Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Sınav Yeri ile ilgili elinize ulaşan bir kağıt var mı?

Sınava Nerde saat kaçta gireceğiz:confused:

pozitif+ ; ayın 17 sinde ösym sitesinden giriş belgene bakabilirsin...

Pozitif+;

iyiki sordun yoksa sınav girş belgesi gelecek diye beklerdin artık :D

Sınav Giriş Belgesini - Hem renkli hemde Siyah Beyaz olarak Çıktı almanızda faydalı olacaktır.

son 17 ders çalışmaktan bunaldım bir an önce gelsin sınav günü :l

başvuru

lise mezunu kaç kişi başvurdu bilgisi olan var mı?: confused:

Bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız burada sorayım.
A) 30.000 Lise mezunu başvurmuş açıklaması gelse ne yapacaksınız ?
B) 100.000 Lise mezunu başvurmuş açıklaması gelse ne yapacaksınız ?

Bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız burada sorayım.
A) 30.000 Lise mezunu başvurmuş açıklaması gelse ne yapacaksınız ?
B) 100.000 Lise mezunu başvurmuş açıklaması gelse ne yapacaksınız ?

2 sene önce girdiği sınavda kaç bininci olmus. bu sene o sayının altına inerse atanabileceğini düşünebilir insanlar. v.s v.s Alımı göz önünde bulunduru. yanı herkes kendı çapında düşünceler ortaya koyar napacak .)

mssql;

sayı her zaman önemlidir hocam siz ekmek kuyruğuna girseniz önünüzde kaç kişi olduğunu merak etmezmisiniz veya bankadar veya başka biyerde :D osym gibi şaibeli soruları dağıtan servis eden bir kurum olunca ekmek kuyruğundan daha önemli oluyor sınava giren sayısı :D şimdi sorularıda yayınlamıyorlar nette sorularıda paylaştırmıcaklar yazana büyük ceza var yani rezaletler diz boyu bilmem anlatabildimmi..

baş vuru sayısı çok önemli ama artık yayınlanmayacağına göre beklenti içinde kalmıyalım 27 nisan da sınav olsa 1 haftata açıklandığını varsaysak mayısın ilk haftası sonuçlarla birlikte baş vuru sayısı belli olcak ne kaldı şunun şurasında yaklaşık 3 hafta sonra baş vuru saysısı belli olacak herkezin umudu sayının genel toplamının 60 binlerde olması bencede 60-70 arası olur yaklaşık 30 kadro boş yani her iki kişiden biri atanacak olur bu hesaba göre hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar bi sorum olacak, bu sınavlara kalem silgi falan getirmeyeceğiz değil mi? bunları artık osym veriyor diye biliyorum. yanlışlık mı var.

öğretmen tanıdık arkadaşlar var sistem üzerinden onlara sınavda görev almaları için bilgi gelmiş,görevli olmak isteyenler kabul ediyor vs vs. diycegim geçen ömss sınavında malatya merkez ilkögretim lise okullarında falan yapıldıydı şimdi onlara görev almak isterseniz malatya için yazıyorum şu okullar die sistem üzerinden yazıda malatya inönü üniversitesinde yapılacagı artı bide merkezde bi okulda yapılacakmış,benim tahminim çok yogun başvuru oldugundan sınav daha güvenli disiplinli olması için üniversiteyi seçtiklerini düşünüyorum,başka illerde bence üniversitelerde yapılır...

başvuru patlamasımı var yani perşembe sınav yerlerini öğrenirken sayıyıda verseler :l

başvuru çok oldugundan mı artık bilmiyorum ama bi adamla konuştum emekli olmuş nasıl başvuru kabul ediyorlar onu anlamıyorum hala aynı hala aynısını yapıyorlar bu adam tercih yaptı kazandı sen emeklisin olmaz diyorlar neyin kafasını yaşıyor bu devlet onu anlamıyorum,herkesten alacagı 25 tl ye kalmadı heralde..

onunda çözünümü buldu engelli emekliler neuyse burda anlatmayım

bir yolu varki emekli olanların başvuruları kabul ediliyor ,yani açık kapı bırakılıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt