Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin engelliler ile ilgili politikalarını nasıl buluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[QUOTEd=vagaslý;1442535]M yilmaz kardes senin ataman yapilmis galiba.[/QUOTE]
vegasli arkadaşım kendi cikarimi düşüncek olsam akp hukumetini ilk önce ben yerden yere vururdum ben 2012 omss girmiştim 76 puan la atanamadim ve yeni emekli oldum 620 tl maaş bagladi emekli maaş sistemini de begenmiyorum..

yurt dışındaki engellilere yapılanlara bakarsanız daha iyi anlaşılacak bence......

dışarı çıkamıyorlar ki engelli kardeşlerimiz, ne yol ne otobüsler onlara göre yapılmıyor :((

Deliyurek benim atama is ile akp hukumeti ile isim olmadi kendi isimi kendim buldum yakinda emekli olmayi dusunuyorum tabiki bu emekli maasi nasil gecinicem bilmiyorum.bu gune kadar muhtac etmedi Allah bundan sonradaMuhtac etmesin hic bir kimseye.

azıcık vatandaşa veriyorlar gerisini kendisine alıyorlar. bu düzen böyle gelmiş böyle gider. herkez kendi menfaatine çalışıyorlar

ben şayet memnunum EKPSS cidden hepimiz için çok faydalı oldu, ayrıca özel sektör-kamu bütün işletmelerde engelli istihdam zorunlu kılındı , avmve caddelerde engellelliler için kolaylıklar sağlandı ulaşım araçları vb. Siyasi görüşüm AKP değildir lakin bu yapılanlara nankörlük edemem Allah razı olsun.

heryerde inşaat firmaları beton makineleri var devlet istese en fazla 1 haftada tüm türkiyede engellilerin ulaşım sorunu diye birşey kalmaz, burada asıl problem bizlerin sessiz kalması itiraz etmememiz, hakkımızı aramak için efor sarfetmememizden kaynaklı

1 senede 30-40 katlı rezidanslar yapılıyorsa, istenilse neler yapılır siz düşünün.

rezidanslardan abdden bana ne abdden ne isterse o oluyor maalesef.engellilere bedava ulaşım yapsınlar tamam ama işsiz olan engellileride işe yerleştirsin hükümet sonra yapsın ne yapacaksa bu kadar da amerikancı olmasa hükümet oyumu hep akpye veririrdim ama maalesef amerikancı ama engelli içraatleri mükemmel

bende Cumhurbaşkanlığına aday olacam karar verdim oyunuzu bana verin :D

hukumet-kadin-2-14.jpg

hz.isanın korlerı ıyıleştırme gucu varmış.hz tayyıpın polıo sekelılerı ıyılıştırme gucu var.
2006 dan sonra sukurler olsun hepımızı ıyılestırdı şimdı sapasaglamım.
beklenen mehdı geldı galıba aha tayyıp, adnan hocadan basın açıklamısı beklıyoruz..;):D:cool:

ne güzel diyorsunda oy vberileçek bi parti söyle
NEDENLERİ İLE DE ORAYA VERMEYİ DÜŞÜNEYİM

engellilerin kurduğu engelsiz türkiye partisi olabilir mesela akp ve amerika yüzünden meclise giremiyor

Vallaha bana kalırsa AKP nin engelliler ile ilgili olumlu tek yaptığı şey kamuya memur alımı oda emekli aylıklarını yarı yarıya düşürüp memurluk sisteminide yakında kaldıracağı için hiçbirşey yaptığı söylenemez. Memurluk statüsünün sosyal imkanlarını yok ettikten sonra ne anladım ben o işten. 2008 den sonra memur olanlar ssk başlangıcı 2008 oncesi ise özelde çalışsınlar daha yüksek emekli maaşı alır. Tabi bir sürü sağlık problemiyle o kadar ağır şartlarda çalışabilirlerse, Ne verirsen elinle o gelir seninle.

yeni yasayla taşaronluk sistemi çok genişleyecek ..yakında taşoron işçiden sonra taşoron hemşire taşoron doktor taşoron öğretmen taşoron memura kadar ilerleyecektir..:)

insan ne ederse kendine eder,Ama Sorarsan suçlusu ya hayattır yada kaderrrrrr.
Kendinizi Başkalarına Anlatma Çabasına Girmenize Gerek Yok... Herkes Kimliğini Cebinde, Kişiliğini Benliğinde Taşır.
akp çınar gibidir meyvesi olmasada gölgesi yeter........................................

3 aylık maaşlarımızla çerez almışlardır kendilerine ve çocuklarına..

engellilerin emekliliğini uzatan bu .................. degilmi ? savunulacak neleri varki

AKP nin Dünyanın hemen hemen her ülkesi için bir politikası vardır; Suriye,Irak,İran (kısaca tüm ortadoğu) hatta biraz uzaklara gidersek Somali,Myanmar falan filan uzadıkça uzar. Müslüman olmaları yeterli ve tek kıstastır akp için. Ha yukarıda saydığım ülkeler adına da politika yapmazlar. Ağlama korosu ile gidip demogoji, ajitasyon ne bulurlarsa ortaya karışık sunarlar sözde ağır topları ile. Ancak gelin görün ki adı geçen ülke Türkiye Cumhuriyeti olursa alayı sus-pus. Milliyetçilik ayaklar altına alınır Türklük söylemi nerede geçerse geçsin kin kusarlar. Dolayısı ile kendi vatandaşları için asla empati kurmazlar kuramazlar.

Bu başlığı açan arkadaşım da AKP nin engelliler için politika-lar'ını nasıl buluyorsunuz diye sorar. Ne politikası arkadaşım? Engelli vatandaşlarına lütuf gibi sunduğu tüm haklar, dünyanın gelişmiş ülkeleri ve Avrupa Birliği'nin baskısı sonucu eh bizahmet şunu da yapalım tarzındaki göstermelik göz boyamalarıdır. Bakın minik bir örnek vereyim; 1.5 yıl kadar önce hükümet tüm resmi kurumlardaki kambiyo fiyatlarını belirler. Buna göre € için konuşuyorum € yu 1.91TL ye sabitler. Sağlık bakanlığının ilaç listesinde yer alan ve fiyatı 209.00 TL olarak belirlenmiş Vimpat 100mg 56 Tablet ilacın TRye son 2 yıldır girişi yok. İstanbulda ve İzmirde el altından ne üdüğü belli olmayan (son kullanım tarihi mi geçmiş yoksa merdiven altı üretim mi yapılmış) karaborsa ilaca simsarlar 2000-2500TL arası para istiyor.Sebebine gelince saygıdeğer hükümetimizin ülkesinden bihaber sağlık bakanlığının belirlediği fiyat hikayeden öte değil. Almanyada amcamlara verdim ilacın ismini 398.00€ almanyada satış fiyatı var.EEEEE bu ne demek oluyor? Tr ye 209 lira da Almanyaya neden 398€? Almanlar daha fazla para kazanmıyorlar tabii ki. Türkiye kambiyo sabitlemesi yapmış 1€ 1.91 TL. İlaç ithalatçısı aptal mı? 1€ karşılığında 2.90TL verecek 1.91 TL ye getirip ilacı satacak.Bu sebepten ötürü yukarıda örnek verdiğim 1 adet epilepsi ilacı da dahil 1.000 (Bin) kalem ilaç maalesef ithalatçılar tarafından ithal edilmiyor. Bu ithal edilmeyen ilaçlar arasında hayati öneme sahip kanser tedavisinde kullanılan yığınla ilaç var.

Şimdi diyeceksiniz ki yav kardeşim Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu var git oraya yatır parasını ilaç gelsin. İlk kez 9 Nisan 2014de yoğun bakıma alınan oğlum için 11 Nisan 2014 de 2 kutu parasını peşin yatırmama rağmen ilaç halen gelmedi. Ben memleketin bürokrasisinin ne durumda olduğunu az çok bilen biri olduğumdan Almanyadan amcamlara 4 kutu aldırıp uçak kargo ile yollattırdım.

Kısaca engelliyi sayma güzel kardeşim "engelsiz" vatandaşına ne politikası var da engelliye de uygulasın?

Hayırlısı ama gidişat çok kötü bakın görüceksiniz ülkeye suriyeliler dolmuş gidiyor bugün yarın işidden kacan ıraklılarda gelir bu kez memurlugu bırak ASGARİ ÜCRETE çalışmak bile hayel olucak!!!

daha beter olsunlar :) benim vijdanım rahat ben vermedim vermemde:)

Emeksiz zengin olanın
Kitapsız bilgin olanın
Sermayesi din olanın
Rehberi Şeytan olurmuş

:)

Kardelen senin savunduğun zihniyetin zamanında neler yaptığını unutmadı bu millet
ezanı susturdunuz değiştirdiniz insanları inançlarınızdan dolayı yargıladınız
askeri okullardan attınız ekmeğinden ettiniz milleti tüp gaz ekmek kuyruklarında beklettiniz
evet şu konuda haklısınız süriyeliler başımıza bela olabilir bunsa katılırım
amma diğer siyasilerin gününde güllük gülüstanlık yaşamıyorduk unutma unutturma
muhsin yazıçıoğlunu hiç dinledinmi zaman ayırıp

turan şahsına ait bişey demedim ve senle tartışmaktan sıkıldım ben:) be ne olduğun belli değil yazında konuşunca hak veriyosun arkasından akp de akp diye ölüyosun:) cidden sana yazmaktan sıkıldım

ben sana haklı olduğun hiç bir şeyi sonradan haksızsın demedim ama yinede akp dedim doğru inkarda etmedim farkındaysan
muhalefete bakıyorum diğerlerine bakıyorum niçin oy vereyim diye düşünüyorum ve sonucu akp çıkıyorsa sucu bende arama
bu chp ne kadar sucu varmış BE HARİTADAN DERSİMİ SİLMEK İSTEYEN CHP BAŞINDA DERSİM KEMAL YILLARCA DİNE MESAFE KOYAN LAİK LİĞİ SAVUNAN
BUGUN Kİ ADAYI İSLAMCI EKMELEDİN BEY büyüksün Erdoğan chp yi dine imana getirdin inşallah ateisleride imana getirmen dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt