüksek olsun diye seçmeli derslerde kalsam sadece zorunlu derslerimi başarsam mezun olacakmıyım ... kredilerim fazla...yüz yüze eğitimde bitirdim
merhaba.
benimde sorum olacak.
ben açık ilköğretim 7 ve 8. sınıftan sınava girdim bunları geçersem geriye 2 dersim kalıyor.
peki yüksek puan aldım diyelim bu 2 dersten sınava girmeden ortalamayla mezun olabilirmiyim?
bu benim 3.sınavım olur 1.sine girememiştim.
melek hanım ösym de engelli olarak kayıt yaptırdığımız zaman, yerleştirmede ek bir puan verililiyor mu?bilginiz varsa yardımcı olsanız sevinirim. saygılar...................
hüseyin hocam slm sorum şu şimdi ünv tercihlerimi yaptım şimdi geçen sene 07 eylülde ünv kayıtları sondu bu senede aynımı olacak çünkü sınavlarımız 08 eylüde yeni belli olacak tşkler
yani hoca belirli tarih yokmu daha yani geçen seneki gibi olsa ortada kalacaz terciklerimi ettim :: kusura bakmayın hocam sizide rahatsız ediyoruz ..tşkler
merhaba hüseyin hocam ben a.i.ö 1.2.3. dönem sınavlarına girdim ve son sınav sonuçları 6 ağustota açıklandı mezuniyet konturolü yazıyor sayfamda yani mezunmu oldum onu öğrenmek istiyorum ayrıca mezun olduysam diplomam mezaman elimde olur 2010 .2011 1.dönem lise kayıtlarına yetişirmi zaman kaybetmek istemiyorum cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
120 kredim var mesleki açık lise okuyorum alan secmedim yüzde yüz egitemede başlamadımda bu yüzde yüz egitim haftanın kaç günü bilen varmı ? ne zaman ben mezun olcamı bilmiyorum ?
ve bu yüzde egitim ne kadar sürüyor ?
yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim herkeze başarılar..
merhaba huseyın hocam ya bugun bı yerde okudum daha oncede sormustum ama benım 93 kredım var su anda agustos ta tekrar kayıt yaptırcam fakat 2011 de mezun olmam ıcın ek sınav gerekıyor yazan habere gore ek sınavlar dahıl olmadan 192 kredıyıtamamlanılabılecekse ossye basvuru yapılabılıyomus yanı 2011 debasvuru yapabılmem için su anda 102 kredım olması lazımmıs cvp verırsenınız sevınırım dersaneyue kayıt yaptırdım bu sene bosunamı hazırlanıcam ben ya:ssss
Selam hüseyin hocam .ünv kazandım hocam ünv kayıtları 07 eylüle kadar hocam nasıl olcak 08 eylülde sonuölarımız yeni belli olacak tşkler yetişecekmiyiz
Tebrikler jerzy,oğlumda kazandı,ama kayıt tarihinde bizimde endişemiz var.Üniversite kayıt tarihinden sonra sonuçlar açıklanacak
Bugün çağrı merkeziyle görüştüm belki erken açıklanabilir dediler.Kesin bir cevap vermediler.
Hem kendileri son sınıf düzeyinde ve ağustostaki sınavda mezun olabilecek durumdakiler öss ye başvurabilirler dediler.Hem de sınav tarihinden sonraya açıklama yapacaklar çok mantıksız.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
Sonuçlar belli olmadan mezuniyet belgesi de çıkma belgesi de vermezler sanırım
şimdi nasıl olacak ortadamı kalacaz boş boş wallaha halk eğitim merkezi dedi başvur yetişirsin anlamadım ne yapmaya çalışıyorlar
hüseyin hocam yetiş nasıl olacak durum yetişecekmiyiz
guzel sanatlar okuyabılırmıyım bılgısı olan varmı nasıl oluyorbu halk eğitim merkezlerı verıyormu guzel sanatlar dersı bılen varsa paylasırsa sevınırım kara kalem çalısmasına ilgı duyuyom da
arkadaşlar 13/08/2010 tarihinde açıköğretim bilgi yönetimi uzaktan eğitim bölümüne yerleşmiş bulunmaktayım ve bu bölüm hakkında fazla bi bilgim yok ...bu bölümü okuyanlar biraz açıklama yapabilir mi ? harçları ve ödevleri felan nasıl oluyor ?? yardmm ??