Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin engelliler ile ilgili politikalarını nasıl buluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AKP'NİN engelliler politikasını çok beğeniyorum. Zaten AKP sayesinde Türkiye de engelli sayısı çok azaldı, eskiden % 40 rapor alanlar artık %15-20 oranında rapor alabiliyor ve engelli sayılmıyor, dolayısıyla adam engelinden kurtulmuş oluyor. Haa.. bir de AKP milletvekilinin söylediğine göre artık, engelliler insan yerine koyuluyormuş.

kardelenn;

çok dogru sırf oy almak için dini kullanıyolarya ne diyeem artık

adamlar ülkemizde engelli koymadı iyileştirdi nankörler:)

BÜLENT381 KARDEŞİM

senin savunduğun zihniyette sadece secim kazanma için göstermelik dini kullanıyor örneği
çatı adayı ekmeleddin bey sırf oy alabilmek uğruna muhafazakar kesimden
kim kullanıyor dini tekrar düşünün çarşaflılara rozet takıp otobüsten atanmı
işine gelmediği içim cumhurbaşkanı adayının eşi kapalı diye 367 rezilliğine imza atanmı
secim kazanmak uğruna sağdan dindar aday gösterenmi
catı adat diyerek tüm ilkelerini ayak lar altına alarak cumhurbaşkanı adayına bakın
ekmeleddin bey islam konfedarasyon başkanı eski BARİ YAPTINIZ BÖYLE ACILIM FETTULLAH GÜLENİ ADAY GÖSTERSEYDİ
KILIÇDAROĞLUNU ARTIK CUMALARDADA GÖRMEK İSTERİZ
ERDOĞAN DİNİ KULLANIYOR DİYENLER BİZ MÜSLÜMAN ÜLKEYİZ BAŞKANIMINDA MÜSLÜMAN OLMASINI İSTEMEK HAKSIZLIKMI
DİNİ KULLNIYOR DİYORSUNUZ BUNU DİYEN SOLCULAR CUMAYA GİTMEKLEMİ DİNİ KULLANIYOR
ACILIMINI YAPINDA AYDINLANALIM KİMİN DİNİ KULLANDIĞI ÇOK AÇIK VE NET OY UYĞURUNA GÖSTERMELİK

kardelenn;

sende herşeyden sıkıyorsun ya istersen gel bana yaz tabiki yazdıklarımı içine sindirebilirsen biz sizin gibi istanbul ünersitesinin rektörürünün yaptığı kapalı olan kızların başını açmadık siz imam hatip okullarını kapattınız biz açtık işte farkımız bu aksine onlar okusun istedik ve şu anda kamuda da başı örtülü bayanlar çalışıyor bunun önünü açtık siz bunları sindiremiyorsunuz

TURAN Kardeş bi söz vardır bilirmisin Ossu.. Teyyare selam söyle o yare ben burda chp mhp vaya başka partiyi savunmuyorum lütfen konuyo anlayıp öle yorum yapalım ben sadece Akp nin olumsuz şeylerini tartışıyorum Gardaşım benim:)

Tek dertleri ülke dindarlaştı bu zoruna gidiyor belli kesimin
Akp nin olumsuzluklarını tartışsak amenna tartışırız ama senin derdin olumsuzlukları tartışmak olsa tartışırız
olumsuzlukları dini kullanmalarımı bula bula bunu buldun sadece

fatihH32;

söz konusu baş örtü deyil insan açık sacıkda giyebilir NAMUS insanın içinde olsun yeterki

Suriyelilerin ilerde başımıza iş açacağı sonuna kadar doğru demiştim esad kazandı suriyeye dönmeyecekler türkiyede kalacaklar

ve şimdiden bazı yerlerde huzursuzluklar çıkmaya başladı bu doğru yerinde tespit

bulent381;

olumlu yönlerini niye yazmiyorsun çünkü sende biliyorsunki olmusuz yönlerinden çok olumlu yönleri var ve bunu içine sindiremiyorsunuz anladın mı canım kardeşim

Namus içinde olsun evet de bu ülkede çarşaf giyiyor diye dışlananlar vardı
eşi kapalı cumhurbaşkanı adayı olaaz diye yaygara koparan 367 rezilliğini yaşatanlar
cumhuriyet mitingleri yaptı hatırlarsan başı kapalı merve kavakcıyı meclisten kovdular
namus içinde olsun da giyiminden ibadetinden dışlanalar oldu

Ya inanın bazen o kadar saçma konular açılıyor ki...
Abicim A partisi B partisi ne fark eder önemli olan var olan ve olması gereken haklarımızı savunmak.Sonuçta biri gelir biri gider bize her zaman kalan keder...:)

benimde 2022 maaşımı kesti bu hükümet.belki faydalı bi çok icraatı var ama engellilere büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum 2022 maaşları konusunda.bi sürü vergi çeşidi var.aslında isteseler engellilere maaş verebilmek için,engelli vergisi adı altında,vergi alabilirler,herkesin maaşından cüzi tutarlar kesebilirler.mesela kentsel dönüşüm diyerek,insanların evlerini yıkıyorlar ve o evin bedelinin ancak yarısı kadarını vatandaşa ödüyolar sanırım.yani canları isteyince,söz konusu rant sağlamak olunca,vatndaşın cebini düşünmüyolar ama 3 kuruş engelli vergisi yapmazlar işte.allah yardımcısı olsun bütün engelli kardeşlerimin.zira başka acıyan,gözeten yok.

qqz2GZ.jpg

SİZ NEDERSENİZ DİYİN

Turan kardeş senin savundugun hükümet 17 aralık adam calıp çırpıyor sonra parelel devlet diyor adam ses kaydı çıkıyor montaj diyor dört bakanı ihraç edeceyi yerde daha daha tutuyor herşeyden önemlisi ülkeyi suriyeliler basmış ışıdtan kacan ıraklılar bugun yarın gelecek sen beni asgari üçrete çalıştırıp benim vergimden suriyelilere bakıyorsan kul hakkı yiyorsundur bununda müslümanlıkta uzaktan yakından alakası yoktur. Soruyorum sana turan kardeş israil filistine vurunca hangi ülkeden ses çıktı sudi arabistan kuveyt ürdün vs bunlar nerde idi tek senin başbakanın yardım götürdü oda eline yüzüne bulaştırdı bundan cok çok eminim asgari ücretette olsa yakında iş bulamayacaz !!!

Ben akp 2 dönemini ve içraaatlarını sıkı şekilde savunurum güzel işler yaptı
ve artık yavaşdan yavaşdan gitmeleri gerekirken bu muhalefetin de insanlar
bişey göremedi diğer siyasiler umut vermedi akp vermeyim ama kime oy vereyim diye düşündü
ve alternatif bulamadığı için 3 dönem verdi
evet hataları yanlışları var yok değilki gecmişe bugne yapılanlara bakacak olursak
diğer muhalefete ve diğer siyasilere bakarak mecburi olarak akp diyor
millet yarının ne olaçağı karamsarlığı içine girmek istemiyor ülkede ekonomide rayına oturmuş bi düzen istyor
sokak olaylarına destek veren chp ye mi yoksa mhp ye mhp erdoğana yolsuzlukla suçladı ve bi secim meydanında hırsız tayyip diyenleri
susturdu ve aynı bahçeli geziye destek vermedi karşı çıktı 2 gün sonra gezideki çoçuklar bizim coçuklar dedi tutarsız siyaset
diyarbakırda bu ülkenin bayrağı tek diyemedi aynı şekilde kılıçdaroğlu hakkaride bu ülkenin bayrağı tek demedi
gecmişi unutup sağı solu unutup birbirlerine kurşun sıkanlar kanki oldu
ve siyasilerin çoğu şu anda tayyipçiler ve olmayan muhalfet diye ayrıldılar
3 havaalanına karşı çıkanlar 3 köprüye karşı çıkanlar
marmaraya bile laf edenler bunlaramı oy verek
yeni siyasi liderçıkmıyor malesefki
şunu tüm samimiyetimle söylüyorum
güney doğuya bi siyasi gidip bu ülke bizim bayrak bizim biz birlikte türkiyeyiz
desin namusum şerefim üzerine yemin ederimki bu chp dahi olsa oy vereceğim
bunu diyen muhsin yazıcıoğlu vardı rahmetlik kanalın birinde izledim
işte anlayamadığı muhalefetin ve erdoğanı sevmeyenlerin sıkıntısı bu
bu ülkede kim ki taşı taş üstüne koyduysa allah yolunu açık etsin

kardeş israil filistine vurunca hangi ülkeden ses çıktı sudi arabistan kuveyt ürdün vs bunlar nerde idi tek senin başbakanın yardım götürdü.sen ne ayaksın kardeş israil ne demek yazdıklarınızaa dikkat edin.israil dunyanın başına bela dır.bunu iyi araştır.

Dik duruş sergileyen çıkmadı malesef erdoğan hariç yakın zamanda

Filistine yardım götürmek hata değildi araplar destek vermedi diye bizdemi gitmeyeydik yanlarında olmamalımıydık saçmalama

arkadaşlar burada konu akp nin veya chp nin icraatları diil zaten,dikkatinizi çekerim.konu akp nin engelli politikası sadece.bu hükümet ilk yıllarında engellilere haklar tanıdı,maaşlar bağladı fakat sonrası nooldu.çalışamayacak durumda olan binlerce engellinin maaşı kesildi.artı bu insanların aileleride maddi sıkıntı içersinde.evladına bakacak parası yok.bu engelliler ne yapsın şimdi.vicdanı olan,kendi işine öyle geliyor diye,bu hükümetin engelli politikasını savunmaz.

Bazı sözlerin güzel mesela başka kim var oy verecek bu dogru. Ama olumsuzluklar cok bakın RIZA SARRAP 3 gün hapis yattı ya olurmu böle şey ha çıkarmassanız konuşacam dedi çıkardılar adamı yanlış anlama chp mhp savunmuyorum ben ya şuan çalışıyorum yan tarafımda azeri bi vatandaş çalışıyor ya ne işi var onun bu devlette ha tabi tatile gelip gidicekler o ayrı ama bu şartlarda bir insan asgari ücrete 4 kişiye bakıyorsa yakında oda olmuycak bak görün ALLA YARDIMCIMIZ OLSUN inşallah yanılıyorum allahın

türkiyede kaç bin ermeni yaşadığını biliyomusun
Azeriler olsa keşke ülkemizde kaçak aynı inanca bağlı ve büyüklerimizinde dediği gibi biz Azerilerle kardeşiz
yanımızda olan insanlar her 2 tarafında birbirlerine ülke olarak gönül bağı var

Misafirler için 3 milyon harcayan kendi vatandaşı için 3 kuruş harcamak için vatandaşına eziyet eden bir zihniyet.genede şükür diyelim ne diyelim.

Hop portakal orada kal.Pardonda o 3 kuruşu daha çok camları çerveleri kırsınlar diye mi harcasın.?Yok 1 mayıs diye tutturup da sağı solu dağıtanlara mı.?Önce bir yaşananlara bak ondan sonra konuş.

Alirıza arkadaşım,çok güzel bi noktaya değinmişsin.tabi ki Müslüman kardeşlerimize,zor durumdaki ülkelre yardımcı olmak sevaptır ve insanlığın gereğidir ama bizim dinimizde,kişi öncelikle yardımı kendi ailesine yapmalıdır denir.insanın kendi ülkesindeki vatandaşlar,açsa,sefilse eğer,başka ülke vatandaşlarına yardım etmesi,bence abes ve komik.

İsrail dünyanın başına dert bi devlet diyorsun Krt arkadaşım ozaman onu neden karşına alıyorsun turan kardeş artık yazmıycam allah hepimizin yardımcısı olsun amin belkide ben yanılıyorum bilinmez zaman herşeyin ilacı inşallah vakit gec olmaz!!!

AKP'den öncesini mum yakıp arıyorum. Uzaylı gibi görmeye başladım bunları.

Savunmayın arkadaşlar savunmayın şu yalancı dolancı akp'yi .engelli olan bir insanın 3 aylık maaşına göz diken bi zihniyeti nasıl olurda savunursunuz.

Ya madem begenmiyorsun niye girdin sınava acaba.?;)Hem begenmiyorsun hemde medet umuyorsun enteresan yani...
Ayrıca gerçekten sevmiyorsan git başka bir ülkeye sığın bence ne demiş atalarımız ''Ya bu diyardan gidersin ya bu deveyi güdersin''.......;):cool:

Ferhat kurt saçmala
bi siyasi lideri beğenmek zorunda değil kimse oy verir vermez siyasetini savunur savunmaz
ama savunmuyo diye ya sev ya git demek kimsenin haddi değil unutma

Ya oy verene, tabanına hiç laf etmedim bugüne kadar hep anlamaya çalıştım ama şu yazıyı görünce acaba bunların hepsi mi böylr diye bir vehim içimden geçti. Yine de genellememek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt