Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mühendis yeni başvuran ilk adaylar sanmıyorum 20 bini geçmez bence yani

Geçen sınavda ilk bir hafta 11 bindi süre uzatıldı 60 bin oldu, 3 günde bu kadar oldu ise son güne kadar baya çoğalır o zaman :D

eyvah eyvah :D yandık o zaman nie süreyi uzattılar ki 2 hafta neyimize yetmiyor :D

Kardeşim burası Türkiye millet omuzu koyup öne geçme çabasında adamın yüzünde sivilce çıksa heyete rapor çıkarmaya gidiyor :D geçen gün sitede lavuğun birisi uzaktan bir akrabası engelliymiş kendi bir başka ilde akrabası farklı bir ilde aracı alıp ben kullanabilirmiyim diye soru sormuş :D trajikomik gerçek engelliler haklarını alamazken bir çok fare piyasada geziyor .Bakalım kaç olacak başvuru sayısı bende merak ediyorum...

Bio;

evet malesef öyle devleti sömürmek için ne varsa yapıyorlar çok az gözlüyüz bu konuda..umarım 2 haftayı geçmez..2 hafta yeterli bence çünkü 15 dk lık iş çok zor durumda olanda aile desteğiyle 1 günde bititr işlerini..uzatmak anlamsz olur raporunu çıkarmak için bu güne kadar beklemeseymişler.

Bio ben 2012 ÖMSS ye girdim o zamanki rapor oranım 100 de 40 idi. Hastalığım sürekli ilerlediği için şu andaki rapor oranım 100 de 65 ve ağır engelli olarak kabul ediliyorum. Yani yeni rapor çıkardım. Şimdi ben bankaya sınav ücretini yatırıp internet üzerinden kendim başvuruda bulunabilirmiyim. Yoksa raporumu yeni aldığım için şahsen mi başvurmam gerekiyor . Bu konuda bilgin var mı? yardımcı olurrsan sevinirim. Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Tolga kendini yorma zaten diğer raporunda yüzde 40 üzeri bende yeni rapor çıkarmıştım ama eski verdiğim raporumu tahattüt ettiğim gibi yine kabul ettim sürekli ise sıkıntı yok ücreti yatır. Gir netten kaydını yaptır uğraşma bence ...

2014te sınava girenlerin sayısı 2012de girenlerin sayısının en azından 2 katı olur diye tahmin ediyorum ben arkadaşlar..

Vuhuu 2 haftaya kaç bin olur o ya inşallah süreyi uzatmazlar :)

eMeL_eMeL;

süre uzarsa çok artara geçen sınavda ik ikat artmış süre uzayınca

mühendis geçen sınavda 3 gün uzatmışlardı :D 11 bin 1 hafta 3 gün uzadı 60 oldu :D

ama ilk başvuruda 1 hafta idi birde yağmur çamur çoktu kış sert geçiyordu 3 gün uzatıp 10 güne tamamladılar bu sefer direk 2 hafta uzatmazlar...

geçen sene ilk yapıldığı halde 60 bin kişi başvurdu şimdikin de düşünemiyorum :)

2012 yılında yapılan ekpss ye lisans düzeyinde kaç kişi katıldı.

arkadaşalr rakam fazla çıkacak yani 45-50 bn üzeri gibi alım da18000 civarı 2 seneli...k sınavdan korkmayın ..her şey yolunda kelimeleri hayatınız bir parçası olsun.Allah yardımcınız olsun...

hacı42;

alım ne 18 bini alım taş çatlasa 7-8 bn miş...ilk atamada 2700-3000 arası kişi alacaklar.!!

75000+75000:150,000 kişi aşagısına 1/10 verıyorum :cool:

5,000+5,000 :10,000 ne 18000 'i be..uçmayın okadar...

[FONT=Verdana]umutsuz olma iyi dile ki iyi olsun tahmin dedim inşallh bu dünya da bedenimizi sorun edip hayata küsmek yerine iyi umutlarla yataktan kalktıgımız da halimize şükrediyorsak şanslıyız kardeş ben umutluyum[/FONT]Allah'ın izniyle engelli kardeşlerimizn de gülecegi günler gelecek siyasetle ilgim var ancak siyasetçi degil eğitimci gözlügünü taktımda yazım bunları masamın başında kitap lar arasında ......

Kuraya katılacak arkadaşların DİKKATİNE! (UYARI!)

ilk defa ömss ye başvuracak olan ilkögretim mezunları nereye başvurmalı bilgi verirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt