Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akp engelliler politikasını begeniyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef o paraları alanlar haklarının o maaştan daha fazla olduğunun farkında değiller. Kendileri çalarken, saraylar yaptırırken ekonomi sarsılmıyor ama işçiye emekliye verecekleri zaman ekonomi sallanıyor Allah'ım sen aklımı koru...

şu anda herkes cep doldurmakla meşgul,ne söylerseniz söyleyin dinlemeyecekler,ama inadına yazacağız,bu siteyi illaki okuyan engelli milletvekili yakını vardır,herşey yolundaymış gibi davranmak pembe tablo çizmek kimin işine yarıyormuş,zamanı geldiğnde ağaçtan yapraklar dökülecektir.

Adamlar kepceyle götürüyor sendaha 1 makarna 1 cuval kömüre sevin

Oyum şerefimdir.

Asla kömüre, makarnaya satmadım, satmam da. makarna, kömür lafları bana çok çirkin geliyor. Eskiden onları bile vermeyen boş beleş siyaset yapanları, birbirine atan tutanları duyduk gördük. ama en baştan arkadaş demiş. "konuyu saptırmadan partizanlığa vurmadan sadece engelli politikasını " değerlendirin demiş. Ben ilk engelli maaşımı AKP döneminde aldığım için onların bunu yaptığını sanıyordum 25 tl den 150 ye çıkmıştı. 1 arkadaş uyarmış yanlış diye, araştıracağım tabi.
beğenen ve beğenmeyen bence sadece bu çerçevede kalarak tartışsak daha güzel olur bence.

abdcol;

sana 3 ayda 800 tl verip göz boyuyorlar hadi hodri meydan versinler kadro bende 2 dönem bunlara oy verdim allah razı olsun bir okul müdürü arkadaşımın sayasinde uyandım işte bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle yola cıkarsak kaybeden hep biz oluruz neden aylık 2000 tl maaşın olmasınki neden yarının guvence altında olmasınki e aydan 3 ay 800 tl ne yeter sana taşınma sudan deyirmen dönmez güzel kardeşim tüm arkadaşlar er gec anlayacaklar ama bugün ama yarın inşallah vakit gec olmaz saygılarımla

Akp hükümetinin engelliye yönelik politikasında iyi şeyler var ama bu hükümet,ten önce ortez,in devlet ödemesi 1600 tl idi şimdi 800 tl demek 12 yıl önce daha iyi idi.ev fiyatları yerine göre 5-10 bin tl idi şimdi onun 15 katı..adam emekli olduğunda ev araba alırdı şimdi emekli olsa evin 1 odasını alamıyor,halkın hepsi borçlu neresi iyi..Bizim türk milletinin ağzına 1 parmak bal çalarsan ömür boyu...oyunu alırsın..Dünyada malda yalan mülkde yalan gel sende biraz oyalan

Konuyu açan arkadaşın art niyetli olarak bunu sorduğunu düşünmüyorum.Ama işin içine siyaset girince konu ister istemez başka taraflara kayıyor.
Ben kendi adıma böyle bir platformda siyaset konuşulmasını doğru bulmuyorum.

earibagi;

konuyu açan benim açmamın sebebi ise madem bu dünyaya gelmişim engelli olarak insanca yaşamak benimde hakkım ben 3 aydan 3 aya 800 tl istemiyorum ben dilenci deyilim ben başkasına muhtaç olmadan yaşamak istiyorum yarınım garantide olmasını istiyorum bu hükümet gidip başka hükümet gelirse naparım demek istemiyorum vatana millete faydalı olmak istiyorum evime kapalı kalmak istemiyorum vs kısacası insan gibi yaşamak benim ve tüm engellilerin hakkı 2008 de 200bin işciyi kadroya geçirdiler.bi sürü öyretmen atadılar vs kendilerinin maaşlarını artık bilmiyorum kendimden gectim neden benim cocugum servisle okula gidip gelmesin neden hafta sonları pikniye gitmeyelim neden 3 aydan 3 aya verilen maaşla bunlar yapılmaz neyse cok doluyum aglıycam nerdeyse kalın saglıcakla

bulent381;

işte konuşmamız gereken bu neden 3 aydan 3 aya gelecek 800 tl mahkumuz

neden yarınlarımıza güvenemiyoz niye başkasına muhtac olalım acınacak duruma düşelim

haklısın sonuna kadar bende bişey demiştim iktidar san eğer bazı şeyleri yapmak zorundasın

sorun şu eski hükümetler söz deyim yerindeyse hiç bihalt gözle görünür bir şey yapmadığı içindir ki

akp nin en ufak yaptığı şeyler bile büyük gözüküyor

yollar yapılıyor doğru ama paramızla yapılıyor asfalt parası ödüyoruz saçmalığa

bak aslında yıllardan bu yana eskisi yenisi şunu bunu milleti sömürüyor ama farkında değiliz

örnek hani ötv düzce depreminde çıkmıştı oraya yardım için

sene 2014 hala duruyor sömürülüyoruz ama farkında değiliz

earibagi;

nerde konuşmak ıstersın orda konuşalım lafa bak .

Nerde istersen orda konuş kardeşim
Bana göre konuşulması yanlış dedim,sen lafı neresinden anlıyosun

saim turhan;

27 gunsonra beyın ölümü gercekleşıcek ...engellı polıtıkası coktan bıtmıştıde gormek ıstemedıler..

Degışen rapor sıstemıyle bırçok kışı engellıkten cıktı doguştan engellılerın bazılar şimdı sapasaglam oldular...

sadece ekpss ıle 3000-4000 kışı almayla olmuyor onunda adıl yapıldıgını duşunmuyorum zaten onunda sonunun ne olacagı bellı degıl 2012de 7746(kura dahıl) olan kontejan 2014de 3151(kura dahıl) duştu sonra secım var dıye uyduruk şişirme kadroyla 4129 e cıktı.

dıkkatınızı cekerim 2016-2018de secım yok şimdı oy verıp sonra aglamayın 3000 cıkarsa.

kımsenın umrunda degılsenız kendınızı kandırmayın.

120.000 kişinin elıne bı bılet verdıler ya cıkarsa buna bıle oy veren var.

Son düzenleme:
Ben almışım 74 sen almışsın 53 sen bu puanla sırf imam hatip mezunusun diye sırf saglıkcisın diye atana biliyorsan burda adalet yok demektir.ve bu adaletsizligi yapan a ne bu dünyada ne diger tarafta hakkımı allah katında helal etmiyorum.her nekadar oruc tutsan haccada gitsen namazda kılsan en büyük günahlardandır kul hakkı yemek allah katında görüşürüz inşallah ey c.başkanı ey başbakan ve adaletsizlige ortak olan millet vekilleri

Bülent381 kardeşim eğer ki kurumlara nitelikte eleman bulunamıyorsa engelli olarak o kadrolara düz memur işçi atama yetkisi olmasına rağmen devlet personel bunu hiç yapmadı burda bir çok kişi araştırmadan etmeden önüne konulana razı oldukları için ses çıkarmadıkları için bu düzen bozuk devam etmekte diğer boş kadro sayıları için acaba kurumlara cezai müeyyide uyguluyor mu adaletli devletimiz ben sanmıyorum bu sınav daha yapılmadan önce düşünülüyorken her safhasında araştırma ve görüşmelerde buludum ancak fıs muhalefetin doğru önergeleri bile reddedilip sonra muhalefetin sunmuş oldukları yasa öenerilerini kendiler çıkarmış gibi göstererek siyasi rant sağladılar hep oylama hep engel başka bir surum söz konusu olamaz 2015 de şu maaşlar bir bir kesilsin göreceğim maddeye oy verdiler hakka değil aman evde bakım aman maaş aman işe aldılar v.s v.s bu yapıda ne kadar sağlıklı oldu bilemem ama bir hak mevzusu kesinlikle var senin bahsettiğin gibi. normal sağlıklı insandan istemedikleri nitelikleri engelli imam-hatip mezunlarından istediler v.s v.s saymakla bitmez kokuşmuşluk....

bulent381;

allah aşkına merak ediyorum bi konu aç imam hatipli olupda düşük puana rağmen atanan varmı acaba

saçmalamaya başladın iyice

turan yılmaz;

turan yılmaz 2012 atamalarına bak bakım kac puandan müyezzim kac puandan imam kac puandan gassal alındi öyle gel burda yorum yap benmi sacmalamışım yoksa senmi maksat yorum yapmak diyorsun araştır bakk

evet bülent doğru söylüyor çok düşük puanlarla girdiler onlara bişe demiyoruz hayırlı olsun ama geride kalan engellileride düşünmeleri lazım baksana ilk atamalara nerdeyse 90 nın altına düşmemiş gibi düşse bile bir iki puan böyle olursa tıpkı normal kpss deki gibi ekpss de de yığılmalar başlar ve hergeçen gün kamuya girme hayal olur

haklıyım tabi arkadaşlar 2012 sadece imamhatip deyil saglıkcılarda düşük puanlarla atandı. İşte bilgisayar herkeste var hemen hemen google yazın bakın turan arkadaşı suçlamıyorum kendine göre oda haklıdır saygı duyarım

bence ak parti oy kaybediyor,çünkü bu sitede engelliler sıkıntı içinde,birde site dışındakilerde aynı durumda,engelliler birlik olursa,hiç bir parti bunu göze alamaz,yani ağlamayana süt yok kardeşim,tuzu kuru olanların işine gelmez bazı yazılanlar,yarın senin başına gelmeyeceğine senediniz varmı,bende ak partiye oy verdim daha önce,bişeyler düzelmse birdaha vermem,birileri için bedelli askerlik çıktı,demekki engelliler için her konuda kolaylıklar getirlebilir,yeterki istensin,

Gün birlik olma günüdür bize öncülük eden birileri olmalıdır meclise kadar cıkmalıyız ama 5.10 kişi deyil 5bin 10 bin en az işte ozaman ses getiririz acıkça pazarlık yapmalıyız iş yoksa oyda yok diye bakın nasıl alımlar oluyor

bulent381;

yürekten katılıyorum yazdıklarını arkadaşım

Torpille 300 bin kişi kpss ve ekpss olmadan devlet kadrolarına yerleşmiş Şimdi akp politikalarını savunan arkadaşlarım çıkın hadi ortaya akp hükümetinin 300 bin kişiyi önce sözleşmeli kadro daha sonra devlet kadrolarına yerleştirilmesine ne diyorsunuz çok merak ediyorum açıkçası yani yeni bir akraba devleti ve bunun sonucunda saltanatın geri döneceğine bir kanıt artık, madem hükümet kadroları eş, dost, akraba ve yandaşları sınavsız yerleştiriyor o zaman KPSS ve EKPSS neden yapılıyor neden bu konuda hiçbirimiz hakkını aramıyor ama ben diyorum ki benim hakkımı kim yiyorsa Allah burunlarından fitil fitil getirsin Allah onları ıslah etsin bize de yardım etsin..

tum engellı ve aılelerını desteklemsı gerekır yoksa bırbırımızle kalırız işte boyle.1.8m engellı oldugu yazıyor sgk nın araştırmasında yanı x3 5,5m kışı yapar oda tum oyların yuzde 10 u yapar matematık açık.

Bazı devlet büyükleri açıklamış 2015 te en fazla 4-5 bin engelli memur alınacak diye engelliler günü oldu tüm engelliler umutlandı belki kadro haberi verirler diye hani ne oldu yine hüsran anca 2002 den 2014 arası 34 bin engelli memur aldık diyolar agızlarda sürekli bu laflar var.sayın arkadaşlar biz engellileri bu hükümet görmezden geliyor önümüzde seçim vaar arkadaşlar ona göre 1000 düşünün 1 karar verin saygı deger arkadaşlarım saygılar

bulent381;

Katılıyorum bende oyum belli zaten seçim öncesi atama olmazsa akp ye oy yok benden

300-500 lirası olan engelli zengin sayılırken on binlerle ifade edilen oranlarda maaş alanlar yetmiyor-zam isteriz derken, üç-beş kuruşluk engelli malzemeleri için deveye hendek atlatması gerekenlerin karşısında lüks otolarını daha da lüksleryle değiştirme sevdasını politika zannedenler varken, engelli-memur-işçi hak ve maaşlarında kısıntı, kesinti yapmak için bahaneler aranırken birileri bir gecede yüzde bilmem kaç zammı cebine indirirken bence insanlık, eşitlik, adalet kavramları ayaklar altına alınmış ve insan onuru hiçe sayılmaktadır.

Politika yapabilmek için önce insan olmak şarttır... Oktan Baba nın dediği gibi ağlatıp ta gülene yazıklar olsun: Oktan Keleş Batsın bu dünya - YouTube

Hakkımızı yiyenlere haram olsun hakkımı da helal etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt