Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin engelliler ile ilgili politikalarını nasıl buluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bi kişi ya sev ya git dedi diye niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz
ikitadara oy veren 50 ve vermeyen 50 ikiside bu ülkenin vatandaşı
herkes aynı yemeği sevecek diye şart kural yok
aynı siyasi düşünceyi savunacak diyede bişey yok
herkes aynı düşünceyi savunursa muhalefet olmazsa tek yönlü bir yol olursa
BUNUN ADI DEMOKRASİ OLMAZ
HERKES İSTEDİĞİ FİKRİ SÖYLEYEBİLSİN
Oy verdim diye akp eleştirmeyeceğim anlamı taşımaz
Bugun eğer milletin çoğunluğu akp dediyse bunun sorumluluğu diğer partilerde aramak lazım
demekki gecmiş teki iktidarlar ve hala muhalefet millete umut vermediği anlamına gelir birazda

yav ferhat sende hükümeti eleştir derken vurdun öldürdün.ben akpli değilim ama böyle hükümet eleştirilmez nasıl eleştirilir önce yaptığı iyi icraatlere bakılır tebrik edersin sonra yanlışlıkları varsa onları akpli arkadaşlarımız rencide etmeden eleştirirsin.yani kral cıplak dersin

Ya ben zaten demiyorum illaki bu hükümet olsun diye sonuçta babamın oğlu değiller ya.Sonuçta bir zamanlar yoksulları oynayan kesimler şimdi parayla oynuyorlar.Bunlarıda görüyoruz.Ama diyorum ki daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.Yoksa bilsem ki Chp yada Mhp daha iyi biri çıkaracak ve bunun kadar idealist olacak tabiki da ona gözümü kapalı veriririm.Ama yok işte...İyi yada kötü o insanların bakış açılarına kalmış ama bişeyler değişiyor.En azından bunu fark etmeliyiz artık..:)

mejnun;

hastane postane kuyruklarınımı özledin paranın değerinin olmamasınımı özledin bitik türkiyenin nesini özledin

mejnun;

acaba 2002 öncesi bizmi uzaydaydık anlayamadım özlemişsin
2002 öncesi hastane kuyrukları ilaç kuyrukları
paran yoksa ameliyat olamıyordun neden bahsediyorsun sen

Tabi miniyi çeksin göğüsler yarı fora ondan sonrada

namus içinde olsun birde beni taciz ediyorlar diye dert yanar

örtülü bayana tepki varda açılıp sacılana ayakta alkışlıyosunuzya

yazıklar olsun sadece

konu ne camii ne örtü, neden başka şeyler ellerinizden alınan haklar ve maaşlarınız ben kendimi saymıyorum öyle bi maaş almıyorum ama o kadar çok ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeye mahkum çalışamayan kişiler varki ben onların savunurum ama dediğim gibi hak ediyolar birazda zamanında ses çıkaramayanlar elinden maaşlar gidince ses çıkarmaya başladılar:)

Abi engelliyi savunan yok zamanında ses çıkaraydınız diyosunda bir baş olmalı bir çatı altına gelmeliyiz e burda yazıyoruz kimi akp kimi mhp kimi chp savunuyor böyle olmaz bi temsilci gerek ve tüm engelliler o temsilciyi desteklemek böle bölünmekle anca burda mesaj yazarız

Onlar şimdi engelliye verdikleri üç kuruş parayı kullanıyorlar_ aylık 270 küsür engelliye para veriyorlar 3 aylık verdikleri parayı aylık ödüyormuş gibi gösteriyorlar_ engellilere sahip çıkıyoruz adı altında götürüyorlar ayakkabı kutularına kadar dolduruyorlar parayı da ihtiyacı olanlara sadece göstermelik Şohw yaparlar. siyasi iktidar Emelisini asgari ücretlisini açlık sınırının altında gösterirken Bu insanlardan insana saygı beklemek hayaldır bu önümüzde ki son seçim olablir. bu seçimden de istedikleri oyu alırlarsa birdaha seçimde olmayabilir çünkü ülke krallık gibi yönetilmeye çalışıyorlar. o yüzden cumhuriyetin önce kurucusunu halkın gönlünden indiriyorlar sonrada cumhuriyeti kaldıracaklar. hedef 2071. Uyan türkiye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt